İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

Burun filmi cektirip gelirseniz hem muayne olursunuz hemde amelyat gunu ayni gun alabilirsiniz 0232 390 30 42 bilgi verirler doktorun oldugu gun gidersiniz arayinca.zaten 3 yada 4 ay sonrasina gun alirsiniz

Tsk ederim yardımın icin acaba burdaki hastanelerde cekerlermiki film ya fiyat i hakkinda bilgin warmi burdan arastrdigim kaadariyla isinde cok iyi ve Fiyatlar i cok ucuk olmayan bir doktormus

çok teşekkür ederim yolcum meme operasyonu burundan fazla diyebilirim ben uyandığımda her yerim memeydi evet diğer hastanelere yani özlellere göre daha ucuz burun konusunda malumm herkes memnun yani git görüş diycem ama okuudun bizi korkunç bir yoğunluk var asistanı muhtemelen konuşur fiyat al bi sabah dokuzda 4cü kat plastik cerrahi müdahale odasının yanında bekleme salonu var hastalar kontrole gelir o saate hep bi onlarla konuş bu gün 4 sadece meme operasyonu vardı bi burun bendim yani zamanın yoksa ben fiyatı falan çarşamba günü konuşmaya çalışıırım yada hastalarından bilgi alırım

canım hayırlısı olsun inşallah bende takipteyim seni :)

Canım burdan yazar mısın bilmiyorum ücret olarak ne kadar tuttu?

canım 2000 civarı falan tutuyor dışarda bekleyen akraban yada her kim refakat edecekse sana yanına bi 150 falan olsun çünkü ben ameliyattayken ailemden atel yada silikon yani tampon parsı istemişlerdi vezneye 250 tl yatış yaparken yani ameliyata girmeden önce depozito yatırıyorsun taburcu olurkende zemindeki bilgi işlemden toplamını alıyorlar daha az da tutabilir

çok iyi olur sağol canım yaa

Birgece orda kalmam mi gerekiyor ameloyattan sonra cnmm

Tsk ederim yardımın icin acaba burdaki hastanelerde cekerlermiki film ya fiyat i hakkinda bilgin warmi burdan arastrdigim kaadariyla isinde cok iyi ve Fiyatlar i cok ucuk olmayan bir doktormus

Herhangi bir hastaneye git ben öyle yaptım.İzmir de imkanın varsa yönlendirebilirim.Burun muayene ve tomografiyi 1 gün içinde halledebilecdeğin ve eger saglık güvencen varsa toplam 50 tl tutacak bir hastanede yaptırdım ben.Ama orda çektirip gelieksen herhangi bir hastanede cektir CD ye cekiyolar zaten,onunla doktora gelince o gün ameliyat içinde gün alırsın.Sabah 9 gibi hastanede olursan görüşebilirsin yiğit beyle.

Tamam canım çok teşekkür ederim.Bu arada nasılsın,Ağrın çok oluyor mu?

1600 lira dışında başka ne ücret ödüyoruzki yatış parası ödüyoruz demişsiin sigorta karşılamıyormu bunu bir de ben cuma ameliyat olcam haftasonuda girerse nasıl taburcu edicekler

Xnzm senlen msn den veya facebook dan konusma sansimiz varmi daha net bilgi alabilmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…