cycas arkadaşım ne zamandır soruyorum ama arkadaşlardan tam cevap alamadım bir türlü. Ben de direkt adrese teslim sorayım belki o zaman kafamdaki sorulara cevap bulabilirim.
Ben de yumurta rezervi azlığı var eşimde problem yok. Şimdi bana tedavi uygulanırken muhtemelen yumurtaları uyarma ağırlıklı olacak.
1. Sorularım şu adetliyken gittiğimde hemen yumurta uyarıcı iğneleri veriyor ve başlıyor muyuz?
2. İğnelere başladıktan ne kadar sonra ilk yumiler toplanıyor. Yani bir yumurta toplama dönemi ne kadar sürüyor?
3. Her hastasında yumurta havuzu oluşturuyor mu? Yani ilkinde kaç tane döllenirse yeterli oluyor? Bu işi kaç tekrar yaparız?
4. Anladığım kadarıyla yumurta toplama aşamasında 2.500 veriliyormuş, peki ilaçlar ne kadar tutuyor bu aşamada?
5. 2. yumurta toplama aşamasına geçerse tekrar adet olmayı bekleyip öyle mi geçiyoruz. Yumurta toplama aşaması adet düzenini değiştiriyor mu?
6. Tüm hastalarında dondurulmuş mu koyuyor? Hemen koyduğu yok mu?
7. Histo aşaması yumurtalar toplandıktan sonra adet olunca mı başlıyor? O ne kadar sürüyor?
8. Özet olarak 1 kere yumurta toplanan bir hastada yumi toplma, histo, transfer ne kadar sürer?
Sorularımla boğdum sanırım çok özür dilerim ama o kadar aklımı kurcalıyor kiiii
Bu arada başka cevaplayan olursa da seve seve kabul ederim