Izmir de Kadın doğum uzmanı

Levent hicyilmaz ı söylediler ama egepolde doğum yaptiriyormus. Karşıyaka da oturuyorum acil bir durumda ulaşım zor olur.

Alsancakta muayenehanesi bulunan Mehmet Murat Gök te çok başarılı bir dr. ben muaynesine gidiyorum çokta memnunum kesinlikle tavsiye ederm

Merhaba arkadaşlar. Size şöyle bir sorum olacak. Şu aralar bebek düşünmeye başladık. Doğum kontrol ilacımı da bıraktım. Allah nasip eder de hamile kalırsam normal doğum olsun istiyorum. Biliyorsunuz bir çok kadın dogumcu herşey sorunsuz giderken bile sezeryan öneriyor. Açıkçası bu konuda beni son dk sezeryana yonlendirmeyecek ve hamilelikle ilgili süreci takip edebileceğim bir doktor arıyorum. İş yerim alsancakta, Karşıyaka da oturuyorum. Yani bu tarafta bir yerler önerebilir misiniz? Özellikle izmirde normal doğum yapmış arkadaşlardan öneri bekliyorum
Canim bende karsiyakada oturuyorum. Kordon kadin dogum mete bey harika bir doktor cok kaliteli bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum kesinlikle. Birde eger maddi sknti olmazsa alsancakta asos klinik mustafa bey ikisini tek gecerim. Secinc pastanesinin orda kesinlikle gitnelisin ikisinden biri bence.

Canim bende karsiyakada oturuyorum. Kordon kadin dogum mete bey harika bir doktor cok kaliteli bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum kesinlikle. Birde eger maddi sknti olmazsa alsancakta asos klinik mustafa bey ikisini tek gecerim. Secinc pastanesinin orda kesinlikle gitnelisin ikisinden biri bence.
Siz daha önce doğum yaptınız mı sadece kontrole mi gidiyorsunuz? Asos klinikte fiyat nedir acaba?

Bu arada ben hala doktora gidemedim. Kasımdan beri doğum kontrol hapını da bıraktım henüz bir şey yok. Geçen ay adet olmadım ama test yaptırdım hamile değilim. Adet günümü takip edemediğim için isim çok zor;gelişine vuruyoruz bakalım ne zaman gol olacak :)

Siz daha önce doğum yaptınız mı sadece kontrole mi gidiyorsunuz? Asos klinikte fiyat nedir acaba?
Fiyat 250 ama birseyler yaparlar benim adimi verirsiniz hatta ben arayadabilirim. Yeterki faydali olsun.Dogum yapmadim ama her konuda cok yeterli bir doktor. Ve 3 universite bitirmis. Diger kliniklere oranla fiyati cok iyi. Bir suru ameliyat olan var herkes cok memnun ve cok dolu bir yer.

Fiyat 250 ama birseyler yaparlar benim adimi verirsiniz hatta ben arayadabilirim. Yeterki faydali olsun.Dogum yapmadim ama her konuda cok yeterli bir doktor. Ve 3 universite bitirmis. Diger kliniklere oranla fiyati cok iyi. Bir suru ameliyat olan var herkes cok memnun ve cok dolu bir yer.
Çok teşekkür ederim iyi niyetli yaklasiminiz için. Cuma günü adet olmam lazım,bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı. ..

Çok teşekkür ederim iyi niyetli yaklasiminiz için. Cuma günü adet olmam lazım,bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı. ..
Tamam canim bak bakalim duruma gore istersen bana ozelden mesaj at. Yardimci olurum insaallah

Merhaba eğer maddi durumunuz iyiyse ya da özel sağlık sigortası varsa ben Prof Dr Namık Demiri öneririm. Kent hastanesinde çalışıyor. Çok ileri düzey cihazları var ve acil durum ya da sorunlarda kesinlikle işinin ehli.

Çok sagolun arkadaşlar. Özel sağlık sigortam yok maalesef sgk liyim sadece. Normal doğum yapan bir arkadaş varDi ona sordum ve tabii internetten de araştırdım salı günü Reşat Bozoklar a gittim (cinarli doğum hastanesi ).65 TL muayene ücreti. Standart bir ilgisi var. Kan tahlili için kan aldılar sonuç değerlendirme sonrası beni arayacaklarmis. Fikir veren arkadaşlara teşekkür ediyorum memnun kalmazsam duruma bakcam.

Çok sagolun arkadaşlar. Özel sağlık sigortam yok maalesef sgk liyim sadece. Normal doğum yapan bir arkadaş varDi ona sordum ve tabii internetten de araştırdım salı günü Reşat Bozoklar a gittim (cinarli doğum hastanesi ).65 TL muayene ücreti. Standart bir ilgisi var. Kan tahlili için kan aldılar sonuç değerlendirme sonrası beni arayacaklarmis. Fikir veren arkadaşlara teşekkür ediyorum memnun kalmazsam duruma bakcam.
Gidişatınızı paylaşır mısınız

Yani onlar doğurgan günler. 2 çocuk annesi bir arkadaş 14.gün nokta atışı olur diyor. O günlerde her gün denk getirmek ütopik zaten bence

Back