İzmir İZBAN'da taciz skandalı!

ay evet bizede biri dananmıştı kızımı kaçırdınız polisle evinizi bascaz diye. babam diyoki 3 tane kızım var napayım senin kızını, sonra polisle görüştürdük falan düştü yakamızan :)

her kadın hayatında en az bir kere tacize uğruyor ne yazık ki
Valla benim memleketimde çok bisikletli taciz olur, antremanlıyım ben o yüzden, bikere babam şaka yapmıştı arkamdan gelip zavallı babacığım koca çantayı yedi kafasına :))

Bu taciz olaylarında sessiz kalmak o hayvanları cesaretlendiriyor. Ben peşime dolanan bir hayvanı babama abime söyleyip pusu kurdurdum. Babam abim adamı yakaladı derdini anlattırdı. Bu şekilde sessiz kalsaydım o hayvan kimbilir neler yapardı daha. Ben sessiz kalınmaması taraftarıyım. Utanmamak uğraşmak gerekli. Tükenmeyecekler ama en azından ben elimden geleni yapayım derim.

ohhh iyi yapmışsın bacımmm iğne batırmak şahane fikirr..

ben korkağım bu konularda ya evimi bulursa ya kinlenirse diye

ugranilacak taciz oraninin kadinin giyiminin aciklik orani ile duz, ters, carpraz hicbir turlu orantisi olmadigina, olamayacagina bir kanit daha.
tacizci icin yeterki kadin olsun.

hatta belki bazilari icin, yeterki nefes alsin.

hatta, hatta . . .midem bulandi

ya bide şu var ki karı koca kavga ediyorlar 1 ay kadar önce karşıyaka çarşıda. hemde vuruşmalı kavga. çarşıdaki kalabalık adamı tutmaya çalışıyor falan. sonra bir anda kadın bir çığlık. kocama ne yapıyorsunuz diye

tabi herkes duruldu. kadın adamın koluna girdi ara sokaktan kayboldular

bi an dedim ki acaba cüzdan hırsızları falan mı?

aynen. tacize uğrayan kadın vücut hatlarını belli etmeyecek mütevazi bir şekilde giyinmiş. yani bu demek oluyor ki önemli olan sapık, hastalıklı zihinler!!!

madem kadın sesini çıkaramamış, kameraya çekene kadar sen niye müdahale etmedin?ayrıca tacize tecavüze uğrayan hemcinslerimizin suçlu gösterildiği toplumda ya da yasalarda sessizce uzaklaşması gayet normal...

Iste o kadıni alip o kalabalik dovecekti aslinda. Hey Allahim cok sinir oldum ya.
Allahima sukur benim basima hic gelmedi hele bi gelsin valla aninda bicagimi saplarim. Yanimda bicak tasiyorum ben.
Bazen otobüste adamlar degiyor gibi oluyor hemen lafi sokuyorum, "biraz kenara gidin bence siz" diye, sonra kimse yanasamiyor.
Ben bu konularda cok sertim millet yaklasmaya korkar ki yillarca gunde 10 vesait degistiriyordum en kalabalık saatlerde.
Sert gorunmelisiniz, asla taviz vermemelisiniz. Yoksa bu soysuzlar iyice azar. .

ayyy bilgecim bende taşıyayım diyorum,oğlumu yuvaya götürürken bir oğlumla ben kaldık münübüste nasıl tedirgin oldum,diğer özgecan olayı bazen aklıma geliyor,allahım kabus,bu adama basıcaksın tokatı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…