izmir karşıyakadan arkadaşlar

elmiranisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
591
1
0
İzmir
Merhaba arkadaşlar ben formda yeniyim.Karşıyakada bulunan arkadaşlar mesajlarınızı biliyorum.İzmirde gidilecek,gezilecek yerler,sosyal aktiviteler,doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.Ben kızımdan sonra sosyallikten biraz uzaklaştım evden dışarı çıkamıyorum,Gezelim görelim ve paylaşalım Çok teşekkür ederim.

elmiranisa hoşgeldin.....anneli kızlı gezebilirsiniz.. böylece kızınız da siz de sosyallikten uzaklaşmamış olursunuz.....şahsen biz toruncuğumu 20 günlükten bu yana üç nesil bir arada gezerek büyütüyoruz....karşıyaka çarşısında ve sokaklarında hatta AVM lerde hep bizim ayak izlerimiz var......

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım aramıza
Gezme işi sevene heryer pazar hesabıdır.
Şehir dışından geldiğini düşünerek yazıyorum canım.
Karşıyaka çarşıya inebilirsin. Çarşamba günü Bostanlı' nın meşhur sosyete pazarıdır. Mavişehirde Egepark, Çiğlide Carrefour, Kipa. Fazla içerik olmasada Koçtaş mevcuttur. Çiğliye Metro alıcaktı tam bilmiyorum akibetini.
Oturup çay içerim diyorsan Karşıyaka dolmuş duraklarının orada Latife Hanım Anı Evi var. Sahil şeridinde ve Bostanlı merkezde bir sürü kafetaryalar var.
Bir vapurla karşıya geçip Kemeraltı, Alsancak yapabilirsin.
Sosyal aktivide olarak çarşıya genelde spor müsabakası olsun, tiyatro veya konserlerle ilgili bir çok reklam afişi asılır onları takip edebilirsin.
Sanırım her salı çocuk tiyatrosu oluyor.
Ve son olarak meşhur KK toplantılarına katılabilirsin

güzel karşıyakammmm
yaaa hiç bişey bulamadın yapıcak çık sahilde yürü... o bile yeter..

toplantılar olduğu zaman haber verirsen sevinirim sağol.Ksk nin yaancısı değilim canım çok sağol adım atmadığım yeri yok farklı bilmedğim yerlr vardır belki benim yada sizin uzun zamandır evde çocukla uğraşmaktn a sosyal oldum dışarı pe çkamaz oldum çok sağol görüşürüz inşallah

güzel karşıyakammmm
yaaa hiç bişey bulamadın yapıcak çık sahilde yürü... o bile yeter..

Haklısın evde oturmaktan paslandım hep aynı yerleri görmekten belki farklı bilmediğim yeni mekanlar vardır ben keşvedersm sizlee haber veririm sizlerde beni bilgilendirirseniz sevinirim.sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…