- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
- Konu Sahibi Umayumay35
-
Muayene ücreti nedir biliyor musunuzCinarli dogum hastanesinde Gungor Tuncay.Docent kendisi.Cok iyi bir doktordu.Ben cok memnun kaldim.Fiyatlar da makul.
Özel muayannesi mi.var yoksa hastanede mi13 senelik Dr um cokta memnunum, adı levent hiçyılmaz. Müthiş bir Dr. Anlayışlı ve ilgili bir dr
Manevi var hastanede de çalışıyor ben muayenesine gidiyorum. Cok da memnunumÖzel muayannesi mi.var yoksa hastanede mi
Şimdi biraz araştırdım kendisi hakkında vahim iddialar var. Çınarli doğum hastanesinde bir bebeğin ölümüne sebebiyet vermesiyle ilgili. Google a yazıp bakabilirsinizManevi var hastanede de çalışıyor ben muayenesine gidiyorum. Cok da memnunum
Bende mesajınızı görünce çok şaşırdım. Cidden çok iyi ilgili bir dr umarım size faydali olmusumdurAA pardon yazdığım olay Güngör Tuncay la ilgiliymis. Yanlış yoruma cvp yazdım kusura bakmayın. Levent hicyilmaz ofisime çok yakinmis onu deneyebilirim
Peki dogumlari hangi hastanede yaptırıyor?Bende mesajınızı görünce çok şaşırdım. Cidden çok iyi ilgili bir dr umarım size faydali olmusumdur
Cnm dogumlari egepolde yaptırıyor. Özel muane bakiyorPeki dogumlari hangi hastanede yaptırıyor?
Egepol bana uzak yaCnm dogumlari egepolde yaptırıyor. Özel muane bakiyor
Merhabalar canm valla bende doktor arayisindaym karar verebildinmi banada fikir olurEgepol bana uzak ya( kızlar dünden beri fırsat buldukça doğumumu da çok uzak olmayan bir yerde yaptirabilecegim doktor baktım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Volkan dede ye paragöz demişler, cinarli hastanesindeki olaylar malum, erol tamverger havalidir çok da ilgilenmez demişler, mert kazandı ya ilgisiz demişler, Kahraman koldan ve Mine genç arasında kararsız kaldım. Gerçekten artık kimseye güven olmuyor (Mine genç biraz muhafazakar olduğu için kocam olumlu bakmıyor bi de ona begendirmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?