• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları izmir karşıyaka yeni girne özel sevim anaokulu

Gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
531
5
96
İzmir
merhaba arkadaşlar benim kızım 3,5 yaşında dün kreşe başladı acaba yarenle aynı kreşe giden izmir karşıyaka yeni girnede özel sevim anaokuluna çocuğunu gönderen varmı izlenimlerimizi yaşadıklarımızı paylaşalım memnunmusunuz

Son düzenleme:
yani öle bir konu başlığı açmışsınızki ilk okumada o kreşte bir problem olduğu anlaşılıyor

Bir anne olarak SEVİM ANAOKULU'ndan çok memnunum ve kesinlikle tavsiye ediyorum..
Benim de oğlum 2 yıldır burda,çocuğumdaki gelişimi ve değişimi komşular bile fark ettiler.. Aile şevkatini fazlasıyla hissediyosunuz,ortamı çok sıcak ve özenerek yapılmış bi okul..Sinema salonları muhteşem,küçük yaştaki çocuklara deneyler yaptırarak öğretiyolar..Bahçeleri kocaman,çok okul gezdim şehir içinde bu kadar büyük bi bahçeye sahip olanına rastlayamadım..Yemek menüsü çok zengin,her çeşit yemek var ve benim oğlum baya iştahlıdır 2-3 kez istediğinde dahi alabiliyomuş..Öğretmenlerinden de okuldan olduğu gibi çok memnunum,bir şey danışmak için gece dahi aradığımda telefonlarını açıp cevap veriyolar..

Back