Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim amh testi nezaman yapılıyor.gitsem kadın doguma ıstesem yapar mı peki
6 YILLIK EVLIYSEN VE COCUGUN HİÇ OLMADIYSA BENIM GIBI HERHANGI BI YERDE YAPTIRABILIRSINIZ ADET LI OLUP OLMAMAMK GEREKMIYOR ISTEDIGINIZ ZAMAN YAPTIRABILIRSINIZ ISRAEL BEY BIRAZ PAHALItesekkur ederim amh testi nezaman yapılıyor.gitsem kadın doguma ıstesem yapar mı peki
6 YILLIK EVLIYSEN VE COCUGUN HİÇ OLMADIYSA BENIM GIBI HERHANGI BI YERDE YAPTIRABILIRSINIZ ADET LI OLUP OLMAMAMK GEREKMIYOR ISTEDIGINIZ ZAMAN YAPTIRABILIRSINIZ ISRAEL BEY BIRAZ PAHALI
İSMİM gizem =) senin de nükhet sanırım =)takıp ettim senin sayfan mı cnm ısmın ne bu arada
gzmetin de kendi hesabım diğerini gizli herkese :d malum insanlar ve zaman çok kötü ve acıması olabiliyor bizim derdimiz bize yetıyor zaten bende memnun oldum cnmevet cnm :) mennun oldum
anladım canım haklısın tabı kı kimseye güvenilmez.hakkımızda hayırlısı takıp ederım seni zaten grs inş :)gzmetin de kendi hesabım diğerini gizli herkese :d malum insanlar ve zaman çok kötü ve acıması olabiliyor bizim derdimiz bize yetıyor zaten bende memnun oldum cnm
Umarım bana da nasip olur bu sefer annelik duygusunu tatmakInsallah senin de guzel haberini alacagiz. Hayirlisi olsun.
Canım merhaba ben de izmirdeyim. İsrael beyi düşünüyorum. Sanırım hamilesin :) en mutlu birşey çok sevindim senin adına. Neler yaptın. Nasıl bir tedavi uyguşandıBen de 8martta ilk kontrolüme gittim 2 başarısız tüp bebek denemsinden sonra israel beyi araştırdım ve eşimle onda karar kıldık yaklaşımı çok iyiydi kendini pazarlama çabası yok en sevdiğim yönü o oldu bir sonraki sat tekrar gideceğim ve şnşallah başlayacağız hayırlısıyla
Yarın 10., günüm kan testinin tarihi o zaman. İnşallah yarın itibariyle belli olacak durum canım. İsrael Bey işlemlerini irenbe de yapıyor ama takiplerini muayenehanesinde yapıyor. Ben yaklaşımından memnun kaldım kısa protokol uygulandı bana. gitmek isteyen veya araştırma aşamasında olan herkese tavsiye edebilirim bilgisi ve donanımıyla harika bir doktorCanım merhaba ben de izmirdeyim. İsrael beyi düşünüyorum. Sanırım hamilesin :) en mutlu birşey çok sevindim senin adına. Neler yaptın. Nasıl bir tedavi uyguşandı
Teşekkürler canım. Benüm için daha çok yeni bu fikir ik senedir olmuyordu en son bu ay amh testi yaptırdım. 1,66 çıktı tüp bebek dediler. Başka çarem kalmadı. Kısa protokol ne demek canım. Bir de fiyatlar hakkında bilgi verir misin. Ben haziranda gidicem bu ay taşınıyorum o nedenle gidemiyorum. Gitmeden önce incir kürü yapmak istiyorum bir de co enzim kullanayım diyorum.Yarın 10., günüm kan testinin tarihi o zaman. İnşallah yarın itibariyle belli olacak durum canım. İsrael Bey işlemlerini irenbe de yapıyor ama takiplerini muayenehanesinde yapıyor. Ben yaklaşımından memnun kaldım kısa protokol uygulandı bana. gitmek isteyen veya araştırma aşamasında olan herkese tavsiye edebilirim bilgisi ve donanımıyla harika bir doktor