Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben izmirde dr.israel aruha gidiyorum son derece memnunum istersen sende bu dr. araştır içine sinerse git derim benim tüp bebek tedavimide kendisi yaptı. zaten kendisini gördüğünde anlayacaksın kendini işine vermiş bir dr.
Kızlar İzmir'de iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum.Eylül ay'ında hamilelik düşünüyorum 3 ay önce doktor edinmekte fayda var diye duydum.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.hangi doktor ve hangi hastaneyi önerirsiniz????
Merhaba. Ben Medical Park'a gidiyorum Dr. Merve Biçer, 28.haftadayım ve doğuma ona gireceğim inşallah. Daha önce bir sürü doktor değiştirdim, Başkent Üniversitesi Hastanesi, Kordon Kadın Doğum, Ege Üniversitesi'ne gittim, sonra Medical'de 2 doktorum değişti ve nihayet en son doktorumu buldum. Güler yüzlü, ilgili, kafandaki tüm sorunlara anlayabileceğin şekilde cevap verebilen bir doktor.
merhaba
sana egepol hastanesini önerebilirim ben orda Gökalp tokaç da doğum yaptım halada kontrollerımde ona gıdıyorum ıkıncı cocugum olsun ıstıyorum tedavı oluyorum suanda. pko hastasıyım çünkü =) kesınlıkle tavsıye edebılcegım bır dr ve hastane doğum yapalı 1.5 sene oldu gebelıgımın 10. haftasınan berı Gökalp beydeyım bıraz arastr ıstersen meşhur bır dr olduğunu göreceksin face hesabı da var ordanda görebılırısın kendısını...aklındaki soruları sen sormadan cevaplar memnun kalırsın dıe tahmın edıyorum muayene ücretı 42 tl doğum suan 1200 tl olması lazım epıdural sezeryan + epıdural normal doğum herıkısındede fıyat aynı ayrıca sezeryan meraklısı bır dr degıldr son ana kadar bekler hersey normalse. eger Gökalp hocayı tercıh edecek olursan tek uyarım cok yoğun olmasdr ben ağustos randevumu sımdıden aldım bu heralde baya bılgılendirici olmustr dıe düşünüyorum =)
Kızlar merhaba,
Aynı şekilde bende dr arıyorum. Gökalp beyi duydum ancak söylediğin gibi çok yoğun ve cep telefonunu acil bir durum için vermiyor.Çok kararsızım medikal park da vedat bey nasıl bilen varmı birde yeni açılan su hospital nasıl bilen varmı?
selam ben hamile olduğumu daha dün su hastanesinde öğrendim. ben ersöz beyin hastasıyım, umran hanım için bir sey diyemem. ama yeni doğan servisiyle ilgili bir yorumun olmuş, o dikkatimi çekti. olumsuz bir şey varsa bilmek isterim, çünkü hayırlısıyla yoluma orada devam etmeyi düşünüyorum.
Merhaba. Ben Medical Park'a gidiyorum Dr. Merve Biçer, 28.haftadayım ve doğuma ona gireceğim inşallah. Daha önce bir sürü doktor değiştirdim, Başkent Üniversitesi Hastanesi, Kordon Kadın Doğum, Ege Üniversitesi'ne gittim, sonra Medical'de 2 doktorum değişti ve nihayet en son doktorumu buldum. Güler yüzlü, ilgili, kafandaki tüm sorunlara anlayabileceğin şekilde cevap verebilen bir doktor.
Ben medikalde gülçin çetin uysala gitmiştim.ilkinde fena değildi ilgisi.sonrakilerde ilgilenmedi.pco vardı bende tek taraflı.verdiği ilaçlarla her tarafa yayıldı.bunu öğrendikten sonra verdiği ilaçları içmedim.soğan kürü uyguladım.pco geçti.ben de şimdi 2.çocuk için dr arıyorum. Karşıyaka, Çiğli, Bornova civarlarında özellikle.
Arkadaşarlar merhaba !!! bornovada op.dr.hasan yıldız var kendisi yengemin doktoru. yengem çok memnun.klinigine bir kaç kez yengemin yanında bende gittim gayet temiz ve hoş bir klinik ayrıca doktorda çok güleryüzlü ve samimi geldi bana.yengemde çalıştığı yerden bir arkadaşının tavsiyesi üzerine bulmuş doktoru.Bu arada bizde doğum fotoğrafçısı arıyoruz önerileriniz varsa lütfen yazın. Teşekkürler. Allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin yengemede. bende bir an önce yanaklarını sıkmak için sabırsızlanıyorum ufaklığın![]()
![]()
pekı arkadaslar aranızda hayat hastanesı hakkında bılgısı olan var mı..benimde 2. hamılelıgım bır turlu karar veremedım
Arkadaşarlar merhaba !!! bornovada op.dr.hasan yıldız var kendisi yengemin doktoru. yengem çok memnun.klinigine bir kaç kez yengemin yanında bende gittim gayet temiz ve hoş bir klinik ayrıca doktorda çok güleryüzlü ve samimi geldi bana.yengemde çalıştığı yerden bir arkadaşının tavsiyesi üzerine bulmuş doktoru.Bu arada bizde doğum fotoğrafçısı arıyoruz önerileriniz varsa lütfen yazın. Teşekkürler. Allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin yengemede. bende bir an önce yanaklarını sıkmak için sabırsızlanıyorum ufaklığın![]()
![]()
nerde hagi hastane hangi semt canm:26:ben izmirde dr.israel aruha gidiyorum son derece memnunum istersen sende bu dr. araştır içine sinerse git derim benim tüp bebek tedavimide kendisi yaptı. zaten kendisini gördüğünde anlayacaksın kendini işine vermiş bir dr.