İzmir kent hastanesi yakın zamanda doğum yapanlar

Bunlar nasıl fiyatlar ya, hamileyken İzmir'den taşındığıma şükrettim. Ben mersinde normal doğum yaptım ,çok iyi bir doğumhanesi olan hastanede. Epidural aldım dayanamayıp, 1 gece de kaldım 1100 lira ödedim 2 sene önce. O zaman sezeryana da 1300 demişlerdi. Şu rakamlara bak 😱
Hiç bu kadar uygununı duymamıştım

Bende manisa salihlide can hastanesine gidiyorum ama işte burda epidural sezaryen yapmıyorlar.belki izmir canda yapılıyorsa düşünebilirim.siz ordamı yapacaksınız doğumunuzu
Evet orada yapacağım 😊
Neden yapmıyorlar peki ?

Cok iyi bir durumunuz varsa olur ama orta halli iseniz bu fiyat korkunc..

Tabi ki bilgi veririm. Sezeryan oldum. Çok ama çok rahat bir doğumdu (gebelik zehirlenmesinden erken doğum yapmama rağmen) Ben doğum yaptığım zaman tüm doğumlar aynı katdaydı sonrasında ayırmıslar. Hemşireleri, ebeleri inanılmaz ilgili. Gerçekten korkcak bir sey yok. Sabah 8 de beni odadan aldılar 8.17 de bebeğim doğdu. Sizinde inşallah benim gibi(erken doğum hariç) rahat ağrısız doğumunuz olur.
Aslında doğum şekliniz derken spinal sezaryen mi epidural sezaryenmi demek istemiştim.
Sevindim rahat bir doğum geçirmenize darısı başıma inşallah

Aynen bende duymadım valla mersine taşınasım geldi
Aklıma birşey takıldı ben şimdi gidip Bi hastaneyle anlaştığımda atıyorum medicana, burdaki doktorun fiyatı da içinde değil mi yoksa hastane ayrı para doktor ayrı para mı alıyor

Doğumu bilemem de Kent Hastanesi zaten aşırı pahalı bir hastanedir.
Sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.

Ben iki sene önce doğum yaptım 8 bin spinal epidural geçen kontrole gittim kızlarla konuştum 12 bin falan en fazla 22 yalan öyle bişey yok tabiki kaldiki sezeryanla daha ucuz . Tabi doktorunuz namık bey değilse 😀

Benim 10 yıllık doktorumdur Orçun bey asla para delisi değil. Çok efendi düzgün halden anlayan biri.

Canim Dr Mehmet Bal.
Adi gibi bal gibi bir dr gercekten.
Bir daha hamile kalsam hic dusunmeden yine ona giderim.
Konuya tesadüf rastgeldim canımız doktorumuz Mehmet beyi bende tavsiye ederim çok tatlı bi doktor bebişin her kontrolünde ona uğramadan dönmüyoruz 😊 Allah nasip ederse 2. Hamileliğimde tekrar ona gidicem

Ben iki bucuk ay once izmirde bir devlet hastanesinde dogum yaptim. Tek diyebileceğim ne yapin ne edin sartlari zorlayin guvendiginiz bir ozelde yapin. Normal dogumda icimde tampon birakmislar, bana da soylemiyorlar tampon koyduk diye dikislerim iki kere uzerinden gecildi cok yirtilmam oldu ebe hic ilgilenmedi, tarlada doguran koylu nineler gibi kendim cebellestim resmen. 56 gun tampon icimde kaldi ve ben kontrole gittigimde doktor eli ayagi birbirine dolanarak cikardi, yalvardilar resmen sikayetci olmayayim diye emzikli halimle 3 kutu antibiyotik kullandim hala kullaniyorum. Aman paraya kiysin durumu olan cocugunu da kendini de riske atmasin.

X