Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yazmıcaktım ama dayanamadım.
Burda niye birbirinize çamur atıyorsunuz anlayamadım. Herkesin kendi özgür iradesi ister yapar ister yapmaz ya. Lütfen bu kadar küçük düşünmeyelim arkadaşlar. Şahşıma söylüyorum yapan arkadaşları takdir ediyorum. Yapmayanıda takdir ediyorum onada helal olsun iradesinden dolayı. Fakat yapmayınca kimse alnından öpmüyor helal olsun be tek benim oldun diye..aradan zaman geçtikten sonra kimse için ilk günkü değerinde değilsin. En iyi kocanın bile gözü fıldır fıldır. Erkekler kaddar kadınlarında hakkıdır yaşamak. Şimdi yaşasınki ilerde evlendiğinde gözü dışarda olmasın. Sözüm meclisten dışarı 16sında evlenip boşanan gençliğini 30nda nasıl yaşadığını bildiğim çok tanıdık varr...
insanın namusu kendine aittir kocasına değil...biz kendimiz için koruduk bekaretimizi...senin hayatına girip cıkan adamlar hep öyleydi galiba herkesi öyle sanıyosun...değil güzelim...adamlarla yatmadan önce tanımaya calış önce...bu zamanda artık erkekler kadınlardan daha namuslu...senin gibi kadınlardan...hadi güzelim inş kendini birine yamarsın
benim kocam alnımdan öpüyor valla çokda memnun bu durumdan .bende önce olmuş bir sürü sevgilisi hiç biride istediği gibi bir kız değilmiş o yüzden evlenmemiş .çoğu erkek böledir .en iyi kocanın bile gözü fıldır fıldır değil senelerce evlii olan ve hala gözü karısından başkasını görmeyen insanlar var biriside benim kendi babam oluyor .
benim kocam alnımdan öpüyor valla çokda memnun bu durumdan .bende önce olmuş bir sürü sevgilisi hiç biride istediği gibi bir kız değilmiş o yüzden evlenmemiş .çoğu erkek böledir .en iyi kocanın bile gözü fıldır fıldır değil senelerce evlii olan ve hala gözü karısından başkasını görmeyen insanlar var biriside benim kendi babam oluyor .
ortada bu kadar güzel çıtır varken sizin kocalar sizleri alnından muckluyor:)))))))))))) okuda inanma:))))))))) böyle büyük yalana gelde inan:))))))))) he he yavrum kocalarınız bir size bakıyor ah benim ilk bana veren karım diye gocaman buse konduruyor alnınıza:)))))))) hadi yedik bizde:))))))
:):):) İstinalarda var dedim cnm. Yanlız okadar gözü kapalı babana bile güvenme..Umarrım herşey istediğin gibi devam eder.
Var mı başka hakaret edecek biri!
babama güvenirim eşimede .hayatta hiç bir zaman yanılmadım erkekler konusunda .senin dediğin gibi kötü değil tablo .birbirini bulmakla alakalı .her erkek aldatır başkalarına bakar diye birşey yok bu sadece bunu yaşamış insanların kendini rahatlatma sözleri .yani her erkek sizin gördükleriniz gibi değil .gerçekten biririne aşkla tutukuyla bağlı çiftler var .
Var mı başka hakaret edecek biri!
burada sıkıntılarını yazan insanlara hakret edilmesine müsade etmeyin. insanlar bu durumla ilgili bir travma yaşıyordur birde kendini bilmez bir kaç kişinin hakaretlerine maruz kalmasın. anında müdahale edin.