- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın bılgıcım buranın bekçisi oldun haa:)))
ii topiğimize sahip çık
nezahat nerde hakıkaten doğurdumu yoksaa![]()
merhaba kızlarbende 4 yıllık evliyim ve 2,5 yıldır bebek istiyoruz.sebepsiz infertilite sorunu yaşıyoruz.izmir'e yeni tayin edildim.iyi,deneyimli,ilgili bir kadın doğum uzmanı arıyorum.üçyolda oturuyorum.yakın çevrelerde olursa daha ii olur.özel hastane var mı tavsiye edebileceğiniz ve de ii bir doktor tavsiyesi tabiki.yardıma ihtiyacım var
![]()
bilgiciiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
canımmmmmmmmmmmm
gunaydın şekeriiiiiiiiiiiiiiiiimmm![]()
sesini duydum kalktım geldım bacım
canım ya ben bu aralar çok fazla yorulur oldum.. halıyla uykumda çok gelıyo. dun eşimle konağa gittik. benı ssk.dan üzerine aldı. hazır oraya gitmişken kemeraltını dolaştık... eeeee onca saat gezmek yürümek beni haşat etti..
artık iyice şiştim.. iş yaparken tosur tosur ötüyorum.. bugunde evi temızleyıp kuaföre malum iş için gitmem gerek.. bakalım nasıl olcak.. hiçde halım yok ama.. ilerleyen saatlerde görüces..
bılgıcım senın kız nasıl sende ne var ne yok ??![]()
merhaba kızlarbende 4 yıllık evliyim ve 2,5 yıldır bebek istiyoruz.sebepsiz infertilite sorunu yaşıyoruz.izmir'e yeni tayin edildim.iyi,deneyimli,ilgili bir kadın doğum uzmanı arıyorum.üçyolda oturuyorum.yakın çevrelerde olursa daha ii olur.özel hastane var mı tavsiye edebileceğiniz ve de ii bir doktor tavsiyesi tabiki.yardıma ihtiyacım var
![]()
yeldacım merhaba iyiyim çok şükür sen nasılsın.
tatlı oğlusun nasıl.
ne tatlıdır şimdi o tam sevilecek zamanı şimdi onun.
bana da baksana sanki benim miniğim çok büyük. :)))
oohh herkes burda ne guselll
ıyıyım yeldacım nasıl olsun benmkı gunduz uyumuyo malum fırsat buldukça yazıyorum artık
senın emre nasıl ıyıdr ınşallah tosun
ya yelda senın tecrubene ıhtıyacım varr senın emrene kadarlıktı 7 aymı
benımkı yarın 4. ayı bıtırıyor bnde az az bışeyler vereym dıyorum artık neylebaşlasam sen ılk ne verdın canım ya
bıde cok merak edıyorum senın tosunne zaman hareketlendı yanı bı tarafına falan ne zaman dondu
nette 4. aylık yuzustunden sıtrusyu dönebılır falan dıyo ayy cokoldu ama sölersen cok sevınırım
Canım ben 6 ay sadece anne sütü verdim ama başıcaksan ek gıdaya önce meyveyle başlanıyor yarım kahe fincanı sonra yavaş yavaş artıyor her gıdayı tek olarak vercen mesela elma veriyorsan ertesi hafta muz eya başka mevsim meyvesi bak alerji falan olmuyorsa karıştır ver ben şeftaliyle elmayı karıştırırp eriyordum şimdide elmayla muzu karıştırıyorum çokda seviyor sonra 1 2 hafta ver mevyası sonra yoğurda başla sade yemezse pekmez kat benimki öyle yer ondan sonra kahaltıya çorbaya başlıcan zaten sağlık ocağında sana beslenme programı vercekler
benimki 4 aylıktı yavaş yavaş dönüyordu ilk yüzükoyumn döndümü sırtüstne dönemezdi 5 aylıkken onuda yaptı elini falan alttan kurtarıyordu çokda endişelenme her çocuğun gelişimi farklı oluyor sen sor yinde doktorunuza Emre 4 aylıktı basamıyordu sordum doktoruna basar dedi her çocuk farklıdır bazı çocuklar korkar hemen basamaz dediydi 1 hafta sonra emre basmaya başladı mesela