- 20 Ocak 2015
- 32
- 9
- 88
Fotoğraf atar Misiniz? Birde ne kadara ameliyat oldunuz acaba :)Ento Kbb Hastanesi'nden Tuncay Kodaş'a 1 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat sürecini sorunsuz atlattım diyebilirim. Burnumun şeklinden şimdiden çook memnunum.Bütün arkadaşlarıma gün gün fotoğraf atıp bıktırma aşamasındayım şu an :) Sevinçten herkese anlatıyorum yetmedi burada da başladım :) İzmir için doktor arayışında olan, aklında soru işareti olanların en azından bi gidip görüşmeleri gerektiğini düşünüyorum kesinlikle. Fotoğraf isteyen olursa gönderebilirim sorularınızı da seve seve yanıtlarım. Güzel buruncuklar diliyorum
Ben ptesi bora karaali'ye ameliyat olAcagm.3000 lira fiyat verdi .ilk ve tek görüştüğüm doktordu .burdan yorumlardan duydum adini çok fazla araştırıp kafamı bulandirmak istemedigim için 1buhafta karar verdim ameliyat olmaya .ve gidip bora beyden gün aldım .çok endiseliyim ozellklede agrisini düşünce ateş basıyor beniKızlar izmirde burun ameliyatı yapan çok iyi bir doktor ve fiyat aralığı hakkında bilgi sahibi olan yeni kişiler var mı tabi ameliyat olup resim koyan daha iyi olucak tsk ederim şimdiden yardimci olmak isteyen herkese
Canim ameliyatın nasıl geçti ağrı sizin sisligin var mı ? Geçmiş olsun bu arada :)Ben ptesi bora karaali'ye ameliyat olAcagm.3000 lira fiyat verdi .ilk ve tek görüştüğüm doktordu .burdan yorumlardan duydum adini çok fazla araştırıp kafamı bulandirmak istemedigim için 1buhafta karar verdim ameliyat olmaya .ve gidip bora beyden gün aldım .çok endiseliyim ozellklede agrisini düşünce ateş basıyor beni
Bendee.....bende
Benimdee25 yorum yapam gerekiomus
banada bugün yapay kıkırdak dedi siz oldunuz mu acabamerhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ
Bende çok merak ediyorum cevap lütfeniyi günler. ameliyat oldunuz mu acaba nasıl gectı? benim de haftaya amelyatım var ve bende cok korkuyorumm..
Canım nasıl geçti ameliyatın memnun musun bende bora beye olucam merak ediyorum5 yorumu tamamlayıp resimlerinisi görmek için sabırsızlanıyorum kızlar. Ayrıca lütfen reklam amaçlı yorum yapılmasın, bu ameliyatı gerçekten geçirmiş, deneyimlemiş kişiler yorum yapsın. Bu ameliyatı düşünen insanların parasından ziyade bence bütün bir hayatını etkileyecek görünümleri söz konusu. Biraz vicdan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?