Burun filmi cektirip gelirseniz hem muayne olursunuz hemde amelyat gunu ayni gun alabilirsiniz 0232 390 30 42 bilgi verirler doktorun oldugu gun gidersiniz arayinca.zaten 3 yada 4 ay sonrasina gun alirsiniz
mavi sonsuzcum çok çok geçmiş olsun inş bi an önce atlatırsın bu zor günleri de :) ben de göğüs ve burun ameliyatı istiyorum ama hangi dr kararsızım hem uygun fiyatlı olsun hem güzel olsun zarif olsun istiyorum... ege üni elkonomik açıdan çok iyi yiğit bey inş güzel işler çıkarıyordur:) çok güzel bi burnun olur inşallah :)
canım hayırlısı olsun inşallah bende takipteyim seni :)Çok geçmiş olsun tatlım.Memnun kaldıgına inan çok mutlu oldum.Yalnız o kadar sıkıntılı ve korkunç gözüken ameliyant öncesi ve sonrasını o kadar yumuşatarak anlatmışsın ki tebrik ediyorum.Ayrıca deneyimlerinden ötürü verdigin tavsiyelerde cabası,terlik bardak çatal kaşık hiç aklıma gelmemişti.Ameliyatın o kadar çok uzun sürdüğünü de bilmiyordum.Sen atlattın ya şükür,güzel yüzüne daha da güzellik katacak burnun olduBende yarın kontrole gidicem bakalım ne zamana gün vericek.Öpüyorum seni canım gelişmeleri takipteyim :)))
Canim benim zor olan bitti artik cok guzel findik burnun oldu butun ayrintilarini bildigim icin sanki hep yamindaymissim gibi hissetdim bikmadan yorulmadan anlatin herseyi bana kuzum cok saol darisi bana artik zor bi surec olacak biliyorum hakkimizda hayirlisi artik sira w.angel da bakalim onu beklicez artik saglikla opuyorum
cansın balsın nedemek rica ederim ben çok korkmuştum çok ihtiyacım vardı cevaplara ama bulamamıştım yardım etmek için elimden geleni yapcam tabiki kalbimde dualarımda sizinle
Canım burdan yazar mısın bilmiyorum ücret olarak ne kadar tuttu?
çok teşekkür ederim yolcum meme operasyonu burundan fazla diyebilirim ben uyandığımda her yerim memeydi evet diğer hastanelere yani özlellere göre daha ucuz burun konusunda malumm herkes memnun yani git görüş diycem ama okuudun bizi korkunç bir yoğunluk var asistanı muhtemelen konuşur fiyat al bi sabah dokuzda 4cü kat plastik cerrahi müdahale odasının yanında bekleme salonu var hastalar kontrole gelir o saate hep bi onlarla konuş bu gün 4 sadece meme operasyonu vardı bi burun bendim yani zamanın yoksa ben fiyatı falan çarşamba günü konuşmaya çalışıırım yada hastalarından bilgi alırım
canım 2000 civarı falan tutuyor dışarda bekleyen akraban yada her kim refakat edecekse sana yanına bi 150 falan olsun çünkü ben ameliyattayken ailemden atel yada silikon yani tampon parsı istemişlerdi vezneye 250 tl yatış yaparken yani ameliyata girmeden önce depozito yatırıyorsun taburcu olurkende zemindeki bilgi işlemden toplamını alıyorlar daha az da tutabilir
Birgece orda kalmam mi gerekiyor ameloyattan sonra cnmm
burun ameliyatı olcaksan evet bi gece kalıyorsun yiğit bey çok yoğun olduğundan hep ameliyatta ertesi gün akşam 7 gibi falan ben taburcu olmuştum
Anladım cnm ben bodrumdan gelecegim burun ameliyati icin gerci daha gidicem 2 3 ay sonraya ameliyat tarihi verir bana sanirim
canım 2000 civarı falan tutuyor dışarda bekleyen akraban yada her kim refakat edecekse sana yanına bi 150 falan olsun çünkü ben ameliyattayken ailemden atel yada silikon yani tampon parsı istemişlerdi vezneye 250 tl yatış yaparken yani ameliyata girmeden önce depozito yatırıyorsun taburcu olurkende zemindeki bilgi işlemden toplamını alıyorlar daha az da tutabilir[/QUOTE
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim geçmiş olsun.benim merak ettiğim ağrın çok oludumu odaya geçtikten sonra ve kaç gün çektin olduysa.birde fiyat 1600 diye biliyordum 150 tl tampon ve 250 tl yatışı şimdi öğreniyorum yani fiyat belirsiz öylemi
Tsk ederim yardımın icin acaba burdaki hastanelerde cekerlermiki film ya fiyat i hakkinda bilgin warmi burdan arastrdigim kaadariyla isinde cok iyi ve Fiyatlar i cok ucuk olmayan bir doktormus
canım 2000 civarı falan tutuyor dışarda bekleyen akraban yada her kim refakat edecekse sana yanına bi 150 falan olsun çünkü ben ameliyattayken ailemden atel yada silikon yani tampon parsı istemişlerdi vezneye 250 tl yatış yaparken yani ameliyata girmeden önce depozito yatırıyorsun taburcu olurkende zemindeki bilgi işlemden toplamını alıyorlar daha az da tutabilir
cansın balsın nedemek rica ederim ben çok korkmuştum çok ihtiyacım vardı cevaplara ama bulamamıştım yardım etmek için elimden geleni yapcam tabiki kalbimde dualarımda sizinle
canım 2000 civarı falan tutuyor dışarda bekleyen akraban yada her kim refakat edecekse sana yanına bi 150 falan olsun çünkü ben ameliyattayken ailemden atel yada silikon yani tampon parsı istemişlerdi vezneye 250 tl yatış yaparken yani ameliyata girmeden önce depozito yatırıyorsun taburcu olurkende zemindeki bilgi işlemden toplamını alıyorlar daha az da tutabilir[/QUOTE
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim geçmiş olsun.benim merak ettiğim ağrın çok oludumu odaya geçtikten sonra ve kaç gün çektin olduysa.birde fiyat 1600 diye biliyordum 150 tl tampon ve 250 tl yatışı şimdi öğreniyorum yani fiyat belirsiz öylemi
Canım kullanılan malzemeye gore değişiyor fiyatlar 2000 bin nakit hazır dursun yani bir gece yatis parası 100 tl dikiis parası falan fiyat yuksekliyor üç dortgun ağrısı oldu diye biliyorum.bugün çıkartıldı içindekiler biraz rahatlmasti.
Herhangi bir hastaneye git ben öyle yaptım.İzmir de imkanın varsa yönlendirebilirim.Burun muayene ve tomografiyi 1 gün içinde halledebilecdeğin ve eger saglık güvencen varsa toplam 50 tl tutacak bir hastanede yaptırdım ben.Ama orda çektirip gelieksen herhangi bir hastanede cektir CD ye cekiyolar zaten,onunla doktora gelince o gün ameliyat içinde gün alırsın.Sabah 9 gibi hastanede olursan görüşebilirsin yiğit beyle.
1600 lira dışında başka ne ücret ödüyoruzki yatış parası ödüyoruz demişsiin sigorta karşılamıyormu bunu bir de ben cuma ameliyat olcam haftasonuda girerse nasıl taburcu
Sigorta karşılamıyor canım estetiğe giriyor hastanede bir gece için 100 tl alıyor dikiş parası falan demişti asistan banada. mavi sonsuz arkadaştan atel ve alçı parasida istemisler
1600 lira dışında başka ne ücret ödüyoruzki yatış parası ödüyoruz demişsiin sigorta karşılamıyormu bunu bir de ben cuma ameliyat olcam haftasonuda girerse nasıl taburcu
Sigorta karşılamıyor canım estetiğe giriyor hastanede bir gece için 100 tl alıyor dikiş parası falan demişti asistan banada. mavi sonsuz arkadaştan atel ve alçı parasida istemisler
Taburcu isleminide bilmiyorum sizin toplam fiyatiniz 1800 le 2000 arası olur yani hepsi içinde iyi geceler
Xnzm senlen msn den veya facebook dan konusma sansimiz varmi daha net bilgi alabilmek icin
canım benim msj hakkım daha dolmadı o yüzden yazamıyorum.sen varsa msj hakkın yaz istersen mail adresini ordan konusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?