İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

farketmıyokı nezahatcım 38e grdnmı heran olabılır benımkı gelmedı o ayrı tabı kımısı 37.de gelıyor kımısı 41 de bu tıfıllara hıç guven olmuyo:))

bu hafta gelmesın daha ağdaya gitmedimm :78:

sora orman çocuğu gibi doğuma gırmek ıstememmm :86: :60: :90:

ya canım biliyorum görmüştümde almadım.
benim kız çok terliyo ecrin naz ı o tulumun içinde düşünemiyorum sabaha kimbilir ne halde çıkar :86:
bence seninkide doğsun ondan sonra bak.
hem senin bu kış rahat geçer. yavrum ne dönebilir ne üstünü açar.
alacaksan olursan bile seneye bakarsın nasip olursa :31:

bence sende almalısın.. zaten kullananlar çook rahat diyo.. bezini bağlayıp bide atlet giydirip yatırıyolarmışş.. hem belki kızının yatış şeklıde düzelir.. akıllı uslu yatar dimii :81:

kızlar bu arada az evvel selda ile konuştum. iyimiş..
(( gerçi biara ishal olmuş.. ))

abisi felan gelmış.. curcunayız diyodu...

merak edersiniz diye yaziim dedim..

öncelikle hoşgeldin sana tavsiye edebileceğim süper bir doktor Tahir Özgüder kendisi buca kadın doğum hastanesi doktorlarında aynı zamanda şirinyer tansaşının hemen yanında özel muaynehanesi var hiç pişman olmazsın bu topikte çoğumuz onun hastasıyız haria bir doktordur kendisi

canım aramıza haoşgeldin öncelikle.
Rabbim bu yolda kimseyi eylendirmesin inşallah.
yeldanında dediği gibi Şirinyer de Tahir Özgüder var.
Aynı zamandada buca devlet hastanesinde çalışıyo.
ona mutlaka ama mutlaka gitmeni tavsiye ederim canım.
inan bizlere asla pişman olmayacaksın..
bende onun takibi ile hamile kalıp doğurdum canımm

teşekkür ederim kızlar:13: aldım adını.en kısa zamanda gitmeye çalışacağım.inşallah bu sefer olur.:49:şirinyer bana biraz uzak sanırım:10:.muayene ücreti ne kadar peki kızlar bi de onu yazarmısınız :79:

teşekkür ederim kızlar:13: aldım adını.en kısa zamanda gitmeye çalışacağım.inşallah bu sefer olur.:49:şirinyer bana biraz uzak sanırım:10:.muayene ücreti ne kadar peki kızlar bi de onu yazarmısınız :79:

canım sen nerde oturuyosun ki. ben 10 boyunca taa çiğli den gitmiştim şirinyere.
eğer değişmediyse 100 tl canım.
eger gidecek falan olursan haber ver bizlere.
isimlerimizi veririz selamlarımızı söylersin olur mu?? :49:

canım sen nerde oturuyosun ki. ben 10 boyunca taa çiğli den gitmiştim şirinyere.
eğer değişmediyse 100 tl canım.
eger gidecek falan olursan haber ver bizlere.
isimlerimizi veririz selamlarımızı söylersin olur mu?? :49:

ben üçyolda oturuyorum canım.
100 tl.iyiymiş,normalde muayene ücretleri 120-130 falan
tamam canım gidersem hepinizin adını alır selamlarınızı söylerim.:21:
biraz daha araştırma yapmam gerek,yardımınız için teşekkürler canım :16:

kızlaarrrrr günaydınnnnnn
napıyonuz bakem görüşmeyeli? valla özledim sizleri.fırsatını bulur bulmaz geldm yazmaya koşa koşa :)
Bilgicim,Nezoşum,Ceydacım;Yeldacım nasılsınız bakalım,tıfıllar nasıl?

ben iyiyim de Nezoşumun dediği gibi midemi,barsaklarımı üşütmüşüm 4 gün issal oldm,halsizlik ağrı bulantı cabası:( midem davul gibi şişti ya,isalim ağrım bugün daha iyi geceden beri şükür.tam da abimlerin gelmesine denk geldi o kötü oldu biraz.
oğluşumda iyi ama çok huysuz bu aralar bugün özel dra götürcez bi muayene etsin bakalım güzelce neymş derdi görelim.(bence cadılığından yapıyo ama neyse :))
birazdan kahvaltı edip dra gitcz.bidaha yazamazsam görüşene denk iyi bakın kendinize,hepinizi kocaman öpüyorum.

gunaydın seldacım hoşgeldın ozlettn kaçgundur..
tuna huyszmu hala canım gercı talhada öle dr dan gelınce yaz hemen merak ederim ben:16:

Selda yelda ceyda bilgi..

Gunaydın kızlarrrr... :3:

Nbr nasılsınız bakalım...

Hepinize guzel hafta sonları dılıyorumm..

Veee koccamaaaaaaaan öpüyorummmm

kendı adıma ıyıyım sekerım sen nasılsn..daha tık yokmuu bakalım??
çok bekletmesın anncığını tosunun

Son düzenleme:
öyle vallahi tatlım kalkmam artık laptop ın başından
bir tek kk yeter bana
yarın pelin in mevlütü var ama ben hastayım birde bulaşır falan gitmicem
iyileşiyorum ama haftaya giderim artık

Ceydacım çık gez yoksa delirir insan evde çocukla
en korkarak aldığım babysling di düpedüz kurtarıcım oldu onsuz çıkamazdım bu kadar

imkansz canm benımkı yatmayı sevmıyokıı uzandığı anda tepiniyo babyslıng bana göre değil anlıcağın keşke dursada alsam
nasıl gezeyım sureklı kucak ıstıo belım koar gezerken

Back