sbluecim merhaba tatlım....Sevinç pastanesinden kordona doğru yürüyorsun sağa dönüyorsun 3- 4 bina sonra diye hatırlıyorum. Yanında yunanistan konsolosluğu var.
yakınmış tmm saol cnm yarın görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sbluecim merhaba tatlım....Sevinç pastanesinden kordona doğru yürüyorsun sağa dönüyorsun 3- 4 bina sonra diye hatırlıyorum. Yanında yunanistan konsolosluğu var.
Canımsın ŞenizCANIM SİBELİM DEĞİL BULUTLU KARDA YAĞSADOLUDAYAĞSA HATTA TEPEME YILDIRIM DÜŞSE SÜRÜNEREK YİNEDE GELİCEM. KİMSE TUTAMAZ BENİ.![]()
Sblue Emelin tarifi gibi aynen, sağa dön Atatürk Müzesi var hemen yanında...kk nın güzelleri bu cafe ne tarafta bilen varmı cumhriyet meydanından gelince çokmu yürünüyor baştamı ortadamı benneyaptımki
bişey daha sorayım kızlar alakasız ama teşekkür butonlarına noldu malum epeydir girmiyordum kk ya :uhm:
Mrb arkadaşlar, a.s.bugün belirlenen yere KORDON SECOND CUP CAFE ye gerekli rezervasyonu yaptırdım. İster dışarda isterseniz içerde yer ayarlanacak. Bana kalsa içeriyi tercih ederim hava muhalefetine karşı...kaydirigubbakcemile5
ayaklarına sağlık sibelcim kaydirigubbakcemile5 dışarı dediğin sanırım üstü açık CADIARZU neyse içime öyle doğuyorki kk nın bayanları bi araya geince izmire yaz gelicek delikafadulden
sibel ablacım herşey hazır galiba
buycum aplam dediğin gibi yarın muhabbete kaldık..kimse sildirmedi bugun pek ismini tam kadro olacak galiba :)))
sibel ablacım herşey hazır galiba
geriye sadece yarın orda buluşup muhabbet etmek kaldı hihoyyyt
/COLOR]
Burcum aynen öyle orada buluşmak kaldı, süper bir buluşma olacak.:lepi: Çay, her tür kahve, yiyecek çeşitleri de mevcut (Tost, kurabiye, profiterol daha neler neler)süprizzzzz:içelim:
sizlerle olamayacağım için üzgünüm hatunlar...kızım hastalandı..zaten gelemiyecekmişim...yarın kalbim sizinle olucak...hepinizi seviyorum...iyi sohbetler anacım...
sizlerle olamayacağım için üzgünüm hatunlar...kızım hastalandı..zaten gelemiyecekmişim...yarın kalbim sizinle olucak...hepinizi seviyorum...iyi sohbetler anacım...