- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Umayumay35
Hsg nedir ben bilmiyorum. Kocama bugünler arası hergün çalışmamız lazım dedim "membaa suyu mu bu hergün hergün "dedi :))
:))) rahim filmi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hsg nedir ben bilmiyorum. Kocama bugünler arası hergün çalışmamız lazım dedim "membaa suyu mu bu hergün hergün "dedi :))
e güzel canım inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırızBu arada hastaneden hemşire aradı ve tahlil sonuclarimda bir sorun olmadığını söyledi.
Amin canım inşallah. Sen ne kadardır deniyorsun çocuk için?N
e güzel canım inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız
1.5 yıl oldu benim eşimin hız ve morfoloji sorunu var.Amin canım inşallah. Sen ne kadardır deniyorsun çocuk için?
Amin canım Allah hayirlisini nasip etsin inşallah. ..1.5 yıl oldu benim eşimin hız ve morfoloji sorunu var.
Reşat Bozoklu Çınarli hastanesinde Bayraklı tarafında .Şimdilik memnunum çok tecrübeli bir doktorbende 21 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kalabildim.geçen hafta izmire taşındık kemalpaşa da oturuyoruz.epidural sezaryan istiyorum.devlet hastanelerinde epidural sezeryan yapmıyorlamış. bana yakın yada ulaşımı kolay temiz kaliteli çok da uçuk fiyatları olmayan özel hastane ve doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok sevinirim
Kendisiyle alakalı olumsuz bir haber var. Okumanızı öneririm.Ahmet seçkin önoğlu mükemmel bir doktor her zaman sabırla sorulara anlaşılır şekilde cevap veriyor. çok ilgili tavsiye ederim :)
O haberi ben de okudum adam hapse girmiş mi tam anlayamadım. Hala çalışıyor olması ilgincKendisiyle alakalı olumsuz bir haber var. Okumanızı öneririm.
Valla benim tanidigim 20 kisiden fazla kisi ofaya gidiyoradam isinin uzmani. Hattaa bende iraya gidiyorum su anda. O haberi okudum hapse girmemis beraat vermis hakim. Dava dusmus. Ben oaraya gittimde 2 tane hemsire muayene suresince basimizda durdular. Cok guven vericiydi. Dogrusu o haberle o adami bagdastirmak guc. Ve oraya gitmeye devam edicem cunki adam tam bir uzman. Bana bakti dediki hic birseyin yok esine bakicam esinde varsa sana ne kadar baksamda nafile. Ve en nihayetinde esimde sekil bozuklugu varmis sipermler bitik yani. Normal yollardan cocuk olmasi mucize. Baska doktorada baktirdim esimi ayni seyi soledi. Ve esimde aorun oldugunu o adam buldu. Yoksa ben hala gitmeye devam edecektim doktorlara. Ben memnun kaldim. Muayene esnasinda hic yalniz kalmiyor insan guvenli ortam yani. Ayrica arkadasim hamileydi 5 tane dojtora gitti hepside bebegin belden asagisi tutmuyor ozurlu aldir dedi. Arakafasim son ihtimal ahmet beye gitti. Adam bakti dedi bebeginde hic birsey yok sakina ldirma. Veeee bebis simdi 4 yasinda tombik tombik bacaklari var coook saglikli bir cocuk. Hatta annesi oturmuyor diye kiziyor tum gun evin icinde kosturuyormus. Bence gitmekte fayda var. Kesinlikle memnun kalinacak bir doktor. Allah icin solemek istedim. Ben de o yaziyi okuyunca korktum kardesimi aldim yanima ama yalniz gitseymisimde olurmus yani.O haberi ben de okudum adam hapse girmiş mi tam anlayamadım. Hala çalışıyor olması ilginc
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende arayıştayımMerhabalar canm valla bende doktor arayisindaym karar verebildinmi banada fikir olur
Bana cok pahalı geldi fiyatlarKızlar merhaba . Ben hamileligimin 8.haftasında Evrim Berberoglu na gitmeye başladım .kendisinden çok memnunum 13.haftaya girdim . Bütün kan testlerim özel durumlarim hepsiyle ilgileniyor. Doğumu Egepol ya da Kent hastanesinde yaptiriyormus. Bunun dışında asistanı doğum için 4500 TL istediğini söyledi. Muaynesi 350 TL. Ayda bir gidiyorum kendi aralarda çağırdığında ücret almadı. Kesinlikle paragöz bir insan değil bu özelliğiyle güven veriyor
Volkan dede/şerife dikayak iyidir hassasiyetlerinizin de farkındadır internetten profillerini araştırabilirsiniz volkan bey 220 di 250 olmuş olabilir Şerif’e hanım 200Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende arayıştayım
Medikalparkta Volkan Emirdar a gittim doğum yaptm 28 haziranda kontrollere yine ona gidiyorumMerhaba hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende arayıştayım
Ücretleri nasıl acaba. Sağlıkla büyütün bebişiniziMedikalparkta Volkan Emirdar a gittim doğum yaptm 28 haziranda kontrollere yine ona gidiyorum
Ben ilk kızıma 2010 da yeşilyurt atatürk egitim arastirma hastanesinde 14 saat sancı ile mükemmel ötesi iyi bir insan kendisi doktordan çok bir abi baba gibi sevkatli doktor LEVENT HİÇYILMAZ şuan nerede bilmiyorum ama ben çok çok memnundum13 senelik Dr um cokta memnunum, adı levent hiçyılmaz. Müthiş bir Dr. Anlayışlı ve ilgili bir dr
Ben geçen sene medical park a gittim nuayene için 103 tl verdim tahliller hariç amaÜcretleri nasıl acaba. Sağlıkla büyütün bebişinizi
Doğum fiyatlarını da merak ediyorum benBen geçen sene medical park a gittim nuayene için 103 tl verdim tahliller hariç ama