fotoğrafını görmek için demiştim canım ama gördüm profiline arkadaşın olmadanda bakabiliyormuşum.içimi rahatlattın gerçekten teşekkürederim.
özelden nasıl maj yazıldığını nerde olduğunu bilmiyorum ki canım yaaa
yeşilyurt pazaryerine gelmeden mit evlerinin hemen karşısında. hatay basınsitesine çok yakın. telefonunu vereyim tam tarif al istersen cnm 2615141-2615143
Soner le anlaşan arkadaşlar ne kadara anlaştınız ve pakette neler var? Bana 450 tl dediler saç+makyaj+manikur pedikür ya da komple sir dediler. bana pahalı geldi açıkçası
Arkadaslar izmirde gelin basi icin kuafor arayanlara yardimci olmak istedim iki hafta once evlendim karsiyakada oturmama ragmen balcovada Levent Ozlu kuafore gitti cunku abimin esi saclarini orda yaptirmisti herkes cok begenmisti ben de parasina bakmadan gittim riske atmak istemedim baska bilmedigim bir yere giderek. Ve cok iyi bir secimdi sacim ve makyajim cok guzeldi herkes de cok begendi. Orda Gul Hanim var o yapti saclarimi. Makyaj da profesyoneldi zaten Mac urunleri kullaniliyor. Eger kaliteli bir sac ve makyaj isterseniz tavsiye ederim. Isteyene fotografimi yollayabilirim saci ve makyaji gorebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?