- 15 Mayıs 2012
- 3.096
- 2.710
- 34
kusura bakmayın, size de cevap vermek zorunda hissettim bir an kendimi. sizi çok iyi anlıyorum. biri anlatsa yanlış derdim sonrasında kendimi düşündüm, bende böyle bir durumda kalsam ne yapardım diye düşündüm. bence sonuna kadar haklısınız çünkü siz kendi isteğiniz doğrultusunda değil, bu ülkede dayatılan şeyler yüzünden bunu yapıyorsunuz ve bence asıl konuşulması gereken konu bu olmalı. sizin burda tartıştığınız insanların tepkileri yüzünden bunu düşünmeye başlıyorsunuz.
evlilk öncesi birlikteliği kınamayan bir toplum olsak, hadi onu geçtim sadece şunu diyebilseler 'ya kız sevmiş, suçu yok' herşey daha güzel ve dürüst bi hal alabilirdi.
bu konu hakkında yazan kişileri okudum, kınayanlara fazlasıyla sinirlendim ama kendini koruma altına alıp yazan kişilerde dikkatimi çekmedi değil, siz kimseye cevap vermek zorunda değilsiniz, eğer bunu sizin ayıbınız olarak görüyorlarsa, benim düşünceme göre insanları kınayan insanların daha çok kuyruk acısı vardır. bence insanlara kendi düşüncelerinizi yazmak yerine boşverin, değişen bişey olmıcak çünkü. din öyle bi alet oldu ki bu ülke de herşeye bulaştırıyorlar. herkesi karalıyorlar.
benim ablam 2. evliliğini yaptı. ilk eşi çok kötü bi adamdı çünkü, insanlar dul insana bile pis gözüyle bakıyolar 'aman onunla evlenme başkasıyla birlikte olmuş.' daha ne söylenilebilir ki? ben kendi ailemde yaşadım bunu. ablamda yaşadım.
boşverin bence. herşey sizle Allah arasında, hiç bir kulda giremez.
İyi bakın kendinize :)
Evet haklısın kimseye cevap vermek zorunda değilim biliyorum. Ama direkt muhattap alındığım için cevap vermek durumunda hissettim kendimi :) burası sanal bir ortam milyonlarca farklı görüşten insan var herkesin düşüncelerine karşı saygılıyım ben arkadaş beni muhattap alıp yazmasaydı cevap verme gereği duymazdım.
Anlayışın için çok teşekkür ederim. Sana da ablana da mutluluklar diliyorum.