İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

mrb çok açıklayıcı olmuş yazdıkların teşekkrler.benimde msj sayım yeterli olmadığından fotoğraflarını göremedım rica etsem bana da fotoğraflarını gönderebilir misin?

slm randevuyu nasıl aldığını öğrenebilir miyim ? tlfnlaysa hangi numaradan ulaştın??

slm ameliyat yaptırdınızmı acaba? çünkü aynı şeyleri yaşamışız benimde burnumda ciddi bi sorun yok ve ailem kesinlikle karşı :) eğer ameliyat olduysanız bana özelden msj atabilirmisiniz?

ameliyattan sonra burun düşmesi yaşanıyomuş ben yiğit özer tiftikçioğlu na ameliyat yaptırmayı düşünüyorum da acaba bu doktora ameliyat olup burun düşmesi yaşayan varmı???

merhaba bu gün ege ünv ye gittim .4 katta çıktım plastik cerrahi yiğit bey çok yoğun olduğundan 10 30 da geldi bi kod verdiler birinci katta bilgi işlemde numaralandırdım sonra asistanı kan isteği gönderdi zeminde kan alma labaratuvarında 200 kişi bekledim kan verdim ama saat öğleden sonra olmuştu sonuçları alamadım salı alcam kan 4 tüp alınıyor birisi anestezi polikinliğine götürülüyor onlar anesteziye uygun olup olmadığınıza bakıyorlar sonra dr ye götürülüyor işte asistanı bana ayın 9 unda gelin konuşun dedi ama ben salı günü tüm güücümle yiğit beyle amalyatı konuşcam yani hazır olup beynimde oturtmam için o süreye ihtiyacım var zira amalyat ayın onunda salı gününüde yazarım ondan sonrası malum ameliyat
umarım herşey yolunda gidecek sağlıklı günleriniz olsun

acaba göz kapak yapıyormu

evet bu gün senin için sordum bilmiyorum yaptırdınmı ama evet yapıyormuş ve hatta çok övüyorlar yanımda bi bayan vardı arkadaş olduk o yaptıracaktı 2 000 tl fiyatı eğer orantı sorunu olursa çift göz değilse hasta taraf yiğit bey çiftide düzeltiyormuş hatta alttanda topluyormuş ameliyat yaklaşık birbuçuk iki saatmiş sağlıklı günler

bugun hep aklimdaydiniz ne yaptiniz diye ancak firsat buldum yazmaya devlette boyle yuruyor malesef isler siz boyle yazdikca ben heycanlandim umarim hersey yolunda gider benim elimede bu firsat bir defa gecti doktor acisindan cok iyi degerlendirmem lazim ikinci sansim imkansiz.insallah dilediginiz gibi olur hersey.ayrica tlfon numqranizi yada face de eklermisiniz sakincasi yoksa bilginiz icinde ayrica tskr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…