İzmir Buluşuyor...

bende geldim bugün benim için baya bi hareketliydi ama sizleri azda olsa gördüm çok mutlu oldum sizleri çok seviyorum süperdi muhteşemdi harikaydı

gerçekten sibel ablacım siz bağımlılık yaparsınız tabi....bayıldım ben sizlere çooook teşekkürler muhteşem bir gündü

dıptısdıptıs biraz geç gelecek. yemekte şimdi. gelince hemen resimleri ekler. harika bir gündü. desibelcim bizleri bir araya getirdiğin için teşekkürler arkadaşım.

dıptısdıptıs biraz geç gelecek. yemekte şimdi. gelince hemen resimleri ekler. harika bir gündü. desibelcim bizleri bir araya getirdiğin için teşekkürler arkadaşım.

Ablacım ne mutlu bana ki herkes memnun ayrıldı,kaydirigubbakcemile5 ben de size teşekkür ediyorum geldiğiniz için...Şeniz

oyy oyy oyy ballarım evlerine gelmiş pc başına geçmişler bile :1hug:
cansucum annenin doğumgününü kutlarım cnm nice senelere sağlıkla inş. a.s.
diğer demek istediklerimi fotoların olduğu topiğe söylücem orayada bişi kalsın dimi :jeyyar:

evet kızlar gerçekten harika bir gündü herkes sıcak cana yakın hele desibelcim tam bir ev sahibesi gibi herşeyle herkesle tek tek ilgilendi kendisine çok çok teşekkürler bizleri bir araya getirdigi için umarım bu bir tek buluşmayla kalmaz her zaman toplanıp biraraya geliriz

evet kızlar gerçekten harika bir gündü herkes sıcak cana yakın hele desibelcim tam bir ev sahibesi gibi herşeyle herkesle tek tek ilgilendi kendisine çok çok teşekkürler bizleri bir araya getirdigi için umarım bu bir tek buluşmayla kalmaz her zaman toplanıp biraraya geliriz

Rica ederim canım ben seve seve yaptım, ben de dilerim ve umarım ki sık sık toplanalım, resmen mutluluk ilacı almış gibi oldum bugün sayenizde...Şeniz

selam bende geldim.süper bir gündü gerçekten çok büyük keyif aldım.çook teşekkür ediyorum herkese.herkes çok içten ve samimiydi.umarım en kısa sürede tekrar buluşuruz,tadına doyamadım o kadar kalabalıktık ki gorsonların gözleri yerinden fırladıdelikafadulden
bi an önce koyun arkadaşlar fotoları çok merak ediyorum.izmirin birbirinden güzel hatunlarını görsün herkes dimi ama

selam bende geldim.süper bir gündü gerçekten çok büyük keyif aldım.çook teşekkür ediyorum herkese.herkes çok içten ve samimiydi.umarım en kısa sürede tekrar buluşuruz,tadına doyamadım o kadar kalabalıktık ki gorsonların gözleri yerinden fırladıdelikafadulden
bi an önce koyun arkadaşlar fotoları çok merak ediyorum.izmirin birbirinden güzel hatunlarını görsün herkes dimi ama

hoşgeldinnn....ben sana kendimi hatırlatırım demiştim hatırladın demi :roflol:

güzel mi güzel eğlenceli mi eğlenceli bir buluşmanın tatlı yorgunluğuyla selamlayıp öpüyorum herkesi :nazar: a.s.

Back