izmir' de kızlık zarı dikimi yaptıranlar

kızlar bana yalvarırım yardım edin erkek arkadaşımla evlenirsem ailem beni reddeceğini söyledi ve söylediklerine yaparlarda.onun için hatamı telafi etmek zorundayım izmirde uygun doktor varmı nolursunuz yardım edin bana en yakın izmir var ist.ank.gitmeyi düşündüm ama oraları bilmiyorum zor olucak benim için allah rızası için yardım edin yaşayan ruh gibiyim

Canım kusura bakma mesaj atamıyorum burdan yazmak zorundayım.Naptın gittin mi Şenay Hanıma?Ben sana elimden geldiği kadarıyla yardımcı olacağım.

Ben izmir Karşıyaka'da OP DR Şenay AYCAN'a flep yöntemiyle oldum.Şuan üzerinden 3 yıl geçti.Allah razı olsun ondan o kötü zamanlarda benim umudum olmuştu şimdi seni çok iyi anlıyorum:KK43: Ama mutluyum ,içim rahat.Öyle bi unutuyosun ki bazen iyi ki evlenmemişim diyorsun o adamla...Tek mahçupluğum Allah'a.Affetsin.

Bozdururken bekaret önemli değil psikolojisindesiniz iş ciddiye geldi mi hemen diktirmeye koşuyorsunuz. Sizin bekaret önemli değil takıntınız ancak burda forumda kalır işte. Gerçekte yemez. Kimsenin sizi eş olarak seçmeyeceğini biliyorsunuz ayrıca şu var ki 'hayatınız boyunca karşısınızdaki insandan bunu gizleyeceksiniz size sorarsa yalan söyleyeceksiniz ve BU VİCDANLA YAŞIYCAKSINIZ' size acıyorum.

Son düzenleme:
canlar doktor düğünden önce kontrol istiyor imkanın yoksa bir ay önce gidip emin olun ben gittiğimde hiç bir sıkıntı yok dedi dikişe de gerek yok dedi ama o stresle ben istedim bir iki tane dikiş attı yapmasakta olur dedi ama o stresle emin olmak istiyorsun vv e herşey çok güzel oluyor ben çok korkmuştum ya kanamazsa diye ama hiç problem yaşamadım ve baya da acı hissettim hiç numara falan da yapmadım yani ben bile bilmesem ilkez oluyor sanırdım.en önemlisi moralinizi bozmayın bu çok önemli para falan biraz sıkıntı oluyor hem de çalışmayan için ne kadar soğuk kanlı olursanız o kadar kolay atlatırsınız bu işi benim tanıdığım bi kız nişanlısına söyledi bakire olmadığını ve kızı vurdu nişanlısı tv ye falan çıktılar kız öldü düşünün yani bizim çıkışımız olsa biz de çok meraklı değiliz bunları yaşamaya ama yaşamamış kızlar varsa bizden ders alsınlar ve sakın böyle bi hata yapmasınlar ne yaşadığımızı bi biz bi allah biliyor.

doğru demişsin okurken bile duygulandım.önüme iki seçenek koysalar birinde ömrümce rahat yaşayabileceğim kadar para diğerinde o yaşadığım berbat gün olsa o günün sabahına dönmek isterim bu psikolojiden üzüntüden kurtula bilmek için.hiç bartmıyorum.sağlığımı etkiledi.diktirme var nasılsa deyip kimse bunu yaşamasın!!!!olay zardan kandan öte farklı birşey PİŞMANLIK çok büyük oluyor.

ne kadar cok varmıs meger bu olayı yasadıktan sonra örtbas etmeye calısanlar..asla kınamıyorum ama ne deyım Allah yardımcınız olsun..

Her kadın birine güvenmek ister. Her kadın için aşk, güvendir. Sevdiğin adama ait olma hissi, sevdiğin adam için her şeyi yapabileceğini gösterme çabası... Hepsi sadece aşağılık bir herif içindir. Kullanmak isteyen, birlikte bulunduğu kızı buna teşvik edip deneyim kazanmak isteyen hanzolar afedersiniz... Her neyse, utangaç genç kız yaşar ilk deneyimini. Berbat geçmiştir hayatının en özel anı. Sonra adam ona kötü davranmaya başlar. İstediğini almıştır zaten. "Sorun sende değil, bende" budur bahaneleri de. E TABİ SENDE ALLAH'IN BELASI! O kız o adamla onunla evleneceğini düşündüğü için, bunun planını yaptığı için, hatta gülümseyerek çeyizine bişeyler ördüğü için, onun DOĞRU KİŞİ olduğuna inandığı için birlikte olmuştur. Aşağılık olan kadın değil, adamdır. Ha keyfine yapanlara bir şey diyemem. Ama zorla ya da kandırılarak yapanların hayatını, yaşadıklarını bilmeden yorum yapanlar, umarım sizden çıkmaz. Aynısını çekmezsiniz. Çok kötü bir duygudur bu eminim. Yaşamadım, Allah yaşatmasın. Hikayesini bilmediğiniz kişilerin hayatına yorum yapmak kolay tabi. Biraz saygı.

Hiç kimse yaşamadığı bir durumun masumu değildir sadece o durumu yaşamadığı için şanslıdır o kadar.
Kimseyi kınamayın ve unutmayın insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.

Çok yönlü bir konu tabii ki, aslında herkes de kendine göre haklı, ben eminim bundan birkaç kuşak sonra zar bir mesele olmaktan çıkacak, ama şu an maalesef öyle, ben bekaretimi kaybetmemek için ters ilişkiye girdim. Sonuçta bu da doğru değil. Kelime anlamına bakarsanız, bakire el değmemiş demek. Herşey bir tür kandırmaca aslında.

yazık ya hakikaten yazık.
kimsenin hayatında olup biteni yargılama hakkı size verilmedi.
insanların neden bu hale geldiğini merak ediyorsanız önce kendinize sormalısınız bence. bu şekilde kınama olan bir ülkede bunların gizli kapaklı yapılması normal değil mi?
konuyu açan kişinin yazdığı şeyin ne arkadasındayım ne de yanlış olduğunu savunuyorum.
ama insanlarımız çok yadırgar olmuş gerçekten, başkalarının hayatını kötülemeye pek meraklı..
bu insan burda yardım amaçlı bunu yazıyosa inanın sizin gibi düşünenler yüzünden, kandırma diyorsunuz dine sığınıyorsunuz.
bizim dinimiz hoş görü dinidir. bunu alet ederen boşa yorum yapmayın bence.
farklı şekilde bir gün başka bir olay başınıza gelebilir.
belki o zaman anlarsınız..
üzüldüm sadece.. insanlarımız yardım isteyen bir insana bile kınama yapıp, kendilerini temize çıkartıyolar. madem öyle düşünüyorsun, hiç bişey yazma bence. ihtiyacı olan birininde moralini bozma, boşuna sorun çıkarma sayfada.

Hiç kimse yaşamadığı bir durumun masumu değildir sadece o durumu yaşamadığı için şanslıdır o kadar.
Kimseyi kınamayın ve unutmayın insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.

Dine sığınıyorsunuz iyi güzel ama yaptınız da dinen yanlış yani siz de bi alemsiniz açıkca desenize yaşadım şimdi arkasında duramam bana ne kandırır evlenirim o salağa da bir ömür yediririm diye. Yalanın da ömrü vardır dindarsınız ya Allah büyük bir şekilde bunu karşınıza çıkarır o zaman eşinize de aynısını dersiniz. Biriniz de yazar ben ters ilişkiye girdim kızlığımı kocama sakladım demek buda neden tam ilişki değil diye sorsam cevap belli yani. Sizin bedeniniz sizin kararınız ailenizi bile ilgilendirmez ama bu kadar onursuz da olmayın ya kadınlığı rezil ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Dine sığınıyorsunuz iyi güzel ama yaptınız da dinen yanlış yani siz de bi alemsiniz açıkca desenize yaşadım şimdi arkasında duramam bana ne kandırır evlenirim o salağa da bir ömür yediririm diye. Yalanın da ömrü vardır dindarsınız ya Allah büyük bir şekilde bunu karşınıza çıkarır o zaman eşinize de aynısını dersiniz. Biriniz de yazar ben ters ilişkiye girdim kızlığımı kocama sakladım demek buda neden tam ilişki değil diye sorsam cevap belli yani. Sizin bedeniniz sizin kararınız ailenizi bile ilgilendirmez ama bu kadar onursuz da olmayın ya kadınlığı rezil ediyorsunuz.

yaşadığım şey arkasında durabileceğim bi şey değil çünkü senin de dediğin gibi yanlış ve hata ve sonucu pişmanlık.
Eğer siz hayatınız boyunca hiç hata yapmadıysanız ve en ufak bir şeyden dolayı pişmanlık hissetmediyseniz bu cümleleri kuruyor olmanızı anlarım üstelikte hakta veririm size. Çünkü bu kadar mükemmel bir insan bu dünyada mutluluğu ve ahirette cenneti hak ediyordur.
Umarım hayatınız buyunca hiç bir pişmanlık yaşamazsınız.

Ayrıca yalan söylemek, kandırmak, salak yerine koymak hayatımda hiç baş vurmadığım durumlar. Bu kanıya nerden vardığınızı anlayamadım.

yaşadığım şey arkasında durabileceğim bi şey değil çünkü senin de dediğin gibi yanlış ve hata ve sonucu pişmanlık.
Eğer siz hayatınız boyunca hiç hata yapmadıysanız ve en ufak bir şeyden dolayı pişmanlık hissetmediyseniz bu cümleleri kuruyor olmanızı anlarım üstelikte hakta veririm size. Çünkü bu kadar mükemmel bir insan bu dünyada mutluluğu ve ahirette cenneti hak ediyordur.
Umarım hayatınız buyunca hiç bir pişmanlık yaşamazsınız.

Yanlış ise ve dindarsan tövbe edersin sonuçta arkasında olur kul hakkına da girmez ha dindar olmayanlarda elbet vardır. Sonuçta yaşanmak istendi yaşandı tecavüz olsa amenna ayır bakarım o ayrı ama kime sorsanız hep zorla olmuştur bir şeylerin değişmeai bu ülkede bize bağlı ama işimize gelmiyor. Ben mükemmelmiyim hayır değilim yaşamadım mı evet yaşadım ama et parçası değilim ben burdakiler gibi ve yalandan ailemi va bahane etmedim etmem de diktirip kekleyenlere de mutluluklar kul hakkı çıkar bir yerden elbet ki bana göre bu size aman ya da olabilir. Cinselliğe de karşı değilim kişinin inanıç yaşayış şekline bağlı değişir bu ama yapılan kandırmaca kişiliğinizin kendisine değil mi ? Burada açılan ve diğer bölümlerde aynı kişilerin açtığı konuşara bakın ? Anal oral takılan arkadaşımızda bi seçim yapmış kızlığım kocama kalsın ama yaşayacağımdan da geri durmayayım bu da karakteriniz kendinize olan saygınız. Biz ezilmiyoruz resmen kendimizi eziyoruz bu toplumda daha çok da gider böyle...

o sizin ayıbınız bence. ben de böyle bir yalanla yaşamazdım ama kimsenin şahsına da kötü bir söz söyleme hakkım yoktur ve katılıyorum kınadığı şeyi yaşar insan. bir benzeri ya da o üzüntü çıkar kendisinden.
ayrıca din diyorsunuz lakin burda yazan insanların neye inandıklarını bilmeden sorgusuz sualsiz kendi inandığınız şeyi dayatmaya çalışıyorsunuz.
müslümanlık böyle, Allah böyle demiş.
benim inancıma göre de yanlıştır ama kimseye bu şekilde bu platformda, dayatma yapmıyorum bence bu en büyük saygısızlıktır. kimse sizin inancınız gibi yaşamak zorunda değil. bir sorun önce bakalım... sizinle aynı görüşte mi buraya yazan herkes? türkiye de yaşayan herkes sizin ailenizden aldığınız din - görgü - ahlak kurallarını mı almış kendi ailesinden?
neyin dayatması, neyin kınaması, saçmalamayın lütfen.

Yanlış ise ve dindarsan tövbe edersin sonuçta arkasında olur kul hakkına da girmez ha dindar olmayanlarda elbet vardır. Sonuçta yaşanmak istendi yaşandı tecavüz olsa amenna ayır bakarım o ayrı ama kime sorsanız hep zorla olmuştur bir şeylerin değişmeai bu ülkede bize bağlı ama işimize gelmiyor. Ben mükemmelmiyim hayır değilim yaşamadım mı evet yaşadım ama et parçası değilim ben burdakiler gibi ve yalandan ailemi va bahane etmedim etmem de diktirip kekleyenlere de mutluluklar kul hakkı çıkar bir yerden elbet ki bana göre bu size aman ya da olabilir. Cinselliğe de karşı değilim kişinin inanıç yaşayış şekline bağlı değişir bu ama yapılan kandırmaca kişiliğinizin kendisine değil mi ? Burada açılan ve diğer bölümlerde aynı kişilerin açtığı konuşara bakın ? Anal oral takılan arkadaşımızda bi seçim yapmış kızlığım kocama kalsın ama yaşayacağımdan da geri durmayayım bu da karakteriniz kendinize olan saygınız. Biz ezilmiyoruz resmen kendimizi eziyoruz bu toplumda daha çok da gider böyle...

Peki tövbe etmediğimi günlerdir gecelerdir allaha beni affetmesi için yalvarmadığı mı nerden biliyorsun?
evet kimse tecavüz etmedi istedim yaşadım ama hatayı ikilemedim pişman oldum af diledim. Af eder ya da etmez allaha kalmış.
Henüz bu ameliyatı olmadım böyle durumlarda insan her şeyi düşünebiliyor çünkü aklı karışık oluyor.
Ben sadece kınamayın dedim bu da sizin şahsınıza söylemiş olduğum birşey değil di.
Kimsenin ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor isteyen anal yapar isteyen oral yapar isteyen diktirir isteyen diktirmez kendisinide kocasını da kandırmaz. Beni sadece kendi yaptıklarım ilgilendirir.Sizden ricam bu konuda beni alıntı yaparak yorumda bulunmamanız. Kendinize duyduğunuz saygıyı umarım karşınızdakinede duyuyorsunuzdur.

Peki tövbe etmediğimi günlerdir gecelerdir allaha beni affetmesi için yalvarmadığı mı nerden biliyorsun?
evet kimse tecavüz etmedi istedim yaşadım ama hatayı ikilemedim pişman oldum af diledim. Af eder ya da etmez allaha kalmış.
Henüz bu ameliyatı olmadım böyle durumlarda insan her şeyi düşünebiliyor çünkü aklı karışık oluyor.
Ben sadece kınamayın dedim bu da sizin şahsınıza söylemiş olduğum birşey değil di.
Kimsenin ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor isteyen anal yapar isteyen oral yapar isteyen diktirir isteyen diktirmez kendisinide kocasını da kandırmaz. Beni sadece kendi yaptıklarım ilgilendirir.Sizden ricam bu konuda beni alıntı yaparak yorumda bulunmamanız. Kendinize duyduğunuz saygıyı umarım karşınızdakinede duyuyorsunuzdur.

kusura bakmayın, size de cevap vermek zorunda hissettim bir an kendimi. sizi çok iyi anlıyorum. biri anlatsa yanlış derdim sonrasında kendimi düşündüm, bende böyle bir durumda kalsam ne yapardım diye düşündüm. bence sonuna kadar haklısınız çünkü siz kendi isteğiniz doğrultusunda değil, bu ülkede dayatılan şeyler yüzünden bunu yapıyorsunuz ve bence asıl konuşulması gereken konu bu olmalı. sizin burda tartıştığınız insanların tepkileri yüzünden bunu düşünmeye başlıyorsunuz.
evlilk öncesi birlikteliği kınamayan bir toplum olsak, hadi onu geçtim sadece şunu diyebilseler 'ya kız sevmiş, suçu yok' herşey daha güzel ve dürüst bi hal alabilirdi.
bu konu hakkında yazan kişileri okudum, kınayanlara fazlasıyla sinirlendim ama kendini koruma altına alıp yazan kişilerde dikkatimi çekmedi değil, siz kimseye cevap vermek zorunda değilsiniz, eğer bunu sizin ayıbınız olarak görüyorlarsa, benim düşünceme göre insanları kınayan insanların daha çok kuyruk acısı vardır. bence insanlara kendi düşüncelerinizi yazmak yerine boşverin, değişen bişey olmıcak çünkü. din öyle bi alet oldu ki bu ülke de herşeye bulaştırıyorlar. herkesi karalıyorlar.
benim ablam 2. evliliğini yaptı. ilk eşi çok kötü bi adamdı çünkü, insanlar dul insana bile pis gözüyle bakıyolar 'aman onunla evlenme başkasıyla birlikte olmuş.' daha ne söylenilebilir ki? ben kendi ailemde yaşadım bunu. ablamda yaşadım.
boşverin bence. herşey sizle Allah arasında, hiç bir kulda giremez.
İyi bakın kendinize :)

Sizi alıntıladım ama genel konuştum dedikleriniz ne kadar doğru bunu bilemeyiz yada bir kişi olduğunu hep bir kişidir değil mi ? İşte bunu anlatmak istiyorum burada o kadar iş güzar varki farklı farklı anlatan işte topluma verdiğimiz şekil bu kusura bakmayın kendisine saygısı olmayana ben hiç saygı duymam kınamıyorum isteyende karakterine uygun yaşar acırım sadece... Size gelince madem dindarsınız kul hakkını da bilirsiniz. Diktirenlere de sahte hayatlarında mutluluklar.

X