- Konu Sahibi MutekebbirHatun
çok üzüldüm ertlenediğine gelmek isteyenler kesin gelcem desin ona göre buluşalım ertlemeyelim artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzüldüm ertlenediğine gelmek isteyenler kesin gelcem desin ona göre buluşalım ertlemeyelim artık.
Herkesin aynı anda dün işi çıkması ilginç gelse de bana, geleceğiniz kesin değilse yazmayın arkadaşlar güzel bir etkinlik yapalım dedik ama dün bir kişi aramalarıma cevap vermedi yazdıgım bazı kişiler bana dönmedi kendimi sanki sizi buluşmaya zorluyormuşum gibi hissettim. Gelemeyebilirsiniz gelmek de istemeyebilirsiniz, o an gerçekten bir işiniz çıkmış olabilir bana dönün veya buraya yazın gelemeyeceğinizi bilelim ona göre hareket edelim bu karşınızdakine gösterdiğiniz saygıdır, değerdir, sorumluluktur.. Gelecek olanlara bu değeri verenlere teşekkürler, vermeyenlerin de canı sağolsun ama bu ilk ve son olsun rica ediyorum sadece KESİN GELECEKSENİZ, NİYETİNİZ VARSA YAZIN. Yasemin'in o kadar işinin arasında bize zaman ayırırıyor olması beni sevindirdi açıkçası, sonucta zamanı insanlar kendileri yaratır.çok üzüldüm ertlenediğine gelmek isteyenler kesin gelcem desin ona göre buluşalım ertlemeyelim artık.
Noldu kimse bisey yazmiio izmirliler nerdesiniz.? Herkes burayi takip ederse cogunluk olur ve bulusma gerceklesir.cok eglenceli ve degisik bi aktivite guzel olucani dusunuyorum.Herkesin aynı anda dün işi çıkması ilginç gelse de bana, geleceğiniz kesin değilse yazmayın arkadaşlar güzel bir etkinlik yapalım dedik ama dün bir kişi aramalarıma cevap vermedi yazdıgım bazı kişiler bana dönmedi kendimi sanki sizi buluşmaya zorluyormuşum gibi hissettim. Gelemeyebilirsiniz gelmek de istemeyebilirsiniz, o an gerçekten bir işiniz çıkmış olabilir bana dönün veya buraya yazın gelemeyeceğinizi bilelim ona göre hareket edelim bu karşınızdakine gösterdiğiniz saygıdır, değerdir, sorumluluktur.. Gelecek olanlara bu değeri verenlere teşekkürler, vermeyenlerin de canı sağolsun ama bu ilk ve son olsun rica ediyorum sadece KESİN GELECEKSENİZ, NİYETİNİZ VARSA YAZIN. Yasemin'in o kadar işinin arasında bize zaman ayırırıyor olması beni sevindirdi açıkçası, sonucta zamanı insanlar kendileri yaratır.
Yasemin'cim olmadı @justholdmetight 'le sana kahve içmeye geliriz artık![]()
Canım üzgünüm gerçekten gelmeyi çok istedim ve bana göre kesindi ama annemle ilgili bir durum çıktı zaten sana özelden gelemeyeceğimi yazdım.Bazen elimizde olmayan durumlar çıkabiliyor, yanlış anlaşılmak istemem o nedenle buraya da yazma gereği duydum..Herkesin aynı anda dün işi çıkması ilginç gelse de bana, geleceğiniz kesin değilse yazmayın arkadaşlar güzel bir etkinlik yapalım dedik ama dün bir kişi aramalarıma cevap vermedi yazdıgım bazı kişiler bana dönmedi kendimi sanki sizi buluşmaya zorluyormuşum gibi hissettim. Gelemeyebilirsiniz gelmek de istemeyebilirsiniz, o an gerçekten bir işiniz çıkmış olabilir bana dönün veya buraya yazın gelemeyeceğinizi bilelim ona göre hareket edelim bu karşınızdakine gösterdiğiniz saygıdır, değerdir, sorumluluktur.. Gelecek olanlara bu değeri verenlere teşekkürler, vermeyenlerin de canı sağolsun ama bu ilk ve son olsun rica ediyorum sadece KESİN GELECEKSENİZ, NİYETİNİZ VARSA YAZIN. Yasemin'in o kadar işinin arasında bize zaman ayırırıyor olması beni sevindirdi açıkçası, sonucta zamanı insanlar kendileri yaratır.
Herkesin aynı anda dün işi çıkması ilginç gelse de bana, geleceğiniz kesin değilse yazmayın arkadaşlar güzel bir etkinlik yapalım dedik ama dün bir kişi aramalarıma cevap vermedi yazdıgım bazı kişiler bana dönmedi kendimi sanki sizi buluşmaya zorluyormuşum gibi hissettim. Gelemeyebilirsiniz gelmek de istemeyebilirsiniz, o an gerçekten bir işiniz çıkmış olabilir bana dönün veya buraya yazın gelemeyeceğinizi bilelim ona göre hareket edelim bu karşınızdakine gösterdiğiniz saygıdır, değerdir, sorumluluktur.. Gelecek olanlara bu değeri verenlere teşekkürler, vermeyenlerin de canı sağolsun ama bu ilk ve son olsun rica ediyorum sadece KESİN GELECEKSENİZ, NİYETİNİZ VARSA YAZIN. Yasemin'in o kadar işinin arasında bize zaman ayırırıyor olması beni sevindirdi açıkçası, sonucta zamanı insanlar kendileri yaratır.
Noldu kimse bisey yazmiio izmirliler nerdesiniz.? Herkes burayi takip ederse cogunluk olur ve bulusma gerceklesir.cok eglenceli ve degisik bi aktivite guzel olucani dusunuyorum.
Canım üzgünüm gerçekten gelmeyi çok istedim ve bana göre kesindi ama annemle ilgili bir durum çıktı zaten sana özelden gelemeyeceğimi yazdım.Bazen elimizde olmayan durumlar çıkabiliyor, yanlış anlaşılmak istemem o nedenle buraya da yazma gereği duydum..
canım yazmayanlar için sözüm zaten sordum sen gelemeyeceğini belirttin sorun yok haftaya ya da diğer hafta artık ne zaman olursa o zaman görüşürüz artıkCanım üzgünüm gerçekten gelmeyi çok istedim ve bana göre kesindi ama annemle ilgili bir durum çıktı zaten sana özelden gelemeyeceğimi yazdım.Bazen elimizde olmayan durumlar çıkabiliyor, yanlış anlaşılmak istemem o nedenle buraya da yazma gereği duydum..
Yine ertelemek durumunda kalır mıyız acaba diye tereddüt ede ede olur diyorumsedacım herzaman beklerim buyrun gelin baktık dışarda ayarlayamadık toplanıp gelirsiniz bana :) bu cumartesi ayarlayalımmı buluşma aynı yerde aynı saatte ?
canım yazmayanlar için sözüm zaten sordum sen gelemeyeceğini belirttin sorun yok haftaya ya da diğer hafta artık ne zaman olursa o zaman görüşürüz artık
Yine ertelemek durumunda kalır mıyız acaba diye tereddüt ede ede olur diyorumbu hafta sonu için ayarlamaları yapalım bakalım bu sefer gelebilecek olanların sayısı artarsa buluşuruz yine aynı saat ve yerde
Tamam canım konuyu düzenledim tekrardan. Burdan da yazıyım bu cumartesi ayın 18'ine denk geliyor Alsancak vapur iskelesi saat 13.30 buluşma zamanı, geçen hatfa gelemeyenler için ertelendi. Umarım bu defa yoğunluk olur.bu hafta yapalım ozaman cumartesi günü için.
Canım benim için farketmez cumartesi-pazar size hangi gün uygunsa ben ona göre hareket ederim. Y yasemindemir pazar günü mü yapsak?Canlar ya ama bende gelmek istiyirum bulusma gunu c.tesu olursa hicbirzamn gelemem ki cunki calisiyorum c.teside izel sektor oldugu icin.pazar gunu olsa iyi olurdu bnm icin ama bu seferde herkes pazarini esine ayirmak istio bende evliyim ve bir pazardan bisey cikmaz diorum
Canım benim için farketmez cumartesi-pazar size hangi gün uygunsa ben ona göre hareket ederim. Y yasemindemir pazar günü mü yapsak?
Canlar ya ama bende gelmek istiyirum bulusma gunu c.tesu olursa hicbirzamn gelemem ki cunki calisiyorum c.teside izel sektor oldugu icin.pazar gunu olsa iyi olurdu bnm icin ama bu seferde herkes pazarini esine ayirmak istio bende evliyim ve bir pazardan bisey cikmaz diorum
ben konyalıyım ama 1,5 yıldır izmirdeyim.müsait olursam eger ve buluşma zamanınız uyarsa bende aranıza katılmak isterim
canım c.tesi kaça kadar çalışıyorsun?[/QUOT c.tesi bese kadar calisiyorum cnm
bu cumartesi yani ayın 18 i saat 13:30 da uygunmu ?
Çok memnun oluruz bu hafta sonu cumartesi ya da pazar yarına kadar kesinleştirip haber veririz, takipte kal sen :)ben konyalıyım ama 1,5 yıldır izmirdeyim.müsait olursam eger ve buluşma zamanınız uyarsa bende aranıza katılmak isterim