Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bana yalvarırım yardım edin erkek arkadaşımla evlenirsem ailem beni reddeceğini söyledi ve söylediklerine yaparlarda.onun için hatamı telafi etmek zorundayım izmirde uygun doktor varmı nolursunuz yardım edin bana en yakın izmir var ist.ank.gitmeyi düşündüm ama oraları bilmiyorum zor olucak benim için allah rızası için yardım edin yaşayan ruh gibiyim
canlar doktor düğünden önce kontrol istiyor imkanın yoksa bir ay önce gidip emin olun ben gittiğimde hiç bir sıkıntı yok dedi dikişe de gerek yok dedi ama o stresle ben istedim bir iki tane dikiş attı yapmasakta olur dedi ama o stresle emin olmak istiyorsun vv e herşey çok güzel oluyor ben çok korkmuştum ya kanamazsa diye ama hiç problem yaşamadım ve baya da acı hissettim hiç numara falan da yapmadım yani ben bile bilmesem ilkez oluyor sanırdım.en önemlisi moralinizi bozmayın bu çok önemli para falan biraz sıkıntı oluyor hem de çalışmayan için ne kadar soğuk kanlı olursanız o kadar kolay atlatırsınız bu işi benim tanıdığım bi kız nişanlısına söyledi bakire olmadığını ve kızı vurdu nişanlısı tv ye falan çıktılar kız öldü düşünün yani bizim çıkışımız olsa biz de çok meraklı değiliz bunları yaşamaya ama yaşamamış kızlar varsa bizden ders alsınlar ve sakın böyle bi hata yapmasınlar ne yaşadığımızı bi biz bi allah biliyor.
sanane elin kıcından sen kendi kıcına sahip cık yeterYaziklar olsun ya !!! Kiciniza sahip cikinda boyle rezillikler yasamayin allah kimseyi sasirtmasin
Hiç kimse yaşamadığı bir durumun masumu değildir sadece o durumu yaşamadığı için şanslıdır o kadar.
Kimseyi kınamayın ve unutmayın insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Dine sığınıyorsunuz iyi güzel ama yaptınız da dinen yanlış yani siz de bi alemsiniz açıkca desenize yaşadım şimdi arkasında duramam bana ne kandırır evlenirim o salağa da bir ömür yediririm diye. Yalanın da ömrü vardır dindarsınız ya Allah büyük bir şekilde bunu karşınıza çıkarır o zaman eşinize de aynısını dersiniz. Biriniz de yazar ben ters ilişkiye girdim kızlığımı kocama sakladım demek buda neden tam ilişki değil diye sorsam cevap belli yani. Sizin bedeniniz sizin kararınız ailenizi bile ilgilendirmez ama bu kadar onursuz da olmayın ya kadınlığı rezil ediyorsunuz.
Dine sığınıyorsunuz iyi güzel ama yaptınız da dinen yanlış yani siz de bi alemsiniz açıkca desenize yaşadım şimdi arkasında duramam bana ne kandırır evlenirim o salağa da bir ömür yediririm diye. Yalanın da ömrü vardır dindarsınız ya Allah büyük bir şekilde bunu karşınıza çıkarır o zaman eşinize de aynısını dersiniz. Biriniz de yazar ben ters ilişkiye girdim kızlığımı kocama sakladım demek buda neden tam ilişki değil diye sorsam cevap belli yani. Sizin bedeniniz sizin kararınız ailenizi bile ilgilendirmez ama bu kadar onursuz da olmayın ya kadınlığı rezil ediyorsunuz.
yaşadığım şey arkasında durabileceğim bi şey değil çünkü senin de dediğin gibi yanlış ve hata ve sonucu pişmanlık.
Eğer siz hayatınız boyunca hiç hata yapmadıysanız ve en ufak bir şeyden dolayı pişmanlık hissetmediyseniz bu cümleleri kuruyor olmanızı anlarım üstelikte hakta veririm size. Çünkü bu kadar mükemmel bir insan bu dünyada mutluluğu ve ahirette cenneti hak ediyordur.
Umarım hayatınız buyunca hiç bir pişmanlık yaşamazsınız.
Yanlış ise ve dindarsan tövbe edersin sonuçta arkasında olur kul hakkına da girmez ha dindar olmayanlarda elbet vardır. Sonuçta yaşanmak istendi yaşandı tecavüz olsa amenna ayır bakarım o ayrı ama kime sorsanız hep zorla olmuştur bir şeylerin değişmeai bu ülkede bize bağlı ama işimize gelmiyor. Ben mükemmelmiyim hayır değilim yaşamadım mı evet yaşadım ama et parçası değilim ben burdakiler gibi ve yalandan ailemi va bahane etmedim etmem de diktirip kekleyenlere de mutluluklar kul hakkı çıkar bir yerden elbet ki bana göre bu size aman ya da olabilir. Cinselliğe de karşı değilim kişinin inanıç yaşayış şekline bağlı değişir bu ama yapılan kandırmaca kişiliğinizin kendisine değil mi ? Burada açılan ve diğer bölümlerde aynı kişilerin açtığı konuşara bakın ? Anal oral takılan arkadaşımızda bi seçim yapmış kızlığım kocama kalsın ama yaşayacağımdan da geri durmayayım bu da karakteriniz kendinize olan saygınız. Biz ezilmiyoruz resmen kendimizi eziyoruz bu toplumda daha çok da gider böyle...
Peki tövbe etmediğimi günlerdir gecelerdir allaha beni affetmesi için yalvarmadığı mı nerden biliyorsun?
evet kimse tecavüz etmedi istedim yaşadım ama hatayı ikilemedim pişman oldum af diledim. Af eder ya da etmez allaha kalmış.
Henüz bu ameliyatı olmadım böyle durumlarda insan her şeyi düşünebiliyor çünkü aklı karışık oluyor.
Ben sadece kınamayın dedim bu da sizin şahsınıza söylemiş olduğum birşey değil di.
Kimsenin ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor isteyen anal yapar isteyen oral yapar isteyen diktirir isteyen diktirmez kendisinide kocasını da kandırmaz. Beni sadece kendi yaptıklarım ilgilendirir.Sizden ricam bu konuda beni alıntı yaparak yorumda bulunmamanız. Kendinize duyduğunuz saygıyı umarım karşınızdakinede duyuyorsunuzdur.
Peki tövbe etmediğimi günlerdir gecelerdir allaha beni affetmesi için yalvarmadığı mı nerden biliyorsun?
evet kimse tecavüz etmedi istedim yaşadım ama hatayı ikilemedim pişman oldum af diledim. Af eder ya da etmez allaha kalmış.
Henüz bu ameliyatı olmadım böyle durumlarda insan her şeyi düşünebiliyor çünkü aklı karışık oluyor.
Ben sadece kınamayın dedim bu da sizin şahsınıza söylemiş olduğum birşey değil di.
Kimsenin ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor isteyen anal yapar isteyen oral yapar isteyen diktirir isteyen diktirmez kendisinide kocasını da kandırmaz. Beni sadece kendi yaptıklarım ilgilendirir.Sizden ricam bu konuda beni alıntı yaparak yorumda bulunmamanız. Kendinize duyduğunuz saygıyı umarım karşınızdakinede duyuyorsunuzdur.