• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Bulusmasi

Merhaba bayanlar bu ayın 12'si yani haftaya pazar günü saat 13.30 Alsancak vapur iskelesinde düzenlenecek olan İzmir buluşması için sadece gelecek olanlar yazarsa sevinirim; burdan ya da özelden dönüş yaparım size özelden numaramı yazacağım gelecek olanlar için maksat aradaki trafik akışını sağlamak. İzmirde düzenlenecek olan ilk İzmir buluşması olacak yanılmıyorsam; diğer şehirlerdeki etkinlikleri duyunca kıskandım biraz. İzmirliler nasıl bu konudan mahrum kalmış şaşırdım da açıkçası. Saat, gün ve buluşma yeri yukarda belittiğim gibi bellidir yine de sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz, özelden numaramı vereceğim için de haberleşebileceğiz her türlü aksaklıkta ve değişiklikte. Daha önce de site buluşmasına katıldığım için biliyorum tanımadığımız her yaştan insanla bir araya gelmek şok etkisi yaratan güzel bir duygu artı yeni dostluklara yelken açmak için de büyük fırsat.. Haftaya cumartesi görüşürüz :KK15:
@justholdmetight oldu mu ki böyle :KK68:
Simdi mutekebbirhatun yazinin basinda pazar denmis sonu cumartesi gorusuruz ile bitmis :) hangi gun net olarak anlamadim o yuzden arayacagim gun icerisinde cumartesi olursa uygundur pazar icin net birsey yok maalesef

Yaaaa cumartesi mi pazar mi kafan karisti iyice cumartesi olursa okeydr pazar sallantida net degil maslesef cunku es durumu var :(

Yaaaa cumartesi mi pazar mi kafan karisti iyice cumartesi olursa okeydr pazar sallantida net degil maslesef cunku es durumu var :KK43:

selam pazar günü buluşulcak c.tesi çalışanlar varmıs normalde benimde pazar günü zor olurdu ama eşim bu pazar çalışıyor ondan gelebiliyorum ben çalışayım sen gez demeye başladı şimdiden :KK45:

Simdi mutekebbirhatun yazinin basinda pazar denmis sonu cumartesi gorusuruz ile bitmis :) hangi gun net olarak anlamadim o yuzden arayacagim gun icerisinde cumartesi olursa uygundur pazar icin net birsey yok maalesef
Haha iyi ki söyledin düzeltmiştim ben onu demek ki yazının sonunu atlamışım düzeltiyim hemen kesin ve net olarak pazar günü :-)

Back
X