Canım ülkemizde sadece el ile savunmamıza izin var. Yani adama kalimi batırsam silah kullanmışcasına suçlu oluyorum.. Polis gelene kadar adam neler yapar kim bilir..3. sınıfa giden kuzenim var erkek bazen boğuşmalı şakalaşıyorz küçücük çocuk ama öyle kuvvetli ki. Kaldi ki kocaman adamlara nasıl karşı koyabilrim ki?Korkma direkt polisi ara kizlar kirmizi isik uygulamasini yukleyin lutfen telefonlariniza
Korkmayin saldiracak olursada Allah ne verdiyse dalin
merak ettiğim şu ki acaba elledi de ne anladı şerefs.z....yemin ederim böyle insanları g.tünden bıçaklayacan.....
bence de yani nasıl bir zevktir arkadan kadını ellemek. yani ne hissediyon? rezil pislik. arsız. namussuz.
Canım ülkemizde sadece el ile savunmamıza izin var. Yani adama kalimi batırsam silah kullanmışcasına suçlu oluyorum.. Polis gelene kadar adam neler yapar kim bilir..3. sınıfa giden kuzenim var erkek bazen boğuşmalı şakalaşıyorz küçücük çocuk ama öyle kuvvetli ki. Kaldi ki kocaman adamlara nasıl karşı koyabilrim ki?
yok o değişti artık
daha geçenlerde oldu kızın biri bıçakladı adamı ama suçlanmadı
nefs-i müdafaa
yasalar artık daha hassas kadınlar konusunda
bilgim yok ya kendimce bi açıklama yapmıştım...meğer adı bile varmış.....Bu da bir hastalık canım
"frottörizm" diyoruz biz buna
neler var daha neler anlatsam tiksinirsin :/
Bu da bir hastalık canım
"frottörizm" diyoruz biz buna
neler var daha neler anlatsam tiksinirsin :/
nasıl yani?5 yasindaki cocugun tacizine ugradim yaaa siz ne diyosunuz..
Tohumu sapik bunlarin...
Misafirlige gitmistim ayakta konusuyoduk sirtim kapiya donuktu..nasıl yani?
çok üzüldüm yaşadıklarınaMisafirlige gitmistim ayakta konusuyoduk sirtim kapiya donuktu..
Evine gittigim teyzenin torunu vardi ufak iste 5 yasinda anca..
Cocuk kapidan girer girmez popomda kucuk bir el hissettim, hanimlar gormedi..
Cocuga baktim suratima guluyor babaanneside orda bir sey de diyemiyon..
Nasil dersin ki cocuk gozuyle bakiyosun..
Sonra bu sefer önüme gecince bakti heralde bise diyemedim ve bacagima dokunmaya calisti tam kadinsal bolgeye yakin..
Uzerimde uzun yere kadar elbise vardi..
Hani bazi cocuklar etegi tutar utangacliktan temas kurmak oynamak ister ama cekinir fln anlarsin..
Ama bu cocuk cok baskaydi ve ben sulalenin diger erkeklerini dusunemiyorum bile..
Hani diyor ya arkadaslar elleyince ne anlican be adam diye..
Bu cocuk ne anlicak ki nohut kadar pipiyle tobe tobeee..
Demek ki goruyor birilerinden.