utanma arlanma olsa o fotoyu çekmezdiPislik çoluğuna çocuğuna nasıl bakıyor sonra
ay evet bizede biri dananmıştı kızımı kaçırdınız polisle evinizi bascaz diye. babam diyoki 3 tane kızım var napayım senin kızını, sonra polisle görüştürdük falan düştü yakamızan :)eskiden şu telefon sapıkları ne çoktu. bizim evi de arardı biri. evde kimse yokken ve hep tehdit ederdi. seni anneni babanı ve abini öldürcem diye. tabi o zamanlar cep telefonu yok. yönlendirip numarasını göresin. sonra babam ve babamın bir arkadaşıyla kararlaştırılıp ben ona randevu verdim görüşelim diye. geldi salak :) babamlar bir güzel dövdü. ben o zaman ilkokuldaydım. benden rahat 10 yaş büyüktü kansız...
Valla benim memleketimde çok bisikletli taciz olur, antremanlıyım ben o yüzden, bikere babam şaka yapmıştı arkamdan gelip zavallı babacığım koca çantayı yedi kafasına :))her kadın hayatında en az bir kere tacize uğruyor ne yazık ki
Bu taciz olaylarında sessiz kalmak o hayvanları cesaretlendiriyor. Ben peşime dolanan bir hayvanı babama abime söyleyip pusu kurdurdum. Babam abim adamı yakaladı derdini anlattırdı. Bu şekilde sessiz kalsaydım o hayvan kimbilir neler yapardı daha. Ben sessiz kalınmaması taraftarıyım. Utanmamak uğraşmak gerekli. Tükenmeyecekler ama en azından ben elimden geleni yapayım derim.ben çok sessiz biriyimdir. hemen her şeyden korkarım. ya sonra beni takip ederse, bana zarar verirse, kinlenirse diye... ortaokuldaydım. dolmuşta şerefsizin bir yanı oturup yandan bacağımı ellemişti. hemen müsait bir yerde deyip dolmuştan inmiştim. o hayvanın yüzünden başka dolmuşa binmiştim. halbuki bağırsam diğer yolcularda dolmuşçu da onu rezil ederlerdi. ama çocukluk işte.
cesaretinizi tebrik ediyorum. maşallah.
neden yaa neden sesini çıkartmıyorki yahu susmak nedenn...??kadın sesini bile çıkaramadan uzaklaşmış...
ohhh iyi yapmışsın bacımmm iğne batırmak şahane fikirr..Videoyu çeken ayrı bir pislik. Uyarsana. Lisedeyken otobüste ayaktayım. Yanıma Genç biri geldi otobüs boşken dibime kadar yanaştı hayvan sonra poposunu yaklaştırıp durdu. Biraz öteye gidin doğru dürüst durun diye bağırdım iteledim hayvanı. Birkerede iğne batırmışlığım var bikaç kerede uçlu kalem batırmışlığım kollarına biyerlerine şerefsizlerin.
ben korkağım bu konulardaBu taciz olaylarında sessiz kalmak o hayvanları cesaretlendiriyor. Ben peşime dolanan bir hayvanı babama abime söyleyip pusu kurdurdum. Babam abim adamı yakaladı derdini anlattırdı. Bu şekilde sessiz kalsaydım o hayvan kimbilir neler yapardı daha. Ben sessiz kalınmaması taraftarıyım. Utanmamak uğraşmak gerekli. Tükenmeyecekler ama en azından ben elimden geleni yapayım derim.
Hiçbi halt yiyemez sıkıyı görünce senin yalnız olmadığını bilince Allahın izniyle.ben korkağım bu konulardaya evimi bulursa ya kinlenirse diye
yalnız korktukca basına gelmıs farkında mısın ?ben korkağım bu konulardaya evimi bulursa ya kinlenirse diye
korkudanneden yaa neden sesini çıkartmıyorki yahu susmak nedenn...??
annemde hep öyle diyor. biraz dominant dur. bu kadar sakin olma falan diyeyalnız korktukca basına gelmıs farkında mısın ?
kac olay anlattın arkadasım.. senın cekıngen oldugunu tavırlarından anlıyorlar sanırım..
diş göstermek lazım ağzının ,gözünün merceğine vuracan bir tane ama biiyorum halen bu konulardan sıkılan hanımlarımız var..korkudanutanmaktan ki utanması gereken o ş.refsizken...
ya bide şu var ki karı koca kavga ediyorlar 1 ay kadar önce karşıyaka çarşıda. hemde vuruşmalı kavga. çarşıdaki kalabalık adamı tutmaya çalışıyor falan. sonra bir anda kadın bir çığlık. kocama ne yapıyorsunuz diyeBen direk patlatirim serefsize. Sonra da esimi cagiririm öldürsün hicc acimam.
Ablama yanasmaya calisan birine ablam 2bin sayfalik kitabi basina vurmustu defalarca. Serefsize bi sey de olmamis. Bunlara bir sey de olmuyor.
Haaa tabi bi de isin lanetli boyutu var ki o daha vahim. Cevrede gören pislikler aman bana dokunmayan yilan bin yasasin derdinde. Boyleleri yuzunden taciz tecavuz artiyor. Asil suçlu görüp de engel olmayanlardir....
Nefret ediyorum nefret
aynen. tacize uğrayan kadın vücut hatlarını belli etmeyecek mütevazi bir şekilde giyinmiş. yani bu demek oluyor ki önemli olan sapık, hastalıklı zihinler!!!ugranilacak taciz oraninin kadinin giyiminin aciklik orani ile duz, ters, carpraz hicbir turlu orantisi olmadigina, olamayacagina bir kanit daha.
tacizci icin yeterki kadin olsun.
hatta belki bazilari icin, yeterki nefes alsin.
hatta, hatta . . .midem bulandi
ya bide şu var ki karı koca kavga ediyorlar 1 ay kadar önce karşıyaka çarşıda. hemde vuruşmalı kavga. çarşıdaki kalabalık adamı tutmaya çalışıyor falan. sonra bir anda kadın bir çığlık. kocama ne yapıyorsunuz diye
tabi herkes duruldu. kadın adamın koluna girdi ara sokaktan kayboldular
bi an dedim ki acaba cüzdan hırsızları falan mı?
ayyy bilgecim bende taşıyayım diyorum,oğlumu yuvaya götürürken bir oğlumla ben kaldık münübüste nasıl tedirgin oldum,diğer özgecan olayı bazen aklıma geliyor,allahım kabus,bu adama basıcaksın tokatı,Iste o kadıni alip o kalabalik dovecekti aslinda. Hey Allahim cok sinir oldum ya.
Allahima sukur benim basima hic gelmedi hele bi gelsin valla aninda bicagimi saplarim. Yanimda bicak tasiyorum ben.
Bazen otobüste adamlar degiyor gibi oluyor hemen lafi sokuyorum, "biraz kenara gidin bence siz" diye, sonra kimse yanasamiyor.
Ben bu konularda cok sertim millet yaklasmaya korkar ki yillarca gunde 10 vesait degistiriyordum en kalabalık saatlerde.
Sert gorunmelisiniz, asla taviz vermemelisiniz. Yoksa bu soysuzlar iyice azar. .