İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

canlarıııııııım hepinize günaydıııııınnnn.
bizim bugün yarım gün 12:15 te cıkıcaz nasipse.
yarında tatil nete giremeyebilirim merak etmeyin.
ceydacım oğlusun nasıl sen beni face demi ekledin canım.akşam baktım ama seni göremedim ekleyenler arasında ???
nezosum seni gördüm çok tatlısın maşallah. senin oğlus nasıl uyandımı bakalım. başladımı tepiklere???
seldusum hele senin oğlanın maşallahı var.Rabbim nazarlardan korusun onu. çok tatlı çok güzel benim kızda gördü akşam senin oğlanın resimlerini eliyle işaret ediyo nasıl gülüyyo bi görsen. beğendi galiba :)))

hepinizi çok öpüyoruuuuuuuuummmm.

hadı cnm hayırlı tatiller olsun... bolbol dinlen.. kuzucuğunla hasret giderr Şeniz

bende senın face sayfana baktımm,
maşallah kızınla sana.. allah yüzünüzden gülücükleri hiç eksik etmesin inşş... opuyorumnanaktan

görüşmeküzre şekerımmm :3: :3:

canım merhaba geçde olsa hoş geldın aramıza.. vereliniortak

burada kalan tek hemıle benım guclubacismile senınle 2 kişi olduk :lepi:

senn tam olarak kaç haftan var ? bende devamlı bucaya gidiyorum en başından beri.. çokda memnunum..

doğumunla ılgılı paylaşımda bulunmayı unutma olurmu.. yerimseniben

hadi bakalım hayırlı doğumlar.. allah senide sağlıkla sıhatle bebeğine kavuştursun :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5 evet canım biz kaldık. benim bugün 36+ 2 , ama ultrasona göre bebek 38-39 gösteriyor. ve bana kalırsa biz dünyaya erken geleceğiz.. şimdiden çok sancim var. doktor normal diyor , beklecez. haftaya çarşamba , yada perşembe yeni kontrole gidelim bakalım ne decek. inşalla bayrama kadar doğum yaparım. bayrama kalmak istemem..sositososito ama tabiki kızım nasıl isterse böyle olur. senin normal doğum mı ? ağrın var mı?

kızlarr gunydınnn naslsnzz?nezaht bılgı selda yeldaa nerelerdesnz..
bu arda nezahtcmfaceden grdum eşinle cok yakışıosnz maşallahh:nazar:
bılgıyı göremedm ekleyemedıgttıbeni

kızlarr gunydınnn naslsnzz?nezaht bılgı selda yeldaa nerelerdesnz..
bu arda nezahtcmfaceden grdum eşinle cok yakışıosnz maşallahh:nazar:
bılgıyı göremedm ekleyemedıgttıbeni

CANIM GUNAYDINN

ŞİMDİ BI FORBESE INCEZ. EKSIKLERI TAMAMLAMAK ICIN..

FOTOLARI BEĞENDİĞİN İÇİN TŞKR..

SENINDE MAŞALLAHIN VAR.. yerimseniben

allah bi yastıkta kocatsın sizi opuyorumnanaktan

bilgiyi olmazsa bızım proftan bul ve ekle kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 evet canım biz kaldık. benim bugün 36+ 2 , ama ultrasona göre bebek 38-39 gösteriyor. ve bana kalırsa biz dünyaya erken geleceğiz.. şimdiden çok sancim var. doktor normal diyor , beklecez. haftaya çarşamba , yada perşembe yeni kontrole gidelim bakalım ne decek. inşalla bayrama kadar doğum yaparım. bayrama kalmak istemem..sositososito ama tabiki kızım nasıl isterse böyle olur. senin normal doğum mı ? ağrın var mı?

merhaba canım senınle gunlerımız aynı sayılır. yerimseniben

benım herseyı normal gidiyo..

tabıı bel ağrısı felan oluyo artıkk :CüvCüv:

aşağıya baskıda yapıyo oğluşum.. bakalım doğum kısmet işi. oluruna bıraktımm kaydirigubbakcemile2

ben eklıyorumda o kabul edemedı bı turlu:)))
demek son hazrlıklar hee eksık tamamlayın bakalımm
doğunca daha cok alınıyo yaa ben neredeyse her hafta bışeyler alıorumm kuçuluolar hemenn

ben eklıyorumda o kabul edemedı bı turlu:)))
demek son hazrlıklar hee eksık tamamlayın bakalımm
doğunca daha cok alınıyo yaa ben neredeyse her hafta bışeyler alıorumm kuçuluolar hemenn

cnm bılgı evde neti çok kullanmıyo belkım açmamıştır faceyi daha..

doğum için çanta hazırlıgı bıtsınde ne olur olmaz artık dımı..

dediğin gibi eksıkler hıc bıtmıcek.. masraflara dewam.. sağlıkla büyüsünlerde sorun değil

evet haklısın sureklı buyuyolar kıyafet alınıyo ama bu benım ıçın sorun değik zevkkk keske hergun alsam:1:
e tabı artık hazr olsun cantanz bellı olmaz 37 ye grdınz yanii

kızlaaarrrr napıyonuzz? herkes nerelerde bakayım
ben 2 gündür annemdeydim,yeni geldk eve,uğraşıyorum işte paşamla her zamanki gibi:)

sizler neler yapıyonuz görüşmeyeli bakem?
öpüyorum hepiciklerinizi,Allah a emanet olun....

yahu burda bı bn varm heralde 1-2 gndr
seldacmsen nasılsn demek annendeydın ne gusell paşa nasılhuyszluk yapıyomu bakalım :)

kıyamam sana,neyse ben de gedm bak
evet annemdeydim canımcım,ben iyiyim şükür,Tunam da iyi de huysuz benim oğlum teyzesi,hep kucak hep kkucak,yorulup bayılıyorum inanki.
Talha nasıl o da öylemi?

tunayla talha anlaşmalı galıbaa:)) kucağıma alıyorum daha yee koyacağımı anladığıanda cığlık atıyosankı bışey yapmışım gbı korkudan gerı alıyorum hemen..
bızde ısınma sorunu yaşıyoruz yaa yatak odasına aldım tv orda otruyoruz elektrıklıyıde yakıyorum başka ısınma carem yok :((
Allah bıze kolaylık versın bende sıkılıorum bu aralaryaadışrlara ıkıp gezesım var suslenıp puslenıp:))

valla bütün huyları aynı dimi Ceydacım bukadar olur yaa,huysuz tıfıllar:))
ben de aynı ama malesef biyeri gezdiğim yok,nereye çıkayım bu minik cadıyla:( çatlıcm sıkıntıdan.

salonda ısınmıyonuzmu elektrikliyle?
biz de şimdilik ufoyla idare eder moddayız,ama girişe soba kurduk biz,bizim giriş geniş baya oraya koyduk,diğer bütün kapılar oraya açılıyo,nereye oturursak,nerde olursak oranın kapısını açar ılıtırız dedik.bakalım inş.iyi olur.

bu arada Pelinle konuştum,herkese slmı var,bebiş de o da iyilermiş şükür.

bızım salon cok buyuk canm yaa elektrıklı hak getıre..oturma odasıda yok artık bebek odasna donuştuu..ee kömür sobasıda yasakk..apartman olduğu ıçın yanı anlıcağın yatakodası bızımyuvamz oldu bu sene bole ıdare edıp seneye tasncaz ınşallah..sizin ne gusel soba yakıyosunz yanii
pelınde ıyımış haa ayy merak edıorum hakıkaten nasıl bebişi acaba..neyse sağlıklı olsunlarda..amaannn ne cok yazdım yaa öp tunayı benım yerıme bol bol bi tanışalımm bnde ucundan öperım inşallahh...

anladm canım,zor oluyodur tabii öyle.bu sene idare etcez artık dediğin gibi,yapacak bişi yok.
Allah sağlık versin de
biz daha yakmadık ama kurduk bakalım,nasıl olcak,inş.iyi olur.
ben de merak ediyorum Pelinle bebişi,iyilermiş ya bunu bilmek de güzel.
canım benim,yarın benim Adana dan abimler gelior bayrama kadar burda olcaklar nasipse,ben baya bi uzun zaman yazamayabilirim,beni merak etmeyin.ya annemlerde olurum,ya da cümbür cuma onlar burda olur,ondan açmaya pek fırsatım olmayabilir.görüşene dek Allaha emanet olun,yaramazlık yapmayın ben yokken:))
ben de Talha yı öpüyorum kocaman,en kısa zamanda görüşmek dileğimle...hepinizi öpüyorum.

bu arada Nezoşum ben yokken doğum falan olck olursa mutlaka haberdar et beni,aklım sen de ona göre.
arada bir ara konuşuruz.

hadin görüşürüz kıslar,byeeee..........

kızlar herkese günaydınlar hayırlı haftalar olsun inşallah.
nezosum naber. bacım doğurmadın demi daha. ne zaman gideceksin doktora?
ceydacım ekledim seni. bu arada eşinle çok yakışıyosunuz.
oğlusunuda Rabbim nazardan korusun. yeni fotolarını koyda bakalım talha paşaya. ben dün ecrin 2010 diye yeni bi albüm yapıp son fotolarından koydum bi kaç tane :))
seldacım sen nasılsın tuna paşa nasıl.
sana şimdiden kolay gelsin. ara ara g,r yaz emi merak ederiz yoksa?
hepinizi öptüm kocamannnn

günaydın bilgicim çok teşekkur ederım senın prensesınde maşallahıvar hanii:))
ya aslında koymak ıstıyorum daha cok resım ama nazar değer dıye korkuyorum yoksa bılgısayarda 300 tane resım var:1:

günaydın bilgicim çok teşekkur ederım senın prensesınde maşallahıvar hanii:))
ya aslında koymak ıstıyorum daha cok resım ama nazar değer dıye korkuyorum yoksa bılgısayarda 300 tane resım var:1:

korkma cnm sen duanı esirgeme ondan yeter Allah'ın izniyle.
unutma dua okumanın altında taş erir demişler.
hem sonuçta sadece senin arkadaşların görüyor va her bakan bi maşallahı esirgemez herhalde.
sen benimkine dedin demi gıııı??

gunydın kızlaaaaaarrrrrr :3:

oyhh yenı uyandım :17:

hafta sonu bol gezmelı geçince bende yoruldum...

bılgıcım sen nasılsın cnm ? ben daha doğurmadım ama böyle gezmeye dewam edersem doğurcam herhal :9:

ceydacım sende ıyısındır umarım tatlım...

eeeeeeeeeee kızlar haftasonunuz nasıl geçti... neler yaptınız bakimmm ?

Back