İzmir İZBAN'da taciz skandalı!

genç kızssa belki çekinmiştir,bende lisedeyken çok çekimserdim

Ben tasiyorum ve cakmakta tasiyin. Bicak belki oldurur diye cakmagi cakar yakarsiniz adamin bi yerlerini. Ne oldugunu da anlamaz.
Geçenlerde Istiklalde beni bi adam takip ediyordu. Aradim hemen esimi adamin duyacagi sekilde konustum askim falan filan. Adam sonra gitti. Esime sonra anlattim neden basta demiyorsun gelirdim 2 dakikaya orda olurdum mahvederdim onu dedi de eger adam gitmeseydi esime soylerdim. Ki benim esim cok sinirlidir hele böyle konularda asla affetmez..

maalesef bu konulardaki çekingenliğimden işe gelir giderken otobüs çok kalabalıksa falan hemen iniyorum bir elimle bir yere tutunurken diğer elimle göğüslerimi kapatacak şekilde çantamı tutuyorum. en ufak bir temasta biraz yüksek sesle tövbe estağfurullah diye hayıflanıyorum benimde elimden gelen bunlar

Canim sesin cikmali ama. Cikmazsa yuz bulur bu pislikler. Gerekirse elinle falan ittir. Ben bazen oyle yapiyorum. .

çok ilginç durumlarda var canım geçen yaz kadıköyden metrebüse bindik oğlum eşim ve ben annemlerden evimize gitmek için saat 11 30 civarı idi akşam yani iki sevgili bindi o kadar temiz ve paklarki yer yoktu ayaktalar erkek haklı olark kızın belinede sarılmış çünkü ya nişanlılar ya sevgililer.hatta ilk bakışta ah bee ne romantiklik diyosun içinden..anemmm bunlar başladılar aşırıya gitmeler sanki kimse yok öpüşmeler, bedenlerini iyice birbirlerine dayanmalar ula dedim ne oluyor tam tepemdeler oğlum kucağımda herifimkarşı koltukta . bana bakıyor benimki biliyorki cıngar çıkartırım işaret ediyor karışma der gibisinden .bir sabır iki sabır olmadı patladım . erkeğe dedimki senin olan bir kadına şu şekil davranarak onu ne hale sokuyorsun dedim bir şaşırdılar ne bu dedim yaa bu kadar vıcık vıcık şurdan biri çıksa azıcıkta bize dese sevgilime taciz var diye yırtınırsınız dedim şu yaptığınız nedir dedim yaaa. yada şu saatte inseniz ve nasılsa bunlar bu yolun yolcusu deyip sizi takip etseler ve arkadaşına tecavüz etseler gene yırtınırsınız dedimm... napıyorsunuz eviniz yurdunuz yokmu sizin metrobüsün en dibine gidin oğlumun yanından sinirlerimi zıplatmayın burda ve o gençlerde çıt yok bir sonraki durakta indiler zaten.ama hani öyle zıpır gençlerde değillerdi yanii.. böyleleride var şu memleketimdee..

ben de çok kızarım otobüste metroda öpüşene. ya da durakta otobüs beklerken öpüşene. hayır öpüşcen tabi bizde genç olduk ama milletin içinde de öpüşmedik. ne bileyim parkta cafede bir yerde otururken falan öpüşün. ama nedir bu beden beden yapışıp neyse yazmıcam

iyi yapmışsın bende taşıycam,devir kötü çünkü

bence de yani nasıl bir zevktir arkadan kadını ellemek. yani ne hissediyon? rezil pislik. arsız. namussuz.
bunlar hayatları boyunca, afedersin hiçbir b.k a yaramamış, aciz ve bu acizliğinin farkında olan ,acizliğini böyle örtmeye çalışan insanlar!!!!! yok yok yaratıklar

Bir gün bende sözlü tacize uğramıştım ama sapıkça değildi. Bir söyledi iki söyledi. En son koydum tepkimi. Başladık tartışmaya yanımdada 2 arkadaşım ve öğretmenim vardı. 16 yaşında 3 kız adamla tartışırken öğretmenlerim ağzını açıp bişi demediler adama. Ama adamı görseniz nasıl saçmalıyor yok neymiş biz kızmışız adama nasıl cevap verirmişiz yok neymiş teröristmişiz. Söylediklerimi yetmedi tehdit etmeye başladı, görürsünüz siz diye. Sonra diğer yolcularda mudahale edip biizi savundular. Öğretmnlerimiz ise inecekleri durakta inip bizi yalnız bırakmışlardı. Sonra yolculardan bir abla dediki'' Ben avukatım gel beraber şikayet edelim, seni ücretsiz savunurum'' dedi. Gerek yok dedim. Ama adam devam ediyor en son adamı indirdiler bi kaç abi amca. Bizim yanımızda da sivil polis indi. Evimize gittik sağ salim ama bir kaç hafta tekrar karşılaşmaktan korka korka bekledik otobüsleri..

Bunu ceken keske tepki gosterseydi.Buna musade etmek daha buyuk ayip...

Birkeresinde ben 18 yasindayim adamin biri kizi sikistirmis bilmem biryerleri ile raciz ediyor hava soguk mevsim kis otobus bosaldikca bu kutuk hala kizon dibinde ben bir baktim durumu farkettim.Yahu daha 18 yasindaydim.Sofore bagirdim kaptan durrrrr acil inecek var diye
Herkes bakti
O serefsizi ensesinden tutup orta kapidan atmistm.Sonra herkes aferin kizim bilmem ne kiz utancindan sindi bir kenara orada bile o kadar erkek vardi kimse tepki vermedi bende saydirmistim otobustekilere
Simdi bu aklima geldi tepki gostermeye bile korkuyor insanlar.

Normalde bende yukarıda yazdığım olayda tepki vermezdim. Ama o gün hatta otobüse binmeden dakikalar önce olumsuz bir olay yaşamıştım. Ve tepki verdim. Ben rezil olmaktan değilde adamın kinleşip takip etmesinden korkuyorum..

Korkma direkt polisi ara kizlar kirmizi isik uygulamasini yukleyin lutfen telefonlariniza
Korkmayin saldiracak olursada Allah ne verdiyse dalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…