Çok teşekkür ederim canım tek tek anlatmışsın işleyişi çok sağol. Ben ikinci aşılmayı yaptırıcam özelde iki aşılama olunca ilaçlar için rapor çıkıyor diyor okudum burda hep. Senin dediğin gibi İsmail küçük ve funda göde arasında çoğunlukla konuşulmuş. Funda hanımın daha iyi yorumları var hep. Tavmergen de ciddi derecede kötü yorumlar gördüm. Ege de gene giden arkadaşlarım var orda da zaten ödemeler çok fazla arkadaşımın yumurtalarını erken topladılar orda sonra arayıp kusura bakmayın dediler o yüzden pek güvenim yok açıkçası. Bi de ege de rahmi dinlendirmeden taze embriyo ile yapıyorlar tranaferi o da sıkıntılı bir süreç hem rahim dinlemiyor hemde bu kullandığımız ilaçlar bebeğin tutunmasına engel oluyormuş..Şehir hastanesini düşünmedim bile bir kere gittim başka birşey için tövbe ettim ben ordan
. O yüzden bende şuan funda hanımın üstünde duruyorum şu süreçte inşallah hamile kalırım gerek kalmaz tüp bebeğe ama gerek kalırsa gideceğim yer kendisi kesin olarak. İnşallah ilk denemende tutar ki gerçekten tutmayacağını sanmıyorum işleyişi çok çok iyiymiş funda hanımın