İzmir Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi?

kesinlikle tavsiye edeceğim izmir için tek doktor cemil tugay 4 yıl önce ameliyat oldum morluk ve şişlik olmadı bile 1 haftada işime döndüm ağrı adına hiç birşey hissetmedim
Merhabalar,ben de yoğun araştırma halindeyim.Cemil beyi başkalarından da duymuştum.nasıl memnun musunuz?Ve ne kadara mal oldu size?

Ben de Cemil Tugay'i tavsiye ediyorum.zaten gidin konusun kendiniz guvenip karar verirsiniz. Ancak doktorlarla konusmadan, yalnizca fotoraflara bakarak yanlis algilara kapilmayin! Tabii bence

Merhabaa bu başlığa yazmış mıydım hatırlamıyorum daha yeniyimde çözmeye çalışıyorum:)
ama bende 2 yıl önce cemil tugaya ameliyat oldum.
Öncesi sonrası fotoğraflarımı görebilirsiniz profilime ekledim.
kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktor.

Merhabalar,ben de yoğun araştırma halindeyim.Cemil beyi başkalarından da duymuştum.nasıl memnun musunuz?Ve ne kadara mal oldu size?
Ben 3 buçuk bin tl ye ameliyat oldum ama şimdiki fiyatları bilmiyorum ama dediğim gibi hiç düşünmeden kefil olurum kendisine izmirin en iyisi bence

Ben 3 buçuk bin tl ye ameliyat oldum ama şimdiki fiyatları bilmiyorum ama dediğim gibi hiç düşünmeden kefil olurum kendisine izmirin en iyisi bence
Çok merak ettim burnunuzu.. Cemil Tugay kbb de mi ihtisas yapmış yoksa estetisyen mi?

Şu an göremiyorum ama bir konuda daha bahsetmiştiniz sanırım? Bilgi almak isterim sizden

merhaba, k
Şu an göremiyorum ama bir konuda daha bahsetmiştiniz sanırım? Bilgi almak isterim sizden
usura bakmayın geç görüyorum mesajları evet bende cemil beye oldum ameliyatımı dilerseniz mesaj atarsanız resimleri gönderebilirim

kızlar merhaba, forumda yeniyim. 1 gün önce halis ünlüye muayene oldum. tamamen estetik kaygılardan ötürü yaptıracağım burnumu. kendisi KBB doktoru. inşallah memnun kalırım, muayene beni çok rahatlattı

bende cem beyde ameliyat olmak istiyorum. sizin son durum nedir acaba bilgi verebilir misiniz

Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce Bora Karaali isimli şahsa ameliyat oldum. Hafif kemer vardı eski burnumda ve burun ucum gayet orantlı güzeldi. Saddce kemeri alın doğal kalsın dedim. Kaldırmamız gerekiyor bi miktar dedi, kalkık olmasın dedim. Ve ameliyattan sonraki hali; aşırı küçültülmüş ve oyuk kaydırak gibi burun ve domuz buru ucu kalkık havada aşırı yapmacık. Yani sen ne hakla benim istemddiğim burnu yaparsın bana. Kendisi bunu kabul etmedi de üstelik.. sormayan kalmadı yolda estetik ve kalkıklığını. Micheal jackson burnu istiyorsanız ona yaptırın. Doğal istiyorsanız uzak durun , uyarayım dedim.

Çok geçmiş olsun bir yerde dava açılıyor diye okumuştum bi araştırın bence

Merhaba suan ne durumdasiniz ameliyat oldunuz mu hangi doktora karar verdiniz acaba

Rica etsem ilk ve son halini atar mısın?

Merhaba,

ben de ameliyat için Cem Bey'i düşünüyorum. memnun musunuz sonuçtan sonrasında bir olumsuzluk yaşadınız mı? kaldem

Merhaba,

ben de ameliyat için Cem Bey'i düşünüyorum. memnun musunuz sonuçtan sonrasında bir olumsuzluk yaşadınız mı? kaldem

Merhaba ben ocak ayinda ameliyat olmustum. Suan icin sukur ki hic bir sorumum yok. Hatta o kadar dogal duruyorki yillardir beni taniyan insanlar anlamadi. Benim Cem Bey'le cok yakin diyaloglarim olmadi. Hatta 3. Ayimda hurnumda cokuntu oldugum bir noktayi gosterdigimde alinganlik yapip surat asmisti. Sonrasinda onun gocukluk degil odem oldugunu soyledi, gercektende oyleymis.minicikte olsa insan acaba mi diyor. Bir suru olumsuz sey okumusken ameliyati gecirip iyi kotu aci cekince ve benim gibi pimpirikli olunca :) sukur ki sorun cikmadi. Sadece disi icin degil nefes alamadigim icin ameliyat olmustum. Nefes problemim duzeldi. Yani ben tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…