İzmir de iyi bir psikolog önerisi olan var mı

monoson

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
64
15
28
Selamlar Kızlar
4 yıllık evliyim 6 aylık çocuğum var ama takıntılarım beni çok zor bi insan yapmaya başladı herşeye sinirlenen en ufak zor bi olaya ve ya kötü bi olaya dayanamamaya başladım kendimi toplıyamıyorum kafam hep dağınık artık destek almak şart var mı İzmir de bildiğiniz güzel bir psikolog

Uzman doktor zübeyde ezgi horzum
Ben gitmedim çünkü izmirdeymiş ama yorumları falan çok güzel bence git derim aynı sorunlardan ben de muzdaripim doktor arıyorum

Merhaba buldunuz mu

Merhabalar,
Kadınlar kulübünde birkaç yazınızı okudum. Eşim çalışıyor ve tek başıma bebeğimize bakıyorum. Asla da gocunmuyorum ama epey bi yoruluyorum tabi. Eşim işten gelince pek bir şey yapmak istemiyor aksine hizmet bekliyor, güler yüz bekliyor. Hele ki bi suratım asık olsun hemen yüzüme vuruyor. Yazılarınızı okuyunca biraz benzettim. Psikolojik destek almaya ihtiyacım var gibi hissediyorum bazen. Siz neler yaptınız süreciniz nasıl gidiyor? İnanın dertleşmeye ihtiyacım var. Umarım mesajımı görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…