• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi?

mrsuglyy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
34
3
6
28
Ciddi anlamda acayip sırıtan bir burnum var. Burun estetiği de geri dönüşü olmayan birşey. Gerçekten İzmir deki en iyi doktorlar kimler? gerçekten çok araştırdım ve kafam allak bullak oldu. 6 ay boyunca araştırıyorum. Pişman olmak istemiyorum lütfen gerçekten bildiğiniz ve emin olduğunuz doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.

merhabalar mrsuglyy, benim ameliyatımı ufuk bilkay yaptı 6 ayı geçti çoktan kendimi çok iyi hissediyorum.
kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim.

merhabalar mrsuglyy, benim ameliyatımı ufuk bilkay yaptı 6 ayı geçti çoktan kendimi çok iyi hissediyorum.
kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim.
Ufuk Bilkay'ı ilk defa sizden duyuyorum şuan, merak ettim doğrusu fotoğraf atabilir misin sonucunu görmem gerek.

Ufuk Bilkay'ı ilk defa sizden duyuyorum şuan, merak ettim doğrusu fotoğraf atabilir misin sonucunu görmem gerek.
Cnm bende izmirde ameliyat olmak istiyorum uzun zamandır .. almanyadan bir kizi ameliyat eden doktor var izmirde kizin burnu cok guzel olmus doktora yazdim cvp alamadım birde sen araştır kendisi kbb ci fiyat bilgisi alamadım daha Op.Dr. Murat Uygur

Cnm bende izmirde ameliyat olmak istiyorum uzun zamandır .. almanyadan bir kizi ameliyat eden doktor var izmirde kizin burnu cok guzel olmus doktora yazdim cvp alamadım birde sen araştır kendisi kbb ci fiyat bilgisi alamadım daha Op.Dr. Murat Uygur
Hiçbir bilgi bulamadım ya, acayip. O fotoğraf sizdeyse gönderebilir misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-17-13-10-37.png
    Screenshot_2015-11-17-13-10-37.png
    210,5 KB · Görüntüleme: 1.325
  • Screenshot_2015-11-17-13-17-34.png
    Screenshot_2015-11-17-13-17-34.png
    102,7 KB · Görüntüleme: 1.157
  • Screenshot_2015-11-17-13-17-23.png
    Screenshot_2015-11-17-13-17-23.png
    192,1 KB · Görüntüleme: 1.287
Tabiki cnm yolluyorum
İsmi Funda Demirezen kendisi almanya yurt dışında yaşıyor ameliyat için izmire gitmiş youtube social média da videolar çeken biri yani gizlisi saklisi yok bir bak derim ayrica müzikle ilgileniyor doktoru hakkında bilgileri ihtiyacı olanlara açık olarak yazmış ve videosunda almanca ameliyat sürecini anlatmış

İsmi Funda Demirezen kendisi almanya yurt dışında yaşıyor ameliyat için izmire gitmiş youtube social média da videolar çeken biri yani gizlisi saklisi yok bir bak derim ayrica müzikle ilgileniyor doktoru hakkında bilgileri ihtiyacı olanlara açık olarak yazmış ve videosunda almanca ameliyat sürecini anlatmış
Canım çok teşekkür ederim. Kendisine mesaj attım şimdi, cevabı beklicem :))

Canım çok teşekkür ederim. Kendisine mesaj attım şimdi, cevabı beklicem :))
Rica ederim güzelim birbirimize tabiki destek çıkmaliyiz ne kadar zor bir süreç bilirim bende cvp bekliyorum sana cvp gelirse beni haberdar et lütfen inşallah hersey dilediğin gibi olur ..

Rica ederim güzelim birbirimize tabiki destek çıkmaliyiz ne kadar zor bir süreç bilirim bende cvp bekliyorum sana cvp gelirse beni haberdar et lütfen inşallah hersey dilediğin gibi olur ..
Çok teşekkür ederim, inşallah seninde herşey dilediğin gibi olur :) ve tabiki haberdar edicem mutlaka..

Aa şimdi kontrol ettim hemen mailime cevap vermişş, aynen şunu yazdı;

'' Ben burnumu geçtiğimiz yaz Izmir Artı Kbb Dal Merkezinde yaptırdım. Benden önce bir arkadaşım da aynı doktora burnunu yaptırmıştı ve cok memnun kalmıştı. Bende uzun yıllardır yaptırmak istiyordum ama hangi doktora gideceğim hakkında hiç bir fikrim yoktu. Arkadaşımın burnunu çok beğendim ve sonunda aynı doktora bende yaptırdım. Sana ciddi söylüyorum hiç bir ağrım sızım olmadı. Herkes çok ilgili ve güler yüzlüydü. Bu değişimi gerçekten çok istediğim için baya güçlü kaldım ve hemencicik iyileşiverdim :)

Ameliyattan sonra bir gece hastanede kaldım ve benimle çok iyi ilgilendiler. Ayrıca annem ve daha önce orda burnunu yaptıran arkadaşımda yanımda refakatçı olarak kaldılar.

İlk 5 - 6 gün içersinde yüzümde şişlikler morluklar oldu ama hiç bir afzi sizi yine olmadı. Bir hafta sonra tamamen inmeye başladı ve 10 gün sonrada zaten burnumu görebildim. Son dikişler ve burnunun içindeki destekler alındı. O gün bugündür çok mutluyum. İyiki yaptırmışım
emoji_02764.png

Umarım sana yardımcı olabilmişimdir. Başka soruların olursa bana yazmakta çekinme.''

'' Ben burnumu geçtiğimiz yaz Izmir Artı Kbb Dal Merkezinde yaptırdım. Benden önce bir arkadaşım da aynı doktora burnunu yaptırmıştı ve cok memnun kalmıştı. Bende uzun yıllardır yaptırmak istiyordum ama hangi doktora gideceğim hakkında hiç bir fikrim yoktu. Arkadaşımın burnunu çok beğendim ve sonunda aynı doktora bende yaptırdım. Sana ciddi söylüyorum hiç bir ağrım sızım olmadı. Herkes çok ilgili ve güler yüzlüydü. Bu değişimi gerçekten çok istediğim için baya güçlü kaldım ve hemencicik iyileşiverdim :)

Ameliyattan sonra bir gece hastanede kaldım ve benimle çok iyi ilgilendiler. Ayrıca annem ve daha önce orda burnunu yaptıran arkadaşımda yanımda refakatçı olarak kaldılar.

İlk 5 - 6 gün içersinde yüzümde şişlikler morluklar oldu ama hiç bir afzi sizi yine olmadı. Bir hafta sonra tamamen inmeye başladı ve 10 gün sonrada zaten burnumu görebildim. Son dikişler ve burnunun içindeki destekler alındı. O gün bugündür çok mutluyum. İyiki yaptırmışım
emoji_02764.png

Umarım sana yardımcı olabilmişimdir. Başka soruların olursa bana yazmakta çekinme.''

Sanırım Ufuk Bilkay'a karar veriyorum benn.

emoji_02764.png

Çok sağol cnm tuaf ben face sayfasına özel msj attim cvp vermedi ^^ Peki fiyat bilgisi alabildin mi böylelikle yükseliş var mı bilir birikimimizi ona göre ayarlarız bile :KK19:

Sanırım Ufuk Bilkay'a karar veriyorum benn.
Ufuk Bilkay da karar kılmanı sağlayan ne oldu güzelim fiyat verdi mi sana ? bende karar vermek istiyorum hep iyileri araştırıyorum ya fiyat uçuk oluyor ya araştırırken yazdığım doktorlar arasında başka doktor daha iyi çıkarsa diyorum :(

Ufuk Bilkay da karar kılmanı sağlayan ne oldu güzelim fiyat verdi mi sana ? bende karar vermek istiyorum hep iyileri araştırıyorum ya fiyat uçuk oluyor ya araştırırken yazdığım doktorlar arasında başka doktor daha iyi çıkarsa diyorum :KK43:
Canım ben aylardır araştırıyorum baya araştırdım.. Yok bulamadım. Ama artık ufuk bilkayda kartar kıldım içime sinen doktor bu oldu açıkcası, fiyattada sağlık söz konusu sonuçta iyi sonuç için pahalıya kaçsın artı napalım :/

kızlar merhaba eko kbb prof.dr. halis ünlü hakkında bilginiz varmı? bilgisi olanlar bilgi verebilirmi lütfen çok zor doktor araştırmak:/

Back