Izmir de Kadın doğum uzmanı

Umayumay35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
4.087
6.393
158
39
Merhaba arkadaşlar. Size şöyle bir sorum olacak. Şu aralar bebek düşünmeye başladık. Doğum kontrol ilacımı da bıraktım. Allah nasip eder de hamile kalırsam normal doğum olsun istiyorum. Biliyorsunuz bir çok kadın dogumcu herşey sorunsuz giderken bile sezeryan öneriyor. Açıkçası bu konuda beni son dk sezeryana yonlendirmeyecek ve hamilelikle ilgili süreci takip edebileceğim bir doktor arıyorum. İş yerim alsancakta, Karşıyaka da oturuyorum. Yani bu tarafta bir yerler önerebilir misiniz? Özellikle izmirde normal doğum yapmış arkadaşlardan öneri bekliyorum

Cinarli dogum hastanesinde Gungor Tuncay.Docent kendisi.Cok iyi bir doktordu.Ben cok memnun kaldim.Fiyatlar da makul.

Eğer maddi sıkıntısız yoksa Erol Tavmergen.Ben doğumumu onda yaptırmadım ama gebelik takibimi o yaptı.Çok memnundum.Diğer doktorlarda olmayan bir iş disiplini var.(çok az insanda olan bir titizlik )O yüzden gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

Manevi var hastanede de çalışıyor ben muayenesine gidiyorum. Cok da memnunum
Şimdi biraz araştırdım kendisi hakkında vahim iddialar var. Çınarli doğum hastanesinde bir bebeğin ölümüne sebebiyet vermesiyle ilgili. Google a yazıp bakabilirsiniz

AA pardon yazdığım olay Güngör Tuncay la ilgiliymis. Yanlış yoruma cvp yazdım kusura bakmayın. Levent hicyilmaz ofisime çok yakinmis onu deneyebilirim

O zaman hic oyle bisey yoktu.Sasirdim valla inanasim gelmedi.

Okudum simdi olayi.Dr. gelmedi diye ebe bebegi ana rahmine geri itmis.Üzücü.Çok düsünceli bir adamdi.:(((

Cnm dogumlari egepolde yaptırıyor. Özel muane bakiyor
Egepol bana uzak ya :(( kızlar dünden beri fırsat buldukça doğumumu da çok uzak olmayan bir yerde yaptirabilecegim doktor baktım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Volkan dede ye paragöz demişler, cinarli hastanesindeki olaylar malum, erol tamverger havalidir çok da ilgilenmez demişler, mert kazandı ya ilgisiz demişler, Kahraman koldan ve Mine genç arasında kararsız kaldım. Gerçekten artık kimseye güven olmuyor :((Mine genç biraz muhafazakar olduğu için kocam olumlu bakmıyor bi de ona begendirmeye çalışıyorum.

Egepol bana uzak ya :KK43:( kızlar dünden beri fırsat buldukça doğumumu da çok uzak olmayan bir yerde yaptirabilecegim doktor baktım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Volkan dede ye paragöz demişler, cinarli hastanesindeki olaylar malum, erol tamverger havalidir çok da ilgilenmez demişler, mert kazandı ya ilgisiz demişler, Kahraman koldan ve Mine genç arasında kararsız kaldım. Gerçekten artık kimseye güven olmuyor :KK43:(Mine genç biraz muhafazakar olduğu için kocam olumlu bakmıyor bi de ona begendirmeye çalışıyorum.
Merhabalar canm valla bende doktor arayisindaym karar verebildinmi banada fikir olur

Yok canım daha bulamadım daha çocuk çalışmalarına da yeni başladık ...şimdilik kafamdaki birkaç soruyu sormak için mrhs sistemi üzerinden çiğli bölge devlet hastanesinde bir kadın dogumcudan randevu aldım. Hamile kaldığımda özel muayeneye giderim diye düşündüm. Volkan dede nin muayenesini aradım bana yakın diye muayene 250 TL dedi.hamilelik takibi için ayda 2 kez cagiriyorlarmis. Açıkçası maddi durumum kötü değil ama yine de bu rakamlar bana çok abartı geliyor. Bilemedim.Perşembe devlet hastanesi deneyimimi yazarım istersen

Back