İZMİR GÖZDE DERMATOLOJİ Mİ MEDİDERM Mİ ? LÜTFEN KIZLAR BİLENLER YARDIMMMMM :((((

shadowonmyface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
30
1
Kızlar ben tüm bacak için iki yerle görüştüm biri 450 diğeri 250 dedi ama iki yeri de bilmiyorum mediderm baya kalabalıktı ama gözde dermatoloji daha sakindi

lütfen bu iki yer hakkında yardımcı olur musunuz yada izmirde lazer için başka önerebileceğiniz yerler varmı?

Ben mediderme gidiyorum genital ve koltuk altı için başladım ama genitalde tüylerim acık renk oldgu için bıraktım koltuk altım için devam ediyorum. Çok memnun kaldıgımı söyleyemem. Benimle ilgilenen bayan çok aceleci çok atış yapmıyor. Soru sormaya dahi müsade etmiyor.

görüşmeye gidince baya ilgileniyorlar ama demekki buda biraz göz boyamak amaçlı fiyatlar çok pahalı geldi bana doğrusu peki sizin önerebileceğiniz başka bir yer var mı duyduğunuz ?

görüşmeye gidince baya ilgileniyorlar ama demekki buda biraz göz boyamak amaçlı fiyatlar çok pahalı geldi bana doğrusu peki sizin önerebileceğiniz başka bir yer var mı duyduğunuz ?

Görüşmede malesef ilgililer :))) ben karşıyakada nutra sistem diye bi yer bar orayla görüşücem başka da öyle çok bilgim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…