- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
iğneli epilasyon gerçekten çok etkili fakat çok acıyor bende kabuk kabuk oluyor günlerce şiş kalıyor o bölge. bir de benim Ipl yüzünden kılım çok arttı. iğneli ile yaptırmak daha zor olur benim için. diode yapan bir yer biliyor musun canım izmir'de?canım bence yüzde en etkili yöntem iğneli epilasyon. ama buna herkes dayanamıyo. lazer de de sadece diode lazer.ama yüz bölgesinde lazer için tüyleri bekletrken problem oluyo öyle dolşamak zor. ben o yüzden iğneliyle başaçıkabilmiştim yüzümde.alexle sakın yaptırma çünkü cansız tüyleri uyandırma riski var ve bunu konu ile ilgili kime sorarsan sor evet var o risk diyo aklında olsun...
iğneli epilasyon gerçekten çok etkili fakat çok acıyor bende kabuk kabuk oluyor günlerce şiş kalıyor o bölge. bir de benim Ipl yüzünden kılım çok arttı. iğneli ile yaptırmak daha zor olur benim için. diode yapan bir yer biliyor musun canım izmir'de?
aa süpermiş :) hemşo hemşo takılırız
ben de gelimeleri hep yazıyorum merak etme canım benim...
çok teşekkürler :)tatlım araştırırken diode lazer ile karşılaştığım yerleri söylüyorum;
***mediderm yani hepimizin bildiği medislim oluyo...
***şifa hastanesi
***novara
***nutra system
***nets club
fiyatlarını bilmiyorum canım.araştırıken arayıp cihazlrını öğrendiğim yerlerden bazıları bunlarda diode lazerle karşılamıştım..
gumushum klineste ödemeyi yaparken tek slip geçirip bankadan böldürttüm demişsin ya bunu nasıl yaptın? böyle bir uygulama her bankada var mı? nasıl yaptırılıyor? 1700 ödemiştin değil mi?
cnm en iyisi gidip yüzyüze görüşmek bende kredi kartı kullanmıyorum paranın hepsinide nakit veremem en iyisi bayramdan sonra gidip şartları konuşmam olucak kampanya fiyatı uygun yoksa diğer türlü bu bölgeler seans başı çok pahalı oluyor yaptıramam sanırım
evet ben de gidip görüşmeyi düşünüyorum
olmazsa novaraya başlayacağım
600 demişlerdi tekrar gidip görüştüm en son 400 e bıraktılar
novrada da tüm lazer çeşitleri var
orası da mantıklı geliyor
ama giden kimseyi duymadım forumda
gumushum klineste ödemeyi yaparken tek slip geçirip bankadan böldürttüm demişsin ya bunu nasıl yaptın? böyle bir uygulama her bankada var mı? nasıl yaptırılıyor? 1700 ödemiştin değil mi?
canım 2000 tl ödedim ben. ilk gittiğimde anlaşınca 200 ödedim sonra ilk seansımdan sonra 1800tl ödedim toplam 2000 yani.finansbankın kartında öyle bi özellik varama komisyon koyuyo banka bi miktar. ama ödemesi daha kolaydı benim açımdan. hepinize iyi bayramlar kızlar!!!!
eczreyrey sakın beline başlama..asla tavsiye etmiyorum. yani genelde biçok kişinin bel kısmında tüy olabilir bu çok normal ama lazere başlarsan onlar azalmaz ve daha yayılıp uzamaya başlarlar.. Sonuç tam bi felaket olur bence.
hemşerim nasıl gidiyor epilasyon.sonuçları hiç paylaşmıyorsun.bu arada bende bayramdan sonra gidicem inşallah.bu arada senin ve diğer tüm arkadaşların kurban bayramını kutlar.büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin yanaklarından öperim:::)))
HERKESE İYİ BAYRAMLAR
tatlım sanada iyi bayramlar.. bildiğin gibi ayın 8inde 2. seansımı yaptırdım.fazla tüy yoktu zaten yani tam çıkmamışlardı şimdi onlar çıkıp dökülüyolar yani temizimdeğişik bişe yok şimdilik...
ay seni nasıl kıskanıyorum bi bilsen):)))ne güsel hatun 2. seanslara bile başladı biz daha sayıyos olduğumuz yerde;((( canım bu arada kılların tamamı çıkmadan neden gitmiyorsunki???seninki 2. senasmı kontrol senasımıydı???
ya ben bişiy sorcam.bayanlar genital ile bikini bölgesi arasındaki fark ne yaa ben bilmiyorumbu konuda yardımcı olurmusunuz???
canım aslında hemen hemen aynı bölgeyi ifade etmek için kullanılıyor bu iki tabir de.ama benim anladığım kadarıyla genital deyince anüse kadar olan kısımı da kapsıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?