• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Bulusmasi

MutekebbirHatun

Hümanist
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
43
18
18
36
Merhaba bayanlar defalarca günü değiştirilmiş bu buluşmaya net bir tarih, gün saat yazmak zor fakat bu ayın 26'sı yani pazar günü bir İzmir buluşması düzenlenecektir. Baştan söylüyorum GELMEYECEK OLANLAR YAZMASIN. Gelecek olan arkadaşlardan ricamdır özel mesaj ile bana ulaşın telefon numarası gibi herhangi bir iletişim adresi karşılıklı paylaşıp sonrasında zorluk çekmeyelim. Gelmeye niyeti olanlar arada bir siteye girip kontrol ederse sevinirim, malum gün saat değişiklik gösterebilir. Lütfen beni de zor durumda bırakmadan tüm organizasyonu üstüme yığmadan birlik olup bu buluşmayı artık gerçekleştirelim. Ortak buluşma noktası saat 13.30'ta toplanılacak yer olan Alsancak vapur iskelesidir.

Velvette Velvette oldu mu ki böyle :KK68:

Son düzenleme:
Can
Merhaba bayanlar bu ayın 11'i yani haftaya cumartesi saat 13.30 Alsancak vapur iskelesinde düzenlenecek olan İzmir buluşması için sadece gelecek olanlar yazarsa sevinirim; burdan ya da özelden dönüş yaparım size özelden numaramı yazacağım gelecek olanlar için maksat aradaki trafik akışını sağlamak. İzmirde düzenlenecek olan ilk İzmir buluşması olacak yanılmıyorsam; diğer şehirlerdeki etkinlikleri duyunca kıskandım biraz. İzmirliler nasıl bu konudan mahrum kalmış şaşırdım da açıkçası. Saat, gün ve buluşma yeri yukarda belittiğim gibi bellidir yine de sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz, özelden numaramı vereceğim için de haberleşebileceğiz her türlü aksaklıkta ve değişiklikte. Daha önce de site buluşmasına katıldığım için biliyorum tanımadığımız her yaştan insanla bir araya gelmek şok etkisi yaratan güzel bir duygu artı yeni dostluklara yelken açmak için de büyük fırsat.. Haftaya cumartesi görüşürüz :KK15:
Velvette Velvette oldu mu ki böyle :KK68:
Canım ya hoş güzel de cumartesi direksiyon sinavim var:(

Can

Canım ya hoş güzel de cumartesi direksiyon sinavim var:KK43:

Canım pazar günü genelde eşler evde oluyor, belki de vakit geçirdikleri tek gün pazar olabilir diye cumartesi dedim. Ben bekarım benim için sorun yok ama evli bayanlar da var aramızda ve malesef ya gün ya da saat uymayacak birimizden birine mutlaka; pazar desem bu kez de bir başkasının işi olmuş olucak napsam bilemedim o_O bakalım pazar gününe yoğunluk daha çok olursa pazar günü yaparız :)

Son düzenleme:
Canım pazar günü genelde eşler evde oluyor, belki de vakit geçirdikleri tek gün pazar olabilir diye cumartesi dedim. Ben bekarım benim için sorun yok ama evli bayanlar da var aramızda ve malesef ya gün ya da saat uymayacak birimizden birine mutlaka; pazar desem bu kez de bir başkasının işi olmuş olucak napsam bilemedim o_O bakalım pazar gününe yoğunluk daha çok olursa pazar günü yaparız :)
Tabiki herkese uyması zor artık kısmet olmadi uymayan arkadaşlarla tekrar buluşma yaparız. Sinav olmasaydı bana cumartesi de pazar da uyardı bakalim artik duruma:)

Canım ya hoş güzel de cumartesi direksiyon sinavim var:KK43:

cumartesi benm de banka sınavım var herkese uygun bi gün belirlemek zor olucak sanırım :KK43:

Pazar günü yaparız olmazsa artık, öyle 2-3 kişi değil de dolu dolu bir toplanalım saatimiz de uygunsa yine 13.30 pazar gününe taşıyalım buluşmayı madem. Mekan öneriyorum; Alsancak vapur iskelesinin karşı tarafında Bisquitte'ye gidebiliriz :KK5:

Pazar günü yaparız olmazsa artık, öyle 2-3 kişi değil de dolu dolu bir toplanalım saatimiz de uygunsa yine 13.30 pazar gününe taşıyalım buluşmayı madem. Mekan öneriyorum; Alsancak vapur iskelesinin karşı tarafında Bisquitte'ye gidebiliriz :KK5:
Oluuur;) Ya bu kızlar nerde sadece 3 kişiyiz..

valla ben de bekarım kızlar :KK53:
Ben evliyim ne olmuş:p

bu pazar benim için uygun çünkü eşim çalışıyo o çalışır ben gezerim ama diğer pazarları bilemicem :) cumartesi uygun fark yok yani benim için gelmeye hazırım :)

Selam kızlar
İzmir de çok buluşmalar yaptık zamanında... çok eğlenceli ve güzel oluyor
belki bir gün karşıyaka, bostanlı civarında yapılırsa gelebilirim fakat şuan ki tempomda Alsancak bana çok ters kalıyor.
Az yada çok demeyin buluşun derim:KK49:
Ayrıca bol bol foto ekleyin:KK66:

Back
X