İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

dr. yigit beyle irtibata nasil gecebilirim? ege üniversite websitesinden mail adresini buldum: yigit.ozer.tiftikcioglu@ege.edu.tr ve yaklasik bi hafta oluyor yazali ama maalesef henüz bi cevap alamadim kendisinden. mail ile irtibata gecmemin sebebi de fotograflarimdan yola cikarak bana cözüm önerisi sunmasidir. öngörüsmeye gitmemin mümkünati yoktur cünki yurtdisinda kaliyorum.
yardimci olursaniz cok makbule gececek arkadaslar. simdiden tskler

Canım bu adrese mail at drtiftikcioglu@yahoo.com çok yoğun bi doktor mutlaka cevap verir ama sen resimlerini gönderirsin yiğit bey en iyi tercih hiç şüphen olmasın :)

merhaba küpşeker ben aranızda yeni ben de yiğit beye ameliyat olmak istiyorum muayne oldum ama daha deteylı bilgi edinmek istiyorumresimlerine bakalbilirim ???bana yardımcı olursan cok mennun olurum

sabah git canım dokuz gibi hasteneye hiç randevu falan alma 4.kat plastik cerrahi bölümünde bulabilirsin.ben öyle yaptım yada telefon numarası var bende verebilirim istersen

Son düzenleme:
merhaba küpşeker ben aranızda yeni ben de yiğit beye ameliyat olmak istiyorum muayne oldum ama daha deteylı bilgi edinmek istiyorumresimlerine bakalbilirim ???bana yardımcı olursan cok mennun olurum

Canım arkadaş yurt dışında olduğu için mail yoluyla görüşmek istiyo resmini falan yollıcak profilimde resimlerim var ne zaman ameliyat olucaksın yiğit bey en doğru seçim çok başarılı şikayet eden bi tane bile hastasını görmedim için rahat olsun benim bu yaz üç tane daha arkadaşım ameliyat olucak :)

Canım bu adrese mail at drtiftikcioglu@yahoo.com çok yoğun bi doktor mutlaka cevap verir ama sen resimlerini gönderirsin yiğit bey en iyi tercih hiç şüphen olmasın :)

cok tesekkür ederim canim doktor beye attim mailimi insallah kisa zamanda cevaplar. cok istiyorum bu burun ameliyatini bi aksilik cikmazsa bu yaz olmayi düsünüyorum. üniversite ögrencisi oldugum icin imkanlarimizda ister istemez kisitli oluyor maalesef. fiyat konusunda da dr yigit bey bana göre cok uygun.

Çok iyi bi doktor gerçekten paracı da değil ama bir o kadar da yoğun diğer doktorlar kadar kolay olmuyo ameliyat günü almak beni tanır cvp atarsa ben mehtabın arkadaşıyım dersin belki gün konusunda yardımcı olur bizi ailece ameliyat etti baya bi gidip geldim :)

selam senin yorumlarından yola çıkarak bende yiğit beyden yarın için randevu aldım.sana sormak istediğim iki şey olacak umarım burdasındır yazarsın.muayeneden sonra ameliyat tarihini ne kadar zaman sonraya veriyorlar ve senin burnunda estetik dışında solunumla ilgili bir problem varmıydı?ben ciddi derecede nefes alma problemi yaşıyorum ve yıllardır hangi dr a gittiysem ameliyat diyor ancak erteliyordum hep.şimdi bunun yanında estetik olarakta mudahale istiyorum fiyatı etkiler mi bu?

rendavu günü ameliyat sırasına alıyor mu tarih belli oluyor mu canım bir de bağış yaptırtıyor demişsin ne kadar zamanda nereye yapıyoruz bağışı taksitlendirme durumu yok sanırım

küpşeker sana özelden msj atamıyorum denedim olmadı yeni üye olduğumdan sanırım ordaysan bana yardımcı olur musun

Canım kusura bakma msjını yeni gördüm sana özelden msj atıcam mail adresimi göndericem ordan daha detaylı yardımcı olurum taksitlendirme olayını hiç sormadım ama bağış olduğu için olmayabilir ameliyat olduktan sonra bağış yapıyosun doktor ne zaman yap derse o zaman benim doktorum hiç paracı değil kontrolde de yap diyebilir belli olmaz :)

teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım ne zamandır sana ulaşmaya çalışıyordum. ben bugün gittim muayne etti tomografi istedi ama ege taa 8 ekime tarih verdi tomografi için gün tomografiden sonra ameliyat tarihi ne zamana verilir?

maalesef bugüne kadar cvp alamadim doktor beyden. ya gercekten cok yogun bir doktor ya da mail postasina bile bakmiyor. ilgilenmek istemedigine ihtimal bile vermek istemiyorum ( gercekten cok zor bir sürecmis. bu prosedürleri gecip ameliyat olabilseydim ya
küpseker doktor beyin nosunu özelden rica ediyorum lütfen yardimci ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…