İzmir Buluşuyor...

canımm ya neden şimdi offf...hem annemin bugunu yarını belli olmuyo dedin keşke ne dese he deseydin canım ya çok üzüldüm.gönlünü al bari

yok yalnız kalıo yaevde ben normalde gezmek için bile evden çıkamıorum psikolojik tedavi görüo yalnız kalamıo ondan

yok yalnız kalıo yaevde ben normalde gezmek için bile evden çıkamıorum psikolojik tedavi görüo yalnız kalamıo ondan

anladım canım o zaman birşey diyemeyeceğim..ailesel bi durum..peki annende gelmek istemez mi o da hava alır hem değişiklik olur..bu durumda sana da ısrar etmem doğru olmaz heralde

Kızlar semt ismi vermiyim de, dünden beri sularımız kesik, yarın gelicekmiş ama kaçta bilmiyorum :bbo:

Sular erkenden gelirse duşumu alır çıkarım ama öğlene falan kalırsa gelemem, çünkü yolum 1 saat falan.. Sakınan göze çöp batarmış hesabı.. Yinede orda olacak biri telefonunu atarsa iyi olur.. :a015:

canlarım daha öncede böle oldu git dedi gidemedim herkes son dakka golü atıosun dediğinde üzülüorum bende gelmeyi çok istiorum

Kızlar semt ismi vermiyim de, dünden beri sularımız kesik, yarın gelicekmiş ama kaçta bilmiyorum :bbo:

Sular erkenden gelirse duşumu alır çıkarım ama öğlene falan kalırsa gelemem, çünkü yolum 1 saat falan.. Sakınan göze çöp batarmış hesabı.. Yinede orda olacak biri telefonunu atarsa iyi olur.. :a015:

canım üzgünüm ama sitede böyle yazıyor ....Meydana gelen ana boru arızasından dolayı 14 Mart 2009 Cumartesi günü saat 24:00'e kadar .......yerlerine su verilmeyecektir...

neyse hayırlısı olsun tabi bilemeyiz..her an başımıza bi iş gelebiliyo yani...yarın 1 de görüşürüz inşallah kalabalık şekilde..

d£ru$;5711548 .!.:
canlarım daha öncede böle oldu git dedi gidemedim herkes son dakka golü atıosun dediğinde üzülüorum bende gelmeyi çok istiorum

kıyamam sana ben sevdiğimden takılıyorum cnm üzülme gönüller bir olsun :teselli: kk da buluşma çook zaten hergün buluşuyoruz bi şekilde a.s.

Kızlarrr napıyonus bu topicte yaw? Hadi gelin bizim sohbet topiğine! İzmir Sohbetleri...kaydirigubbakcemile5

Back