izmir burun estetiği için doktor tavsiyesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yigit beye ameliyat olanlar bilgi verebilir mi birde firat demirtasoglu var ameliyat olan var mi ?

fatih uygur çok iyi bir doktor ilgisi alakası ve tecrübesi hastalaraıyla çok yakından ilgileniyor

fatih bey çok iyi bir doktor ilk defa görüyorum fatih beye olumsuz yorum atan

Kusura bakmayin ama sadece Fatih beyi savunmak icin uye olmussunuz,bu yuzden ciddiye almak istemiyorum,zamaninda burda paylasim yaptigim arkadaslarimla cok fotograf paylastim ozelden,ama sizi ikna etmek zorunda degilim,ayrica bencede Fatih bey cok kibar,saygili ve ilgili bi doktor,ne zaman istesem ulasabildim ona ki buda cok arti bir ozellik,ben kisiligine birsey diyemem,ama yamuk ve rahat nefes alamadigim bir burnum var,sonuc bariz revizyonluk,bunun ne kadar mutsuzluk ve sıkıntı yarattigini yasamadiysan bilemezsin,benim burnumda basarisiz oldu,sende basarili olduysa ne mutlu sana...

fatih beyi savunmak için üye olmadım evet fatih beye ameliyat oldum bir sorun yaşamadım şu ana kadar , fatih bey ne dedi burnunuzun son hali hakkında

merak etmeyin bende sıkıntı yaşadım eski burunumla çok zor bir burunda gittiğim çoğu doktor pek birşey bekleme dedi fatih beye gittim o da zor bir burun olduğunu söyledi ve güzel bir burun yaptı

yigit beye ameliyat olanlar bilgi verebilir mi birde firat demirtasoglu var ameliyat olan var mi ?

Mayıs ayında Yiğit beye ameliyat oldum .Albümüm açık bakabilirsiniz

Ameliyat nedeni : Deviasyon ve kırık vardı .Burnum yüzde 75 hiç bir işe yaramıyordu yani nefes alamıyordum .Burun deliğimin biri tam diğeri yarı tıkalıydı , koku alamıyordum .
Sonuçtan çok memnunum .40 üstü yaşım ve kalın deriliyim yani epey zor bir hastaydım ben.
Çok rahat bir iyileşme dönemi geçirdim .Burnum tümüyle açık , iyi koku alıyorum.
Yamuk burundan dolayı yüzümde var olan asimetri de büyük oranda düzeldi..Sadece biraz ödem var o da deri yapımdan ötürü ,

Son düzenleme:
2 hafta önce sezgin öztürke ameliyat oldum ve şimdiden çok memnunum, tavsiye ederim

Kızlarrr lütfen yardım edin. Ameliyata karar verdim. Doktora bir türlü karar veremiyırum. Sorunum rahat nefes alabilnek ve doğalllll bşr burun. Cenk melikoğlu halis ünlü arasında kaldım. Ama forumları okudukça,insanlardan tavsiye aldıkça kafam karman çorman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…