Arkadaşlar hamilelik planlama sürecindeyim. Bu süreci yaşayan ve tavrından,tecrübesinden memnun kaldığınız doktorlar varsa paylaşmanızı rica ederim. Benim beklentim pozitif, açıklayıcı ,hastasını strese sokmayan, normal doğuma teşvik eden, gece gündüz ulaşabileceğimiz bir doktor. Varsa güzel önerilerinize açığım.
Ben ufak bir poliklinikte bir doktora gitmiştim Bornova da. Belki 15 doktor gezdim en çok onu sevmiştim ama taşındım İzmirden. Bulmaya çalışayım hastanede falansa atayım sana ismini yerini falan. Aşırı açıklıyordu, çok sakinleştiriyordu, genç esprili bir doktor. adamın yanından resmen mutlu çıkıyordu herkes.
Ben ufak bir poliklinikte bir doktora gitmiştim Bornova da. Belki 15 doktor gezdim en çok onu sevmiştim ama taşındım İzmirden. Bulmaya çalışayım hastanede falansa atayım sana ismini yerini falan. Aşırı açıklıyordu, çok sakinleştiriyordu, genç esprili bir doktor. adamın yanından resmen mutlu çıkıyordu herkes.
Hiç hatırlamıyorum ki :/ ufak pek donanımlı olmayan bir yerdi, belki hastanede falanda çalışıyordur. Dur, Google mapsten kliniği falan bulup oradan bakayım