- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
Henüz operasyon geçirmedim ve arayış içerisindeyim. Mehmet Sucubaşı ile görüştüm ilk. Muayenesi evime de çok yakın olması ve İnstagramdaki paylaşımları hoşuma gittiği için sırayı ona vermiştim. Ancak görüşme sırasında buz gibi bir atmosferde hissediyorsunuz kendinizi. Sorularınıza cevap veriyor, vermiyor değil ama sizin kaygınızı, beklentinizi hissedemiyor. Yüksek vaatlerde de bulunmuyor, aldatıldığınız hissetmiyorsunuz bir bakıma. Asistanı tabletle profil fotoğrafınızı çekiyor sonra doktor görüşme sırasında profiliniz üzerinden oynama yapıyor. Ben ön görülen burnu da beğenmedim. Bu durum biraz yüzümün orantısı ile ilgili olabilir. Sonra düşündüm bunun için o kadar eziyete değer mi? Yani benim beğenmediğimi o sanal da olsa şekil verirken beğendi mi acaba? Daha ilgili olsaydı çenemden falan da bahsedebilirdi. Direkt burun odaklı bir simülasyondu. Estetikse bir işin konusu her açıdan hasta bilgilendirilmeli diye düşünüyorum. İnsan istiyor ki biraz daha ilgili olsun. Yüksek de bir muayene ücreti verip “hadi ne zaman kalkacaksın” gibi bir ortam hissettiğiniz görüşmede İnstagram’ın “hayaller hayatlar kazanına” bir kez daha düştüğünüzü anlıyorsunuz. Ben açıkçası kendisini eledim. Belki çok iyi işler yapıyordur ama hasta-doktor ilişkisinin önemli olduğunu düşünüyorum.