İzmir Buluşuyor...

sbluecim merhaba tatlım....Sevinç pastanesinden kordona doğru yürüyorsun sağa dönüyorsun 3- 4 bina sonra diye hatırlıyorum. Yanında yunanistan konsolosluğu var.

yakınmış tmm saol cnm yarın görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5

CANIM SİBELİM DEĞİL BULUTLU KARDA YAĞSADOLUDAYAĞSA HATTA TEPEME YILDIRIM DÜŞSE SÜRÜNEREK YİNEDE GELİCEM. KİMSE TUTAMAZ BENİ.
Canımsın Şeniz
kk nın güzelleri bu cafe ne tarafta bilen varmı cumhriyet meydanından gelince çokmu yürünüyor baştamı ortadamı benneyaptımki
Sblue Emelin tarifi gibi aynen, sağa dön Atatürk Müzesi var hemen yanında...
sbluecim merhaba tatlım....Sevinç pastanesinden kordona doğru yürüyorsun sağa dönüyorsun 3- 4 bina sonra diye hatırlıyorum. Yanında yunanistan konsolosluğu var.

:lepi:Şeniz

Mrb arkadaşlar, a.s.bugün belirlenen yere KORDON SECOND CUP CAFE ye gerekli rezervasyonu yaptırdım. İster dışarda isterseniz içerde yer ayarlanacak. Bana kalsa içeriyi tercih ederim hava muhalefetine karşı...kaydirigubbakcemile5

bişey daha sorayım kızlar alakasız ama teşekkür butonlarına noldu malum epeydir girmiyordum kk ya :uhm:

ayaklarına sağlık sibelcim kaydirigubbakcemile5 dışarı dediğin sanırım üstü açık CADIARZU neyse içime öyle doğuyorki kk nın bayanları bi araya geince izmire yaz gelicek delikafadulden

ayaklarına sağlık sibelcim kaydirigubbakcemile5 dışarı dediğin sanırım üstü açık CADIARZU neyse içime öyle doğuyorki kk nın bayanları bi araya geince izmire yaz gelicek delikafadulden

Burcum üstü açık değil, hatta yanlarını da naylonla kaplamışlar, ama bgn bile biraz serinceydi, gerçi ordaki eleman ısıtıcı yakınca iyi oluyor dedi ama. bilemiyorum. İçerisi bana daha güzel geldi.

buycum aplam dediğin gibi yarın muhabbete kaldık..kimse sildirmedi bugun pek ismini tam kadro olacak galiba :)))

sibel ablacım herşey hazır galiba

Evet canım rezerve işi tamam,:lepi: yarın saat 12.30 dan itibaren orası bize ait. Bekliyoruz.:1rolleyes:
geriye sadece yarın orda buluşup muhabbet etmek kaldı hihoyyyt

Burcum aynen öyle orada buluşmak kaldı, süper bir buluşma olacak.:lepi: Çay, her tür kahve, yiyecek çeşitleri de mevcut (Tost, kurabiye, profiterol daha neler neler)süprizzzzz:içelim:

/COLOR]

Burcum aynen öyle orada buluşmak kaldı, süper bir buluşma olacak.:lepi: Çay, her tür kahve, yiyecek çeşitleri de mevcut (Tost, kurabiye, profiterol daha neler neler)süprizzzzz:içelim:

senin aklın sanıırım yiyeceklerde kaldı sibelimm kaydirigubbakcemile3

sizlerle olamayacağım için üzgünüm hatunlar...kızım hastalandı..zaten gelemiyecekmişim...yarın kalbim sizinle olucak...hepinizi seviyorum...iyi sohbetler anacım...

sizlerle olamayacağım için üzgünüm hatunlar...kızım hastalandı..zaten gelemiyecekmişim...yarın kalbim sizinle olucak...hepinizi seviyorum...iyi sohbetler anacım...

cnm. çok geçmişolsun önemli bişi diildir umarım.. :teselli:

March çok geçmiş olsun cnm.:1no2: Sahiden olmanı isterdik ama öbür buluşmada mazeret anlamayız...Kızını da öpüyorum..Şeniz

ciddi bişey değil çok şükür...ama çok nazlıdır benim bebeğim...beni yanında ister...accık üşütmüş işte...malum bu havalar ve okul ortamı...siz de dikkat edin yarın üşütmeyin sakın olur mu???a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…