İzmir İZBAN'da taciz skandalı!

mimoz_a

Unutursam Fısılda !
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
5.184
1.756
İzmir'de Aliağa - Cumaovası hattında sefer yapan İZBAN'da taciz skandalı yaşandı. İğrenç olay saniye saniye kameraya kaydedildi...

Aliağa istikametinde tren seyir halindeyken saat 17:10 sıralarında meydana gelen olayda bir adamın kadını elle taciz ettiği başka bir yolcu tarafından görüntülendi.

Görüntülerde kadının bir süre sonra taciz edildiğini fark ettiği ve rahatsız olarak uzaklaştığı görüldü.

http://www.mynet.com/haber/yasam/izmir-izbanda-taciz-skandali-1887428-1

habere olan yorumlardan biri de acı gerçeği gösteriyor :

• pisiko2002:
    ancak o kadın şikayetçi olursa işlem yapılır maalesef. o kadın şikayetçi olunca da bir sürü tantana var. tekrar tekrar ifade almaşlar vs. Tabi kadınların geneli ayrıca kocası kardeşi vs köpürür kan çıkar vs sebeplerle pek şikayetçi olmuyorlar. toplum baskısı da cabası. Maalesef bazı yerlerde hala bir kadın tacize uğradığında kadın suçluymuş gibi görülüyor. bu ve bunun gibi binlerce sebepten ötürü kadınlarımız kızlarımız tacize uğramaya, bu durumu içlerine sindirmeye devam ediyor

Malesef cok dogru bir tespit. Ay Allah korusun başıma gelse o an orayı basına yıkarım rezil ederim , ama cok buyuk bır vukuat olmadıgı surece sıkayet edemem bende eş durumundan !
vıdeoyu ızleyemıyorum , bırımı cekmıs yoksa guvenlık kamerasımı ?

ben bizzat benzerini yaşadım ama maalesef bende şikayetçi olmadım ama bnmkinin cezasını aşti karakol müdürüyle (komiser) 2 tane güvenlik verdi. hesaplaşma görülüp karakoldan çıkarken aynı böyleydi: gülmüyordu ama tipi kaymıştı.

evet videoyu başka bir yolcu çekmiş. ne amaçla çekti ve kamera kapandıktan sonra ne oldu bende merake ttim...

Ben direk patlatirim serefsize. Sonra da esimi cagiririm öldürsün hicc acimam.
Ablama yanasmaya calisan birine ablam 2bin sayfalik kitabi basina vurmustu defalarca. Serefsize bi sey de olmamis. Bunlara bir sey de olmuyor.
Haaa tabi bi de isin lanetli boyutu var ki o daha vahim. Cevrede gören pislikler aman bana dokunmayan yilan bin yasasin derdinde. Boyleleri yuzunden taciz tecavuz artiyor. Asil suçlu görüp de engel olmayanlardir....

Nefret ediyorum nefret

aşti bu işlerin yuvası zaten. ordakiler ayrı , firmacılar ayrı sapık ! otobusten ınen başlıyor sapıklığa , gidende gitmeden önce sonkez yapıp gidiyor lanet olsun. orası bı duzenlenemedı.
dedıgın gbı yolcu cektıyse amacı neydı ? görüp göz yumduğu için onunda tez zamanda başına gele , ne diyeyim..

Yuh be cekene de yapana da. Bi de serefsizin yuzunu gizlemisler

Ben universiteye yeni baslamistim 17 yasindayken tacize uğradım korktum hemen indim. Simdiki aklim olsa carpardim kafasina cantami.

Tüh, adamın elleri boş kaldı. Şaka bir yana da, o kadının yerinde ben olsaydım ve biri benden habersiz bu videoyu çekip internette yayınlasaydı çok kötü olurdum herhalde. Tacize uğramak zaten iğrenç berbat bir de başkalarının izlemesi son nokta.

videoyu izlemedim yorumlara okuyarak yorum yazıcam. O kameraya alan ve internete koyan suç işledi. Bayan tacizciyi belki bulamaz şu saatten sonra fakat bunu internette yayınlayan ve çekeni cezalandırsın. Kameraya alacagına napıyon lan dayı niye dememiş. o da tacizci kadar suçlu.

ne şikayetçi olcam ya, beynini patlatırım ortalık yerde. ki yapmışlığım var!

Neden çıkaramamış sesini ?
Orada sesi çıksa bir daha yapabilecekmiydi o serefsiz aynı hareketi.
Hayır çeken de ayrı şerefsiz.

benimde başıma şöyle bir olay geldi. kendim izmirde yaşıyorum bi iş için ankaraya gitmiştim. ve izmire dönüş otobüsüm 00.00 daydı. kuzenim aştiye getirdi beni. evi yenimahalledeydi. dönüşü zor olacak diye beni bekleme sen git dedim. neyse saat 23,45 civarı h.yvanoğlu h.yvanın teki benim fotomu çekti. çıkırt sesinden anladım. üstümde pantolon ve yarım kollu body var. hemen teli kaptım elinden. neden bnm fotomu çekiyorsun dedim. bir yandanda fotoyu bulup silmeye çalışıyorum. derken bu sefer o benim elimden teli aldı ve kaçtı. hemen güvenliğe gittim.

güvenlik otobüs saatimi sordu biletiniz yanabilir önce onu iptal edelim dedi. biletimi iptal ettirdi ve sapığı aramaya başladık. aştinin altını üstüne getirdik 20 dk içinde... tam yapacak bişi yok her halde otobüsü kalktı derken sapık karşımda belirdi. bu adam dedim. adam olmayan adama. sonra emin olamadım. telefonunu çıkarsın telini iyi hatırlıyorum dedim. güvenlik adamdan telini istiyor adam inatla çıkarmıyor. neyse sesler yükselince başka güvenlik geldi ve adamın cebinden telefonu çıkardılar. evet bu dedim.

hep beraber alt kattaki emniyete gittik. komisere durumu anlattı güvenlikler. komiser amca telefonu bir kurcaladı ki telefonun içi foto dolu. sapık herif evine misafirliğe gelen kadınları bile sofraya otururken çekmiş. ben görmedim ama komiser söyledi. neyse bütün fotoları sildiler. hafıza kartını çıkarıp kırdılar. bu arada adam ağlamaklı bi şekille çocuklarımla karım otobüste, otobüsüm kalkacak bırakın beni diye viyaklıyor.

komiser şikayetçi misin dedi. yok efendim hayır dedim. e kızım bu şimdi buradan elini kolunu sallayarak çıkacak mı dedi? dedim ben izmirde yaşıyorum. buraya bir daha nasıl geleyim? bir kez daha sordu emin misin diye. evet dedim. komiser yapacak bir şey yok dedi. adamın gözlerinin içi güldü. telefonunu aldı ve tam çıkacakken güvenlik sırtına bir yapıştı :))

madem öyle senin cezanı ben vericem dedi. komiserle beraber 2 güvenlik adamı köşeye sıkıştırıp bir girişti. ben bir yandan ağlıyorum bir yandan oh olsun diyorum :))

sonra güvenlikler bana başka bir firmadan ( çok iyi hatırlıyorum: özkaradeniz ) bilet aldılar. otobüse bindirdiler ve el sallayıp uğurladılar beni

ha şimdiki aklımla başıma gelse şikayetçi olur muydum bilmiyorum ama bende vururdum şerefsize. o benim canımı yaktı bende onun canını yakardım

Videoyu çeken ayrı bir pislik. Uyarsana. Lisedeyken otobüste ayaktayım. Yanıma Genç biri geldi otobüs boşken dibime kadar yanaştı hayvan sonra poposunu yaklaştırıp durdu. Biraz öteye gidin doğru dürüst durun diye bağırdım iteledim hayvanı. Birkerede iğne batırmışlığım var bikaç kerede uçlu kalem batırmışlığım kollarına biyerlerine şerefsizlerin.

Üniversitedeyken bi arkadaşa sapık sapık mesajlar gelmeye başladı, kız başımıza korktuk, çünkü üzerindeki kıyafetlere kadar söylüyordu. sonradan farkettik ki az önce eve gelen kuryeymiş. napalım derken emniyete gittik anlattık polislere çok kızdılar arayın onu randevu verin dediler, neyse biz adamı telde oyalarken emniyete kargo bırakmak için gelmezmi adam. kendi ayağıyla hemde. hemen polisler yakaladı anında işine son verildi biz şikayetçi olduk, savcılığa gittik hatta unutmam savcılıkta ayak ayak üstüne attık diye savcı kızmıştı :) dava falan açıldı ama sonuç ne oldu bilmiyorum ama baya tırsmıştı işinden de oldu salak.

ben çok sessiz biriyimdir. hemen her şeyden korkarım. ya sonra beni takip ederse, bana zarar verirse, kinlenirse diye... ortaokuldaydım. dolmuşta şerefsizin bir yanı oturup yandan bacağımı ellemişti. hemen müsait bir yerde deyip dolmuştan inmiştim. o hayvanın yüzünden başka dolmuşa binmiştim. halbuki bağırsam diğer yolcularda dolmuşçu da onu rezil ederlerdi. ama çocukluk işte.

cesaretinizi tebrik ediyorum. maşallah.

Pislik çoluğuna çocuğuna nasıl bakıyor sonra

eskiden şu telefon sapıkları ne çoktu. bizim evi de arardı biri. evde kimse yokken ve hep tehdit ederdi. seni anneni babanı ve abini öldürcem diye. tabi o zamanlar cep telefonu yok. yönlendirip numarasını göresin. sonra babam ve babamın bir arkadaşıyla kararlaştırılıp ben ona randevu verdim görüşelim diye. geldi salak :) babamlar bir güzel dövdü. ben o zaman ilkokuldaydım. benden rahat 10 yaş büyüktü kansız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…