allah allah benim skypeda mavi sonsuz gozukuyor suanda
yukarda mail adresimi yazmistim sen skype ekle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esimin adi yaziyor canim yanlis anlama
esimin adi yaziyor canim yanlis anlama
neyse canim yarin icin dualarim seninle olacak hersey gonlunce olsun insallah simdiden gecmis olsun iyi geceleer
:) aradım ama yanlış numara diyor süpriiiiiiiiiiizzzzzzzzz sabah bi telefonla uyandım dr yiğit beyin kongresi var sizin ameliyatı salıya aldık
ne kötü oldum ileriyede atamıyorlarmış nasıl bi duygu anlatamam tahlil sonuçları nefes testleri 5 te zor bitti dryle konuştuk ben tutuldum bişeyde soramadım o sen canını sıkma güzel olur dedi işte yarın 11 de anestezi testini yetiştiremedik yarın 9 30 da onuda halletcez cidden dualarınızı eksik etmeyin umarım bundan daha kötü olmaz şuanki durumumdan yani hadi kalın sağlıcakla ben ışığı gördüm ona gidiyorumm :))))))
canim merak ettim seni amelyatin guzel gecmistir insallah
canim merak ettim seni amelyatin guzel gecmistir insallah
canım çok teşekkür ederim sen dularına es vermeden devam et lütfen ben bu günde giremedim 9da hastanedeydim anestezi kan tahlili gördü işte sorular igara alkol hastalık ilaç sorgusu o bitti ha bunların hepsi ameliyathanenin başka bi odasında ilginç bi piskoloji yanlız hemşireler falan çok sevimli veeeeeeee 2 taneside yiğit beye burun ameliyatı olmuş 1 er aylıklardı güzeldi hiç bişey anlaşılmıyor du gerçekten güzeldi neyse bilgi işlem kayıt derken kayıttayken yatış işlemleri bunlar tel açıldı sizin ameliyet iptal olabilir diyee
gittim ameliyat haneye
yiğit bey geldi vaka çok fazla seni yarın 8 30 da ilk alacağım dedi sonra ben amalyat önlüğümü giydim madem burdayım fotolarımda çekilsin dedim kii ben orda otururken bi hasta daha vardı onun fotolarını çekti ama abartısız 20 dk falan bende son halini anı olarak mı çektiriyor diye düşünmüştüm valla sıkıntılı yan profliller alttan üstten burnunu çekerken vs bide video çekimi iyice işin ciddiyetine varıyon işte böyle onuda bitirdim yatın eğer grip olmassam ki boğazım yanıyor amalyat olcam grip olursam kimbilir kaç ay sonraya ertelenecek
neyse ameliyat olursam 1 gün yoğunbakım hemşire amalyatın 5 saat falan süreceğini söyledi sonrası yoğun bakım sabahıda bi aksilik olmassa taburcu hadi tekrar dualarınızı bekliyorum dikkat edin kendinize ALLAH a emanet olun
neyse canim yarin icin dualarim seninle olacak hersey gonlunce olsun insallah simdiden gecmis olsun iyi geceleer
hayatım sen tel diyon mail diyon bende hiçbişey gözükmüyor adres falan görmedim ben haberin olsun
canım çok teşekkür ederim sen dularına es vermeden devam et lütfen ben bu günde giremedim 9da hastanedeydim anestezi kan tahlili gördü işte sorular igara alkol hastalık ilaç sorgusu o bitti ha bunların hepsi ameliyathanenin başka bi odasında ilginç bi piskoloji yanlız hemşireler falan çok sevimli veeeeeeee 2 taneside yiğit beye burun ameliyatı olmuş 1 er aylıklardı güzeldi hiç bişey anlaşılmıyor du gerçekten güzeldi neyse bilgi işlem kayıt derken kayıttayken yatış işlemleri bunlar tel açıldı sizin ameliyet iptal olabilir diyee
gittim ameliyat haneye
yiğit bey geldi vaka çok fazla seni yarın 8 30 da ilk alacağım dedi sonra ben amalyat önlüğümü giydim madem burdayım fotolarımda çekilsin dedim kii ben orda otururken bi hasta daha vardı onun fotolarını çekti ama abartısız 20 dk falan bende son halini anı olarak mı çektiriyor diye düşünmüştüm valla sıkıntılı yan profliller alttan üstten burnunu çekerken vs bide video çekimi iyice işin ciddiyetine varıyon işte böyle onuda bitirdim yatın eğer grip olmassam ki boğazım yanıyor amalyat olcam grip olursam kimbilir kaç ay sonraya ertelenecek
neyse ameliyat olursam 1 gün yoğunbakım hemşire amalyatın 5 saat falan süreceğini söyledi sonrası yoğun bakım sabahıda bi aksilik olmassa taburcu hadi tekrar dualarınızı bekliyorum dikkat edin kendinize ALLAH a emanet olun
ya bende bugun amelyata girmisindir diyeseneryo yazip durdum ancak ayiliyorsundur falan doktor konusunda biraz daha rahatladim artik ama rutin amelyat oncesi sorulari.2 sezaryan dogumdan antremanliyim yani.sakin hastalanma artik bu kadar beklemisken ben burda heycanla bekliyorum seni
ya bende bugun amelyata girmisindir diyeseneryo yazip durdum ancak ayiliyorsundur falan doktor konusunda biraz daha rahatladim artik ama rutin amelyat oncesi sorulari.2 sezaryan dogumdan antremanliyim yani.sakin hastalanma artik bu kadar beklemisken ben burda heycanla bekliyorum seni
ooooooooooo5555555554444 99999966660006667777777233333333333333
hayatım sen tel diyon mail diyon bende hiçbişey gözükmüyor adres falan görmedim ben haberin olsun
neyse canim rakamlara baksana bi
neyse canim rakamlara baksana bi
Selam kızlar bende testlerimi tamamladım dun yiğit beye ameiıyat olucaktımki bogazımda enfeksiyon başlangıcı oldugu icin ertelendi..haftaya salı gunu tekrar görusucez ilac tedavısı bittikten sonra.Mavi sonsuzla karsılastık hatta amelyata giderken en son ben gördüm sanırım icerde onu.umarım iyi gecmitir cok dua ettim canım sana :) ben inanılmaz korkuyorum karasızım bir sey anlatamadım nasıl burun istediğime dair.size bırakıyorum dedim.daha önce olanlar yardımcı olurlarsa cok sevınırım.şimdiden cok tesekkurler
Selam kızlar bende testlerimi tamamladım dun yiğit beye ameiıyat olucaktımki bogazımda enfeksiyon başlangıcı oldugu icin ertelendi..haftaya salı gunu tekrar görusucez ilac tedavısı bittikten sonra.Mavi sonsuzla karsılastık hatta amelyata giderken en son ben gördüm sanırım icerde onu.umarım iyi gecmitir cok dua ettim canım sana :) ben inanılmaz korkuyorum karasızım bir sey anlatamadım nasıl burun istediğime dair.size bırakıyorum dedim.daha önce olanlar yardımcı olurlarsa cok sevınırım.şimdiden cok tesekkurler
Slm benimde amelyat gunum martda benimde korkularim var mavi sonsuzla gorusemedim daha ameltatdan cikmis konusamiyordu bugun taburcu olmustur muhtemelen yigit bey en azindan ayni fabrikadan cikmis gibi burunlar yapmiyor o kesin.once olanlardan kimse girmiyor sanirim hayirlisi olsun saglikli gunleer
Acıkcası ben yaptıgı burunlarıda görmedim.Sadece burda okuduklarım ve kendisiyle görüşme sonucunda bana güven vermesiyle seçim yaptım.Çok doktorla görüştüm araştırdım ama Yiğit bey de karar kıldım.Umarım sonuçtan mutlu oluruz sanada şimdiden geçmiş olsun canım inşallah istediğin gibi olur herşeyBu arada evet çıkmıştır mavi sonsuz artık iyileştikçe bizimle paylaşır,Çok heyecanlı ve stresli bir süreç.Olanlar yardımcı olsa çok sevinicem
![]()
Tesekkür ederim paylaşıcam gün gün.Bu stresi çekenleri çok iyi anlıyorum.Doktor seçmek ayrı bi süreç ameliyat gününü beklemek ayrı bi süreç ikisi de stresli.Ben fahri mola cüneyt özek cemil tugay ufuk bilkay vs görüştüm diğer doktorlara ameliyat olan arkadaşlarımla da irtibatta oldum.Cemil Tugay da karar kılmıştım sonra Yiğit beyle görüşünce fikrim değişti işte :) 4500 ve üzeri fiyat verdiler canım.
Tesekkur ederim bilgiler icin benim icin yuksek fiyatlarmis iyiki gitmemisim bu arada mavi sonsuzla tlfonda grstum burnun bu halini bile begendigini soyledi seside sanki gripmis gibiydi butun ayrintilarini yazacak doktor acisindan endisem kalmadi.simdiden sabirsizlanmaya basladim sizin heycan tavan yapmistir.saglicakla kalin
Ayy gerçekten miii çok sevindim Merakla bekliyorum onun da gelişmelerini :) Hadi hayırlısı bakalım gerçekten çokkk heyecanlı.Sende sağlıcakla kal tatlım