Ben yeni arsa aldım dikiliden deniz kenarı köpeğini al gel benim kedimle oynasınlar. Bizim yedi sülale limni den İzmir'in tapusunu değil ama istersek İzmir'den tapu edinebiliyoruz saolsun t.c yasaları sen İzmirli değilsin sana toprak satmıyoruz demiyor...Ben mülk alarak İzmir'in içine değil ama deniz kenarı ilçelerinden birine yerleşmek istiyordum şimdi yapamicak mıyım?Beni de komşu olarak beğenmezseniz düşüp ölün yani. Şeker bir insanım, köpeğim de çok şeker, gıybet de çeviririm bundan daha iyi komşu bulamazsınız
Kürtleri kabul etmeme mi bozuldun !vah yazık!Kusura bakma hiç samimi değilsin, bu arkadaş canı sıkıldığından mı geliyor? Ona gelmeyin buna baş üstüne hadi ordan
:))) bir cümlemi aldılar ,çevirdiler,dolandırdılar,ama hala anlamadılar.Ben mülk alarak İzmir'in içine değil ama deniz kenarı ilçelerinden birine yerleşmek istiyordum şimdi yapamicak mıyım?Beni de komşu olarak beğenmezseniz düşüp ölün yani. Şeker bir insanım, köpeğim de çok şeker, gıybet de çeviririm bundan daha iyi komşu bulamazsınız
Ben mülk alarak İzmir'in içine değil ama deniz kenarı ilçelerinden birine yerleşmek istiyordum şimdi yapamicak mıyım?Beni de komşu olarak beğenmezseniz düşüp ölün yani. Şeker bir insanım, köpeğim de çok şeker, gıybet de çeviririm bundan daha iyi komşu bulamazsınız
Öyle.Fanatizmin her türlüsü insanı mantıktan uzaklaştırıyor sanırım.
Sen kimsin? Deminden beri bas bas bağıran ben izmirliyim gelmeyin hatta benim tekelimde diyen zavallı, sayfanın başında yazdıkların. Bende sana örnekle gösterdim göçe karşısınız Peki ya bunlara ses çıkarıyor musunuz? Tam tahmin ettiğim gibi taraflı olduğunu gösterdin. Senin İzmirli olduğunu hiç sanmıyorum, öz yurdunda Türk’e düşmanın tekisin ben bulgarım hadi naşKürtleri kabul etmeme mi bozuldun !vah yazık!
Ben mülk alarak İzmir'in içine değil ama deniz kenarı ilçelerinden birine yerleşmek istiyordum şimdi yapamicak mıyım?Beni de komşu olarak beğenmezseniz düşüp ölün yani. Şeker bir insanım, köpeğim de çok şeker, gıybet de çeviririm bundan daha iyi komşu bulamazsınız
Ha bak işte asıl tehlikeli olan bu zihniyet!ayıp yaptığın.İnsan olmak önemli önce.Bir ırka,bir dine mensup diye kimseyi damgalayamazsınız.Türk e düşmanmışım ,komik.Sen kimsin? Deminden beri bas bas bağıran ben izmirliyim gelmeyin hatta benim tekelimde diyen zavallı, sayfanın başında yazdıkların. Bende sana örnekle gösterdim göçe karşısınız Peki ya bunlara ses çıkarıyor musunuz? Tam tahmin ettiğim gibi taraflı olduğunu gösterdin. Senin İzmirli olduğunu hiç sanmıyorum, öz yurdunda Türk’e düşmanın tekisin ben bulgarım hadi naş
Evet izmirde İstanbuk kadar işhayatı yok doğrduru ama istihdam bakımından bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum açıkçası. Yorumları okurke şaşırdım.
Suan antalyada yaşıyorum zatenAkdenizin incisi Antalya'mıza buyurun gelin. Hep birlikte cehennem tatbikatı yapalım.
Esmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?