Obsesif ve anksiyete için arıyorumValla bilen biri varsa bnde isterim siz ne üzerine ariyorsunuz
Keşke canım bende bir seneye yakındır anksiyeye ve panik atak yaşıyorum bende norona gitmiştim ama memnun kalmadım alanında uzman işini iyi yapan birini bulmak çok zorObsesif ve anksiyete için arıyorum
Nöron’dan randevu aldım ama pek güven vermedi şöyle bulsak bi harika doktor da şu kafayı toplasa
Umarımİnşallah gidip memnun olan birileri yazarda bizde faydalanıriz
Sizde mi izmirde oturuyorsunuzBenimde anksiyetem var hamileliğimde daha da tetiklendi konuyu takipteyim.
Aynen izmirde yaşıyorum.Sizde mi izmirde oturuyorsunuz
Geçmiş olsunn sizde belirtiler nelerAynen izmirde yaşıyorum.
umarım iyi bir doktor buluruz :)Benimde anksiyetem var hamileliğimde daha da tetiklendi konuyu takipteyim.
araştıracağım teşekkürler..Prof.Mehmet Akif Ersoy psikiyatri uzmanı ,izmirde ben aydından kontrolere gidiyorum bence iyi
Siz hangi rahatsızlık için gidiyorsunuzProf.Mehmet Akif Ersoy psikiyatri uzmanı ,izmirde ben aydından kontrolere gidiyorum bence iyi
Mehmet Oğuz çok iyiymisizmir de uzman ya da doçent ; işinde iyi bir psikiyatri doktoru önerebilir misiniz?
Merhaba, mağlesef bulamadım ..Merhaba çok olmuş yazali ama İzmir'de buldunuz mu iyi bir psikiyatri bende panik atak kaygı için gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?