İzmir ege üniversitesi tüp bebek yaptıranlar yardıma ihtiyacım var🙏

Mother Night

I hope
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
430
473
33
Hanımlar başarısız tüp bebek denemeleri ve iki açık ameliyat hastanelerde aylarım geçti diyebilirim şimdi tekrar denemek için tıp fakültesi ne gitmeye karar verdim devlet desteği almak için maliyeti ve süreç nasıl bilmiyorum yardımlarımıza ihtiyacım var
Diğer tedavilerim medicalpark, smryna, Erol tavmergen

Merhaba biz Ege Üniversitesinde tedavideyiz ilaç bulamadığım için ocakta başlayamadık. Şubat başında regl olacağım ilaçlarım hazır bekliyorum. Henüz ilk denememiz olacak o yüzden başarı konusunda bir şey diyemem. Ama üniversiteye güveniyorum ben. Pgt araştırmanızı da tavsiye ederim. Diğer merkezlere göre çok uygun 110$. Orada tanıştığım kişiler oldu hamile kalmış ikinci çocuğu için gelen. O yüzden ben de umutluyum bakalım. SGK desteğiniz varsa sadece 2100 tl ücreti var. SGK yoksa 20000tl. Belgeleri toplamak da sorun değil. Size istenen belgelerin olduğu bi liste veriyorlar. Bir günde toplayıp başlarsınız. Başka sorunuz olursa yazabilirsiniz

Teşekkür ederim ben henüz yeni başladım ege üniversitesnde daha önce özelde 4 denemem başarısız oldu translokasyon sorunum var normal yolla gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı. Şimdi gerekli belgeleri toplamak ile meşgulüm raporlu tüp bebek sürecini hiç bilmiyorum ne kadar tutar ne olur diye oradaki hemşire bana devlet yüzde 20 karşılıyor dedi 13 bin gibi bir rakam ilaçlar dahil değil tabi opu için bu fiyat 2100 beni çok mutlu etti öyle ise harika olur maddi açıdan .size soracak çok şeyim olabilir şimdiden çok çok teşekkür ederim

Ben de ege üniversitesinde yaptırdım dün negatif sonuç aldm 2. Denemeyi yapacağım rapor çıkması çok sürmüyor tahliler yapılıyor sulu ultrason çekiliyor bir sonraki adetinde arayın diyorlar

Ben de ege üniversitesinde yaptırdım dün negatif sonuç aldm 2. Denemeyi yapacağım rapor çıkması çok sürmüyor tahliler yapılıyor sulu ultrason çekiliyor bir sonraki adetinde arayın diyorlar
Çok geçmiş olsun inşallah bu kez pozitif olur denemeniz. Peki ne kadar ödediniz raporlu ve raporsuz fiyatları ne merak ediyorum ?

Hastaneye sadece 2100 ödedim ilaçlarımda toplamda 4000 civarı tuttu ilaçları tedavi devam ederken 3 4 sefer de aldım eczaneyle anlasman gerek reçete en son transferden sonra veriliyor

Merhaba ben de ve eşimde talasemi tasiyiciligi var o yuzden normal gebeligi onermedi danistığim 3 doktorda cocugumuzun hasta doğma ihtimali oldugu icin.Sadece 4 yerde varmis pgt saglıklı embriyo seçme şansımız devlet için.Çok korkuyorum süreç nasıl işleyecek ne kadar sürecek.Muğla da yaşıyorum cuma gunu gidecegim tibbi genetikten kan vermemiz soylendi.Evrak isleri bu surec nasil suruyor.Cok aciyor mu yumurta toplama islemi igneler falan.Korkudan uyuyamiyorum.Acemiyim ydni konu acamadim burdan yazdim kusura bakmayin lutfen

Merhaba bende orda tedavi oldum sonucum pozitif oldu ilk denemem ama 6+3 de kalbi durdu pazartesi kürtaj oldum yeni tedaviye ne zaman başlıyolsr

Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlısınolsun inşallah ben ilk tedavimde hamile kaldım malesef kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj olmak zorunda kaldım tedavi kişiden kişiye değişiyor ama yumurta toplamaya 2100 verdik kasım 2022 de oldu bu arada işlemim şimdi artmış olabilir 1800 de yumurta dondurmaya vermiştim devlet destekliydi toplam 7000 tuttu gayet uygundu dışarıya göre şimdi ikincisi için ne olacak bilmiyorum 4 adet dondurulmuş yumurtam var

Merhaba ben de ve eşimde talasemi tasiyiciligi var o yuzden normal gebeligi onermedi danistığim 3 doktorda cocugumuzun hasta doğma ihtimali oldugu icin.Sadece 4 yerde varmis pgt saglıklı embriyo seçme şansımız devlet için.Çok korkuyorum süreç nasıl işleyecek ne kadar sürecek.Muğla da yaşıyorum cuma gunu gidecegim tibbi genetikten kan vermemiz soylendi.Evrak isleri bu surec nasil suruyor.Cok aciyor mu yumurta toplama islemi igneler falan.Korkudan uyuyamiyorum biraz sinirlerim bozuldu sanirim

Merhaba ben de ve eşimde talasemi tasiyiciligi var o yuzden normal gebeligi onermedi danistığim 3 doktorda cocugumuzun hasta doğma ihtimali oldugu icin.Sadece 4 yerde varmis pgt saglıklı embriyo seçme şansımız devlet için.Çok korkuyorum süreç nasıl işleyecek ne kadar sürecek.Muğla da yaşıyorum cuma gunu gidecegim tibbi genetikten kan vermemiz soylendi.Evrak isleri bu surec nasil suruyor.Cok aciyor mu yumurta toplama islemi igneler falan.Korkudan uyuyamiyorum

Evrak işleri siz ne kadar çabuk istenileni getirirseniz o kadr hızlı ilerliyor genetik 1-1,5 ayda çıkıyor onu beklerler yumurta toplama anestezi alıyosunuz hiç anlamıyorsunuz bile bayıldığınız için iğnelerde sinek ısırığı gibi gonapeptly var o yakıyor biraz ama daynılmıcak gibi değil korkmanıza gerek yok

İlaçları bıraktığında adet olacagm soylendi 2 3 oldu henüz olmadım bir sonraki adette gideceğim tekrar yumurta toplancak

Kızlar bana dua edin bütün istenilen şeyleri toparladım sadece sperm testi kaldı onu da bu sabah gidicez inşallah kısa sürede başlanır herkes gibi bende çok yoruldum ama sonucu güzel düşünüp umutlanmak bana iyi geliyor dilerim herkes pozitif sonuçlar alır

Sperm 2-3 güne çıkıyor canım adet olunca başlarlar sana da genelde öyle oluyor bi ilaç var gonapeptly çok zor bulunuyor öğrenebilirsen öğren sanada ondan mı yazacaklar ona göre temin etmeye çalış değilse tedavin bi sonraki aya kalıyor

Test verdik canım bir sorun çıkmadı eşimde çok şükür genetiğe gittik kan aldılar onun sonucu çıkana kadar tedavi ye başlamıcaklar bakalım uzun sürecek ama sonuç iyi olsun bekleriz artık

Merhaba. Eşimde azosperm var sperm sayısı 0. Bize de doktor tüp bebek önerdi. En iyi yer olarakta İzmir ege üniversite hastanesini önerdi. Ama devlet hastanesi olduğu için süreç uzun sürer gibi geliyor. Randevu almanız tedaviniz ve süreç nasıl ilerledi ? Önerir misiniz ? Rapor çıkması için ne gerekli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…