İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

gunaydn nezahatcım nasılsın ıyı uyumuşsun maşallah bnde hamıleyken saat öğlen 1 de bı yatardm akşam 5 e kadar ama şimdi nerdeee iyi değerlendr bolbol uyu tatlım arıcaksınn nasıl olsa:1:
benım haftasonu guseldı yaa arkadaslarla ıncıraltına gttık beyler bıra ıçtı bende bı bayanlarda gazoz:2:
oğluşumda hava aldı bıraz ıyı oldu yanii arada gerekıyor
sen nerelerı gezdın bakalımm..

gunaydn nezahatcım nasılsın ıyı uyumuşsun maşallah bnde hamıleyken saat öğlen 1 de bı yatardm akşam 5 e kadar ama şimdi nerdeee iyi değerlendr bolbol uyu tatlım arıcaksınn nasıl olsa:1:
benım haftasonu guseldı yaa arkadaslarla ıncıraltına gttık beyler bıra ıçtı bende bı bayanlarda gazoz:2:
oğluşumda hava aldı bıraz ıyı oldu yanii arada gerekıyor
sen nerelerı gezdın bakalımm..

cnm dediğin gibi bolbol uymak gerek.. uzun zamandır bende bukadar uyumamıştım.. şimdi bolbol ev işi yapar uykunun hakkını veririmm :31:

cnm ben haftasonu

cumartesiden ablama kahvaltıya gıttım. bizim 3zlerin 2si ablamdaydı onları sevdım.. gecede orda kaldık ertesı gunde önce parkbornovaya sonrada çiğiliye daha sonrada köye gıttık.. köy çok guzel temız hava ordada gezdık ailemle guzel bıgun geçirdim.. gecede eve dönüş.. çook harika geçti yani :10:

eğer bı aksılık çıkmazsa bütün kardeşler toplanıp hafta içi balık yemeğe çıkıcaz... :56:

ben doğurmadan bana moral olsun diye.. :49: inşallah aksılık çıkmaz yaaaa :39:

ceydacım sen egepolde doğum yapmışsın..

eğer ben hafta olarak geç kalmamışsam bana bılgı veririmisin. bi bayan 28.haftadan sonra almıyolar demişte.

senden detaylı bılgı almak ıstıyorum.. sanırım gökalp by ve dılek hnm varmış.

ceydacım sen egepolde doğum yapmışsın..

eğer ben hafta olarak geç kalmamışsam bana bılgı veririmisin. bi bayan 28.haftadan sonra almıyolar demişte.

senden detaylı bılgı almak ıstıyorum.. sanırım gökalp by ve dılek hnm varmış.

evet canm egepolde doğum yaptım bn 35.haftamda başladım doğumyaptım ama bnden snra arkadaşımada randevu alalım dedık vermedıler 27.haftadan snra almıyoruz dedıler benı aldınz dedım ama kurallar böle dedıler heralde bnden snra yonetmelık değişti:))benım şansıma yanii.cok memnun kaldım çok ıyıdı herşey valla.ama evet almıyolar sen bucada kararszsn heralde hastane araştrıyosun sanırım

slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz biz iyiyiz Emre büyüyor sürekli, oyun oynasın istiyor iş miş hakgetire beni bilgisayar başında görmesin illa oda gelc ek klavyeyle oynucak şimdi bile zor yazıyorum tam zamane çocuğu sizinkiler nasıllaer neler yapıyorlar

evet canm egepolde doğum yaptım bn 35.haftamda başladım doğumyaptım ama bnden snra arkadaşımada randevu alalım dedık vermedıler 27.haftadan snra almıyoruz dedıler benı aldınz dedım ama kurallar böle dedıler heralde bnden snra yonetmelık değişti:))benım şansıma yanii.cok memnun kaldım çok ıyıdı herşey valla.ama evet almıyolar sen bucada kararszsn heralde hastane araştrıyosun sanırım

cnm sorma yaaaa :36:

son gunler artık kafam allak nullak oldu... :28:

normal mi ? :18:

sezeryen mi ? :18:

hangi hastaneye gitsem vs vs vsss :24:

hayırlısı dıyorum ama.... içim hiç rahat değil... bilemiyorum yaa :26:

slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz biz iyiyiz Emre büyüyor sürekli, oyun oynasın istiyor iş miş hakgetire beni bilgisayar başında görmesin illa oda gelc ek klavyeyle oynucak şimdi bile zor yazıyorum tam zamane çocuğu sizinkiler nasıllaer neler yapıyorlar

yeldacım beni hiiiiç sorma.. :23:

iyice doğum telaşı sardı... çok acayibim yaaa :39:

ahh tatlım benım yaa kıyamam haklısın stres yapılıo yaa bnde aynı senın gbydım hıç bı konuda rahat olamıorum..keşke önerebıleceğim hastane olsa sölesem ama geneldealmyolar gec kalınca hıç kafanı karştrma bnce zaten en guzelı doğumhastaneleri bn mecburıyetten gttm egepole gunum gectı dıye sen devlet hastanesıne guven tam teşkılatlı boşver..

ahh tatlım benım yaa kıyamam haklısın stres yapılıo yaa bnde aynı senın gbydım hıç bı konuda rahat olamıorum..keşke önerebıleceğim hastane olsa sölesem ama geneldealmyolar gec kalınca hıç kafanı karştrma bnce zaten en guzelı doğumhastaneleri bn mecburıyetten gttm egepole gunum gectı dıye sen devlet hastanesıne guven tam teşkılatlı boşver..

dediğin gibi ceydacım...

beklicez ve görcez artıkın :26:

dualarınızı eksık etmeyın canım... hayırlısı ıle şu doğum bi olsun.. :13:

günaydınlar herkese selda nezahat ceyda
kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl?
nezahatcim ceydanında dediği gibi devlet hastanelerine bence de güven.
ve buca devleti tercih et bence. hem güzel ve temiz bi hastane hemde evine yakın canım.
düşünmemeye calış dicem ama elde değilki.
öptüm heepinizi

günaydınlar herkese selda nezahat ceyda
kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl?
nezahatcim ceydanında dediği gibi devlet hastanelerine bence de güven.
ve buca devleti tercih et bence. hem güzel ve temiz bi hastane hemde evine yakın canım.
düşünmemeye calış dicem ama elde değilki.
öptüm heepinizi

gunaydın bılgıcım.. :3: nasılsın ? kızçen nası iyimi ? :8:

hayırlı işler kolay gelsın.. :68:

cnm benım bebek süreklı vuruyo.. artık çok sert oldu tekmelerı.. aşağıya doğruda kazı çalışmaları yapıyo.. :emir_bebek:

hastaneye guvenıyorum.. ve dediğin gibi düşünmemeye çalışıyorum ama hergece doğum ruyaları görüyorum.. :36:

sanırım bu doğuma kadar devam edecek gibi... hayırlısı inşallahh :49:

nezahat nerelerdesin bacım yaa
sesin cıkmayında dedim bu gacı dopurdu herhal :)))
ceyda da girmedi dün hiç umarım bi sorun yoktur..

kızlar nasılsnz ben ıkı gundr evde yoktum bı gun anamda bıgun kaynanamdaaydımm..
nasılsnz bakalım..

günaydın ceydacım sen nasılsın oğlusun nasıl.
2-3 gündür çok sessiz burası.
nezahatte pek ugramıyo kaldım bi başıma buralarda :(((
nezahaaaaaat ses ver

Back