- Konu Sahibi MutekebbirHatun
Kızlar şu bulusmaları pazar günleri yapın ya bende istiyorum ama diger günler gelmem imkansız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulusma ayarlanırsa gelmek isterim:):)kızlar neredesiniz? Hadi buluşma ayarlıyalım
Buluşma olursa bende gelebilirim kızlar o gün uygumsam kosarim hemide :)))
Sen izmirde miydin?
Bulusalım sekerim :)
Canım merhaba ben manisa nin ilçesi turgutlu da oturuyorum ilçe düşünürseniz güzel kendini sürekli geliştirmekte olan bir yer hastanesi yeni yapıldı 3 yıl falan oldu uygun fiyata kiralık ev bulabilirsiniz ekonomik olarak da uygun bana göre yaşam şartları.işte böyle.bir de manisaya çok yakınmerhaba arkadaşlar,
eş-iş durumundan izmire taşınma ihtimalimiz var. o nedenle sizlerden bazı bilgiler almak istiyorum.aslında manisa organize sanayide çalışma ihtimali var ama duyduğum kadarıyla izmir'e yakın olduğundan izmir de oturanlarda manisada bu bölgede çalışabiliyormuş.oraya ulaşımı kolay yakın olan izmirde oturulabilecek ilçe-semt yada mahalle biliyorsanız bilgi verebilir misiniz?yada bu forumda manisalı arkadaşlar var ise onlarda manisa da oturulabilecek iyi semtler konusunda yardımcı olabilirse sevinirim.
tabi ki yer alternatiflerinde yaşanılacak güzel bir yer olmasının haricinde ekonomik açıdan da rahat edilecek,okul,hastane vs gibi imkanlara çok aşırı uzak olmayan havası temiz bir yer olması da önemli...sizler yıllardır oralarda olduğunuz için daha doğru bilgiler alırım diye düşündüm.yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar...
Merhaba,merhaba arkadaşlar,
eş-iş durumundan izmire taşınma ihtimalimiz var. o nedenle sizlerden bazı bilgiler almak istiyorum.aslında manisa organize sanayide çalışma ihtimali var ama duyduğum kadarıyla izmir'e yakın olduğundan izmir de oturanlarda manisada bu bölgede çalışabiliyormuş.oraya ulaşımı kolay yakın olan izmirde oturulabilecek ilçe-semt yada mahalle biliyorsanız bilgi verebilir misiniz?yada bu forumda manisalı arkadaşlar var ise onlarda manisa da oturulabilecek iyi semtler konusunda yardımcı olabilirse sevinirim.
tabi ki yer alternatiflerinde yaşanılacak güzel bir yer olmasının haricinde ekonomik açıdan da rahat edilecek,okul,hastane vs gibi imkanlara çok aşırı uzak olmayan havası temiz bir yer olması da önemli...sizler yıllardır oralarda olduğunuz için daha doğru bilgiler alırım diye düşündüm.yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar...
Canım merhaba ben manisa nin ilçesi turgutlu da oturuyorum ilçe düşünürseniz güzel kendini sürekli geliştirmekte olan bir yer hastanesi yeni yapıldı 3 yıl falan oldu uygun fiyata kiralık ev bulabilirsiniz ekonomik olarak da uygun bana göre yaşam şartları.işte böyle.bir de manisaya çok yakın
Merhaba,
İzmir'de Bornova Manisa iline en yakın yerdir. Ege üniv. tıp fak hastanesi ve kampüs içinde fakülteler Bornova da bulunmaktadır. Orayı araştırabilirsiniz.
teşekkürler canım cevap için:) bornovanın peki özellikle seçilmesi gereken mahalle bölge gibi yerleri varmı? hangilerini önerirsin?
Kreş bayağı varmış canım duyduğum kadarıyla.eltimin kızı 150 ye gitmişti 2 yıl önce bu sene 200 olmuş diye duydum bi arkadaşın kızı da başka bir kreşe gidiyormuş o da 300 müş.devlet i bilmiyorum canımilgin için teşekkürler:) evet turgutluyu duymuştum.hatta internetten ev falan baktım güzel bir yere benziyor. turgutlu da sosyal imkanlar nasıl peki? örneğin benim 3,5 yaşında ikizlerim var onları kreşe vermek istesem devlet okullarında yada özelde uygun kreş imkanı var mı? istanbuldan taşınınca insan sudan çıkmış balığa dönüyor tabi burda herşey elimizin altında olduğu için merak ediyorum böyle şeyleri:)