• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İzmir kadın doğum doktor önerisi olan ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minseo

𝑬.🌾🤍
Pro Üye
5 Mart 2013
23.550
44.677
798
Arkadaşlar hamilelik planlama sürecindeyim. Bu süreci yaşayan ve tavrından,tecrübesinden memnun kaldığınız doktorlar varsa paylaşmanızı rica ederim. Benim beklentim pozitif, açıklayıcı ,hastasını strese sokmayan, normal doğuma teşvik eden, gece gündüz ulaşabileceğimiz bir doktor. Varsa güzel önerilerinize açığım. :KK54:

Ben ufak bir poliklinikte bir doktora gitmiştim Bornova da. Belki 15 doktor gezdim en çok onu sevmiştim ama taşındım İzmirden. Bulmaya çalışayım hastanede falansa atayım sana ismini yerini falan. Aşırı açıklıyordu, çok sakinleştiriyordu, genç esprili bir doktor. adamın yanından resmen mutlu çıkıyordu herkes.

Medikalparkta gülin hanım.
Oldukça ilgili kasmayan bir yapısı var. Kontrollerim artı doğumumu gülin hanıma yaptırdım çok memnunum.

Ben ufak bir poliklinikte bir doktora gitmiştim Bornova da. Belki 15 doktor gezdim en çok onu sevmiştim ama taşındım İzmirden. Bulmaya çalışayım hastanede falansa atayım sana ismini yerini falan. Aşırı açıklıyordu, çok sakinleştiriyordu, genç esprili bir doktor. adamın yanından resmen mutlu çıkıyordu herkes.
çok merak ettim ismini paylaşırsanız çok sevinirim :)

Medical Volkan Emirdar. Normal doğum yanlısı çok pozitif bir doktor. Ben muayene ücreti çok geldiği için gidemiyorum kendisine :KK43:

Bana da atar mısın rica etsem 😊

Ahmet guler ama muayanesi var hastane de çalışmıyor.çok pozitif güler yüzlü ben 1700 km yol gittim 2 dogumumu da kendisine yaptırmak için.

Back