İzmir Buluşuyor...

evet burcucum bugün bile yemegimi erkenden pişirdim yarının yemeginide yapıcam hazır olsun yarında öglene kadar kızımla ilgilenirim sonra ver elini gezmeye eşimeinde haberi var nasıl olsa aşkım sen zahmet etme çıkıcan zaman ben gelir seni alırım dedi oh dönüş taksi parasındanda yırtttım yarını sabırsızlıkla bekliyorum hatunlar fazla geç kalmayın günler zaten kısa zaman nasıl geçiyor bilemeyiz .
burcu benin fotograf makinam eski model bu yüzdan tlf çekeriz resimleri ama diger arkadşlar getirirse iyi olur

Yarın itibarıyla hava durumu 13 C ve çok bulutlu yani yağış görünmüyo arkadaşlar.hihoyyyt

evet burcucum bugün bile yemegimi erkenden pişirdim yarının yemeginide yapıcam hazır olsun yarında öglene kadar kızımla ilgilenirim sonra ver elini gezmeye eşimeinde haberi var nasıl olsa aşkım sen zahmet etme çıkıcan zaman ben gelir seni alırım dedi oh dönüş taksi parasındanda yırtttım yarını sabırsızlıkla bekliyorum hatunlar fazla geç kalmayın günler zaten kısa zaman nasıl geçiyor bilemeyiz .
burcu benin fotograf makinam eski model bu yüzdan tlf çekeriz resimleri ama diger arkadşlar getirirse iyi olur

valla tam hazırlık yapmışsın ohh rahat rahat oturma şansın olur yemek derdin filan olmaz eve gidince cokacimcoook

bu arada bende profesyonel mak. var isterseniz getirebilirim yanımda o canonlar var ya onlardan hihoyyyt

Neden 12 istiyorsun Cici?:uhm: Bu saatten sonra 12 ye dönmek zor olur çünkü kesin gelecek kişiler yarına kadar buraya bakmayabilirler...Ama ben yarım gibi orda olacam sen de istersen gelebilirsin.:1hug:

Neden 12 istiyorsun Cici?:uhm: Bu saatten sonra 12 ye dönmek zor olur çünkü kesin gelecek kişiler yarına kadar buraya bakmayabilirler...Ama ben yarım gibi orda olacam sen de istersen gelebilirsin.:1hug:

yarın çeşmeye gidecegim o yüzden di tabi sizde haklısınız daha fazla birlikte olmak için istemiştim ben

oyyy ne güzel saat 13.e almışızzz

ben de geleceğim ama erken kalkmak zorundayım kızlar,
sizden sonra EducaTurk fuarına gitmem lazım
maksat sizi görmek değil mi Allah Allahh delikafadulden

oyyy ne güzel saat 13.e almışızzz

ben de geleceğim ama erken kalkmak zorundayım kızlar,
sizden sonra EducaTurk fuarına gitmem lazım
maksat sizi görmek değil mi Allah Allahh delikafadulden

sen gelde erken kalk cnm maksat tanışmak Şeniz hem erken dedğin ne kadar yarım saat filan diildir heral CADIARZU

kk nın güzelleri bu cafe ne tarafta bilen varmı cumhriyet meydanından gelince çokmu yürünüyor baştamı ortadamı benneyaptımki

kk nın güzelleri bu cafe ne tarafta bilen varmı cumhriyet meydanından gelince çokmu yürünüyor baştamı ortadamı benneyaptımki
sbluecim merhaba tatlım....Sevinç pastanesinden kordona doğru yürüyorsun sağa dönüyorsun 3- 4 bina sonra diye hatırlıyorum. Yanında yunanistan konsolosluğu var.

Back