İzmir de İş bulmak kolay olurmu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yeni arsa aldım dikiliden deniz kenarı köpeğini al gel benim kedimle oynasınlar. Bizim yedi sülale limni den İzmir'in tapusunu değil ama istersek İzmir'den tapu edinebiliyoruz saolsun t.c yasaları sen İzmirli değilsin sana toprak satmıyoruz demiyor...

Başlığı çöpe çevirdi bir tane kendini bilmez. Kendinizi yasadan büyük sanmayın. Herkes lütfen haddini bilsin artık. Sanırım anlayan anladı. Bir de özel mesaj atıp laf sokmuş bana aklı sıra lirik hanfendi

Evet izmirde İstanbuk kadar işhayatı yok doğrduru ama istihdam bakımından bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum açıkçası. Yorumları okurke şaşırdım.

:))) bir cümlemi aldılar ,çevirdiler,dolandırdılar,ama hala anlamadılar.

kuzum tapusu olan arkadaştan izin al. azıcık demagoji yap ezilen halkın yanındaymış..

Fanatizmin her türlüsü insanı mantıktan uzaklaştırıyor sanırım.
Öyle.
Bizim memlekette Atatürk düşmanı ve din düşmanı olmak çok basit mesele.
Birileri olur olmadık yerlerde bu ikisini kullanır, siz buna karşı çıkınca da bir anda düşman oluverirsiniz.
O gönderiye gülmek bile suç mesela. Söze değil paylaşıldığı alana gülünüyor hâlbuki.

Kürtleri kabul etmeme mi bozuldun !vah yazık!
Sen kimsin? Deminden beri bas bas bağıran ben izmirliyim gelmeyin hatta benim tekelimde diyen zavallı, sayfanın başında yazdıkların. Bende sana örnekle gösterdim göçe karşısınız Peki ya bunlara ses çıkarıyor musunuz? Tam tahmin ettiğim gibi taraflı olduğunu gösterdin. Senin İzmirli olduğunu hiç sanmıyorum, öz yurdunda Türk’e düşmanın tekisin ben bulgarım hadi naş

Ben Foça'ya yazlık yaptıracağım (12355yil sonra) itina ile komşu olunur :)

İşkur ilanlarına bak ayrıca iş bulursunuz illa ama zaman alır en az 1 ay

Ha bak işte asıl tehlikeli olan bu zihniyet!ayıp yaptığın.İnsan olmak önemli önce.Bir ırka,bir dine mensup diye kimseyi damgalayamazsınız.Türk e düşmanmışım ,komik.

Evet izmirde İstanbuk kadar işhayatı yok doğrduru ama istihdam bakımından bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum açıkçası. Yorumları okurke şaşırdım.

İzmirde sanayi yok. Küçük-orta ölçek var ama üç beş büyük fabrika dışında gerçek anlamda sanayi yok. Bir holding var benim eşim de dahil olmak üzere izmirin %20 beyaz yakalısı orda çalışıyor. Gerisi de bankacı, mali müşavir falan oluyor. 2-3 sene önceye kadar karşıyakada doğru düzgün avm yoktu mesela. Öyle mağazada dükkanda çalışayım az da olsa para kazanayım işi de çok yoktu şimdi şimdi arttı. Bizim burada yakın zamanda bir market açıldı ufak olanlardan. 10-15 kişi anca çalışır. 300 küsur başvuru gelmiş. Müdürü arkadaşım, onun yalancısıyım. Bir tanıdığımızın eşi anaokulu öğretmeni. Sene başında 10-16 arası bir kreşte iş buldu 1000 lira maaşla, şükür dedi, salgın girdi çıkarttılar işten. Cidden kötü iş durumu.

Altın saçlı Hayriye
Fıldır fıldır yürüye
Ağzı burnu çürüye
Gel beriye beriye

Kürt, Türk, İzmir'in tapusu, İzmir'e girişte pasaport ve tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu, gbt ve 6 tane vesikalık fotoğraf gibi yorumlara hangi ara geldiniz hanımlar?

Artık size şaşıramıyorum, insanın doğduğu şehri sahiplenmesi, sevmesi çok güzel bir şey ama yahu göç almayan şehir mi kaldı?

Memleketin her köşesi çok güzel, Doğu'nun tarihi güzellikleri, Karadeniz'in hırçın denizi yaylaları, Akdeniz'in şelaleleri kanyonları, İç Anadolu'nun tarihi, ülkenin bir ucuna gidip karlarda yuvarlanıyor, bir ucunda plajda güneşin tadını çıkarıyorsunuz, kimi yer sanayi de gelişmiş, kimi yer tarımda.

Şehir, etnik köken ayrımcılığına karşıyım, doğduğunuz şehri sevin elbette ama altın anahtarı size verilmiş gibi de davranmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…