Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım biz 2 aylik aldik bu vitaminleri hem eşime hem bana 1160tl tuttu.
cvp icin tsekkürler cnm,,fazla bir fark yok arada o zmn.. bizde 3 aylik vitamine 1350 tl ödedik + birde esimde prolaktin hormonuyla ilgili bir sorun vardi onun icin de ayrica 3aylik kullanmasi gereken bir ilac yazdi kaan bey ismi dostinex toplamda 1450 ye yakindi ödememiz..

Kızlar ben yarın muayne olmak için randevu alıcam. 180 TL Bunun için ödeyeceğim. Tedavi ücretide 4500 TL. ilk aşamada 500 tl kaparo alıyorlar sanırım 4000 TL de opu günü. Peki bu 500 TL yi yarın ödersem sonraki kontroller içinde mi oluyor? Sizde mi böyle yaptınız. Birde spermiyoğram testi ne kadar biliyor musunuz ?

Kızlar ben yarın muayne olmak için randevu alıcam. 180 TL Bunun için ödeyeceğim. Tedavi ücretide 4500 TL. ilk aşamada 500 tl kaparo alıyorlar sanırım 4000 TL de opu günü. Peki bu 500 TL yi yarın ödersem sonraki kontroller içinde mi oluyor? Sizde mi böyle yaptınız. Birde spermiyoğram testi ne kadar biliyor musunuz ?

Canım tüp bebeğe başlayana kadar muayene ücretini ödüyorsun ben ilk ay değil 2. Ay başlamıştım genelde ilk ayda başlanıyor.Başladıktan sonra muayene ücreti yok 4500 dışında histo için 1000 TL eğer birden fazla yumurta toplama yani opu olursan her toplamada 2500 TL ödüyorsun benim 2 kere toplama yapıldı.

D dstn24 canım kaan bey bahsetmiştir belki kendisi dondurulmus embriyo transferi yapiyor yani rahimi bur yada duruma ve hastaligina göre iki ay dinlendiriyor benim yumurta toplamam temmuzda oldu transferim kasımda biraz uzundu.
Zu_zu arkadasimizin dedigi gibi tedaviye baslayana arkadar yani yunurta gekistirmeye sanırım her adet döneminde odeniyor 200 tl ben adet değilken gittim adette gittigimde daha yeni oldugu icon almadilar bir sonraki adete yumurta takip ucreti olan 500 tl odeyince sonrasinda hiç odeme yapmadik opu gününe kadar. Ve sonrasinda transfere kadar.
Vitaminler herkesin farklı ymturuyordur hastaligina göre hele erkek vitaminleri sanirim çok daha fazla çünkü brn sizin dediginiz miktarlarda hiç ödeme yapmadim.

..ben daha önce laparoskopi oldum ama histo olmadim hic..ne kadar sürüyor? tedavinin hangi asamasinda yapiliyor?Rahime cizik atmasinin sebebi nedir cnm?
Laparoskopi sorun varsa yapilir bosuna yapilmaz onun yerine histo daha basit niye once onu yapmamislar 15 dk falan suruyor uyutuluyorsun vajinadan bakiliyor rahime ve cizikte bebegin tutunmasini kolaylastiriyor yumurtalar toplandiktan sonra yapiliyor tekrar adet gormeden 15 -20 gun icersinde transfer yapiliyor canim

Kızlar günaydın. Irenbeyi Aradım şimdi randevu almak için. Muayne ücretini de sordum bugün itibariyle 250 olduğunu söylediler. 50 TL zam gelmiş ☺️

cycas cycas arkadaşım ne zamandır soruyorum ama arkadaşlardan tam cevap alamadım bir türlü. Ben de direkt adrese teslim sorayım belki o zaman kafamdaki sorulara cevap bulabilirim. :KK48:
Ben de yumurta rezervi azlığı var eşimde problem yok. Şimdi bana tedavi uygulanırken muhtemelen yumurtaları uyarma ağırlıklı olacak.
1. Sorularım şu adetliyken gittiğimde hemen yumurta uyarıcı iğneleri veriyor ve başlıyor muyuz?
2. İğnelere başladıktan ne kadar sonra ilk yumiler toplanıyor. Yani bir yumurta toplama dönemi ne kadar sürüyor?
3. Her hastasında yumurta havuzu oluşturuyor mu? Yani ilkinde kaç tane döllenirse yeterli oluyor? Bu işi kaç tekrar yaparız?
4. Anladığım kadarıyla yumurta toplama aşamasında 2.500 veriliyormuş, peki ilaçlar ne kadar tutuyor bu aşamada?
5. 2. yumurta toplama aşamasına geçerse tekrar adet olmayı bekleyip öyle mi geçiyoruz. Yumurta toplama aşaması adet düzenini değiştiriyor mu?
6. Tüm hastalarında dondurulmuş mu koyuyor? Hemen koyduğu yok mu?
7. Histo aşaması yumurtalar toplandıktan sonra adet olunca mı başlıyor? O ne kadar sürüyor?
8. Özet olarak 1 kere yumurta toplanan bir hastada yumi toplma, histo, transfer ne kadar sürer?

Sorularımla boğdum sanırım çok özür dilerim ama o kadar aklımı kurcalıyor kiiii:KK43:
Bu arada başka cevaplayan olursa da seve seve kabul ederim :KK45:

Esra-86 Esra-86 , canım o kadar üzüldüm ki seni düşünemiyorum. herşeyin hayırlısı rabbimden. ondan gelip ona gidiyor tekrar. herşeyin zamanı gelince demekki daha güzel olacak. senin toparlanmam ve güçlü olman lazım. bu riskler her zaman var biliyorsun. ama ben inanıyorum bu zorluğuda aşacaksın. Allah sabır versin.

X