izmir burun estetiği için doktor tavsiyesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 yorumu tamamlayıp resimlerinisi görmek için sabırsızlanıyorum kızlar. Ayrıca lütfen reklam amaçlı yorum yapılmasın, bu ameliyatı gerçekten geçirmiş, deneyimlemiş kişiler yorum yapsın. Bu ameliyatı düşünen insanların parasından ziyade bence bütün bir hayatını etkileyecek görünümleri söz konusu. Biraz vicdan:)

Fotoğraf atar Misiniz? Birde ne kadara ameliyat oldunuz acaba :)

Kızlar izmirde burun ameliyatı yapan çok iyi bir doktor ve fiyat aralığı hakkında bilgi sahibi olan yeni kişiler var mı tabi ameliyat olup resim koyan daha iyi olucak tsk ederim şimdiden yardimci olmak isteyen herkese

Kızlar izmirde burun ameliyatı yapan çok iyi bir doktor ve fiyat aralığı hakkında bilgi sahibi olan yeni kişiler var mı tabi ameliyat olup resim koyan daha iyi olucak tsk ederim şimdiden yardimci olmak isteyen herkese
Ben ptesi bora karaali'ye ameliyat olAcagm.3000 lira fiyat verdi .ilk ve tek görüştüğüm doktordu .burdan yorumlardan duydum adini çok fazla araştırıp kafamı bulandirmak istemedigim için 1buhafta karar verdim ameliyat olmaya .ve gidip bora beyden gün aldım .çok endiseliyim ozellklede agrisini düşünce ateş basıyor beni

Canim ameliyatın nasıl geçti ağrı sizin sisligin var mı ? Geçmiş olsun bu arada :)

Bana da bugün
banada bugün yapay kıkırdak dedi siz oldunuz mu acaba

Canım nasıl geçti ameliyatın memnun musun bende bora beye olucam merak ediyorum

Kızlar bu son aylarda burun ameliyatı geçirenler var mı ayrıca resim yükleyip doktorunuzun ismini ve fiyat aralığını bildirmeniz bizim için çooook yardimci olucaktir bizi en iyi siz anlarsiniz ameliyat geçirmeden önce sizde kararsız kalmistirsiniz şimdiden tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…