- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.561
Annesinin bitanesii gelsin annesinin kucağıni doldursun inşallahhBenim bir tane embriyom dondurulmustu onu transfer ettiler canim amin rabbim tum isteyenlerin kucagini doldursun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesinin bitanesii gelsin annesinin kucağıni doldursun inşallahhBenim bir tane embriyom dondurulmustu onu transfer ettiler canim amin rabbim tum isteyenlerin kucagini doldursun insallah
Bazen tahlilleri her gidişinde ekleyebiliyor canım doktorumuza güven canım senin için en uygun tedaviyi uygulayacaktır için rahat olsun
Evet canım herkese yapıyormuşkızlar yani şu histo yu iyi yada kötü çekiyor diyorsunuz benim korkum o
Ahaa aynı 3-5gün önceki aynı ben ne demistin bana canım sen? tamamen hormonalKızlar içimde garip bir duygu bir karamsarlık var bu hormon iğnelerindenmi ne sanki hiçbirşey yolunda gitmicekmişte ben boşa kürek sallıyormuşum gibi içimdeki kıpırtı yerini hüzüne bıraktı
hehe heeee@Zu-_-Zu hoşgeldin hayırlı olsun canım. agapo canım swallow bitti sen başladın ah bu hormonlar bizi ne hallere düşürüyor bence senin sıkıntın ikinci toplama olabilir dediği için onu istememende oğluşunu özlüyorsun ondan ama inşallah herşey yolunda giderse minik bir prensese gelirse hele o zaman çok güzel4 kişilik bir aile olacaksını bu sıkıntılara değecek :)
hayırlısıylakızlar transfer günüm belli oldu SALI :)))
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun ve için de rahat olsun.Ben tedaviye başlamadan önce aylarca araştırdım.İzmir deki tüm tüp bebek uzmanlarının videolarını,makalelerini ve topiklerini arşınlayıp Kaan Bey de karar kıldım.Kaan Bey bu konuda çok tecrübeli,işinin ehli bir hekim.Herkese farklı tedavi yolunu izliyor ki bu çok normal herkesin problemi birbirinden farklı.En önemlisi gördüğüm İzmir de başarı oranı en yüksek hekim Kaan Bey.Bu topikte de listemizi gördüysen eğer 7 arkadaşımızın sonuçları belli oldu ve 7 side pozitif çok şükürişte bunlardan hiç bahsetmedi canım onumuzdeki ay gel dedi ne yapılcak bilmiyorum.. evet istedi 25-OH duit ve AMH işaretlemiş bunları istedi.. siz nerde yaptırdınız bunları
Hayırlı olsun, umarım sende mutlu sona ulaşırsınMerhabalar kızlar Bizde başladık Kaan Bey'le tedaviye hayırlısı hepimiz için
Aaaa benim tandığım agapo bu değildi. Oğluşunu özlemişsin sen, karamsarlığın ondan canım. Bir öp kokla, yenisine daha hevesle hazırlanırsınKızlar içimde garip bir duygu bir karamsarlık var bu hormon iğnelerindenmi ne sanki hiçbirşey yolunda gitmicekmişte ben boşa kürek sallıyormuşum gibi içimdeki kıpırtı yerini hüzüne bıraktı
Günaydın, sende başlangıcı yapmışsın, hayırlı olur umarım. Gidip geldikçe Kaan Bey'in hızının iş yoğunluğundan kaynaklı olduğunu ama ihmalin olmadığı, sana özel bir tedavi uyguladığını göreceksin. Vakti olduğunda uzun değerlendirmelerde yapıyor ve hiç bir mesajını cevapsız bırakmıyor, merak etme. Standart bir uygulama görmediğimiz bir merkez ve doktorla çalışıyoruz. Sonuçlara bakarsak burada bir sürü anne adayımız oldu. Yenileri de yolda :)sonunda görüştük :) ama çok acele etti sanki.. çok konuşmadı bişey anlatmadı ilk defa gittik sonuçta belki de paydos yaklaştığı inçindir. Yumurtalarıma baktı sağ da beş sol da da sekiz tane vardı adetimi sordu günü de geliyor dedim daha sonra odaya geçtiğimde isterseniz yumurta toplama işlemini yapabiliriz dedi yani anlamadığım şey rahim filmi çekilmicek mi??? Ama sonrada bence ilaçları kullanın bir ay sonra toplayalım dedi.. İğneye falan da gerek yokmuş
Bu iğne topikte cızzzz a dönüştü gerçekten ama hiç değil merak etme canım. Göbeğe vuruluyor. Bende histodan sonra birde bundan korkmuştum ama rahatlatmak için söylemiyorum diğer yaptığımız onlarca iğneden farkı yoktu.Merhabalarr..dun kontrolum vardi saat ucte.haftaya persembe histereskopi var allahin izniyle.hersey yolunda giderse insallah ocak yirmi gini de transfer..su histo sonraki ignr hakkinda bilgi verirmisin biraz kizlar? Gonapeptly mi bu igne? Onu yazdı doktor hemşireye o gun getirim diyince bu ucu uxun olan igne bu mu dedim aa daha once oldumu sana dedi yoo dedim sen takma kafana ben sen farketmeden ayarlicam onu dedi daha bi işkillendim:)))yahu nedir bu igne nasil bisidir ve daha da onemlisi nereye vuruyolar
Evet canım hormonlar alt üst oldu inşallah bütün bu çektiklerimize deyecekAhaa aynı 3-5gün önceki aynı ben ne demistin bana canım sen? tamamen hormonal
Canım bugün daha iyiyim oğlumla eşim geliyor izmire biraz özlem giderelim ilk defa oğlumla bu kadar ayrı kaldık kendimi bir boşlukta hissettim allah onun yokluğunu göstermesinAaaa benim tandığım agapo bu değildi. Oğluşözlemişsin sen, karamsarlığın ondan canım. Bir öp kokla, yenisine daha hevesle hazırlanırsın
kızlar yani şu histo yu iyi yada kötü çekiyor diyorsunuz benim korkum o
Evet canım herkese yapıyormuş
Amin canım, aile bugün tamamlanıyor. Birşeyciğin kalmaz artıkCanım bugün daha iyiyim oğlumla eşim geliyor izmire biraz özlem giderelim ilk defa oğlumla bu kadar ayrı kaldık kendimi bir boşlukta hissettim allah onun yokluğunu göstermesin